"Sivasspor bugün iyi değildi ama daha önce Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u geçen takım kesinlikle daha kaliteli."
diye çevirdim. Hata yapmış da olabilirm.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: ben yazarken üstteki mesaj yoktu![]()
"Sivasspor bugün iyi değildi ama daha önce Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u geçen takım kesinlikle daha kaliteli."
diye çevirdim. Hata yapmış da olabilirm.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: ben yazarken üstteki mesaj yoktu![]()
Last edited by Hugo : 29.Temmuz.2009 at 21:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sivas ŞL ne katıldığını unutup saçma transferler yaptı ve sonuç ortada ! Bilica gibi bir adamı satıp aynı takımdan kötü bir defans aldıDış transfer zaten facia ! Kamanan ın bir top kontrol ü vardı ki top 10 metre gerisine düştü . Mahalle maçında yapılmayacak hatalar bunlar
Bülent Uygun' un nasıl bir takım yönettiğini hatırlaması lazım! Bu takım 3-5 yıl önceki Sivas değil Lig 2.si Şl de ön eleme oynayan bir takım
Football is simple,but Football Manager is not
sivasin boyle farkli yenilmesine uzulmedim acik konusuyorum.
bulent uygununda bu kadar cok konusmamayi ogrenmesi lazim, demekki neymis bu kadar kolay degilmis avrupada isler. sen 8 yiyene, 6 yiyene laf atacagina on elemede varlik goster.
senin o 6,8 yiyo dedigin takimlar anderlecht gibi takimlari leblebi gibi yiyip gruplara kaliyolar. allahtan sivas kalmamis da bulent uygunun dedigi gibi 5 yedikleri gibi 9 falanda yerler kotu olur, 9 yemek birsey degil gol atamamalarindan korkuyorum.
Sivas elenirse Beşiktaş kazanacak
Şampiyonlar Ligi'ne direkt gruplardan başlayacak olan Beşiktaş, Anderlecht'ten ilk maçta 5 yiyen Sivasspor'un elenmesi durumunda, kasasına ekstradan 5 milyon Euro daha koyacak.
Şampiyonlar ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 mağlup olan Sivasspor, sadece turu değil, UEFA'dan gelecek önemli bir maddi geliri de kaybetmek üzere...
Sivasspor, Belçika ekibini altı farkla yenip elemeyi başarırsa, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için play-off maçı oynayacak. Kırmızı-beyazlılar bu durumda büyük bir mucizeye imza atmakla kalmayacak ve 2.1 milyon Euro'yu kasasına koyacak.
Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi durumunda en kârlı çıkacak takım şüphesiz ki Beşiktaş olacak.
Beşiktaş, Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi olması durumunda Aralık ayında ödenecek 10 milyon Euro'luk havuz gelirlerinin tamamını almaya hak kazanacak.
Gruplara kaldığı için otomatikman 7.1 milyon Euro gelir elde edecek siyah-beyazlılar, böylelikle Sivasspor'un elenmesi durumunda UEFA'dan 17 milyon 100 bin Euro alacak.
Beşiktaş, ayrıca gruplardaki her galibiyet için 800 bin, her beraberlik için de 400 bin Euro kazanacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Müthiş bir miktar ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şampiyonlar Liginde gruplara kalan takım avrupa ligi kupasını kazanacak takımdan daha fazla para almış oluyor.Tamam kalite farkından dolayı ama bu kadarda uçurum olmamalı.
Açıkcası böyle bir sonucun geleceği çok da zor tahmin edilecek bir durum değildi ancak bu kadar ağır olacağını beklemiyordum.Sivasspor'un Avrupa tecrübesi "0".Üstüne birde kadro köklü değişiklikler yapınca durumları dahada kötü oldu.Umarım yollarına Avrupa Ligi'nde devam edebilirlerde tecrübe kazanırlar.Yoksa başarıları yerel olmaktan öteye geçemez..
So what?
Saike
Geçmiş olsun diyorum.. Üzücü bir sonuç oldu fakat en başında da demiştim Anderlecht diğer takımlara nazaran zayıf gibi gözükse de Sivas'ın bu kadroyla Avrupa'da başarılı olması çok zor. Transfer sezonunu iyi geçirmediler.
Exciting yazmış..
Neden kabuL etmiyorsun Beşiktaş, Fenerbahçe ve GaLatasaray Türkiye de ki en tecrübeLi takımLardır. Trabzonspor bu kategoriye giremez biLe. Hani nerde yıLLardır ?
Kızacak, gocunacak birşey yok. Herşey yavaş yavaş.
Bu lafı bir Gs'li dese Avrupa için kabul edeceğimde 100 yıllık Bjk kulubunun Avrupa'da yıllardır ne yaptığını söyleyebilirmisiniz ?
Bir çok hezimetiniz var Avrupa'da Lütfen..![]()
Doğru Bjk'ninde öyle ahım şahım tecrübesi yok.Fenerbahçeyle Galatasaray dışında Avrupada imkansızı başarabilecek bir klüpte türkiyede yok.
@Shamur
Her Yazdıgın yazında 1 Takıma laf sokmadan rahat edemiyosun artık sende alışkanlık yapmış sanırım. Kötü maçlar çıkarıp hezimet almış olabilriz ama tam tersi olupda Dünyanın En iyi Takımlarına kafa tuttugumuzda oluyo. Ama Gelip Trabzonla Besiktas'ı Avrupada karşılaştıramazsın aralarında kat kat fark vardır .
@ Gangstaa
Laflarında çok emin konuşma var ileriyi görme gibi bir tecrüben var sanırım.
Beşiktaşlılar kabul etmesede bu hep böyle olmuştur beşiktaş hep gs ile fbnin gölgesinde kalmıştır.Bu sene ittire kaktıra şampiyon olundu diye çok abartıldı sadece.
Neyse konu sivassporun konusu burda konuşmak doğru olmaz.Açarsanız bi konu orada konuşuruz istediğiniz kadar![]()
Kesinlikle bu sene şampiyonluğumuzu hak ederek aldık.Hem İttire kaktıra diyorsunuz,son haftalarda Beşiktaş'ın fikstürü çok zor dendi ama tüm maçları kazandık.Beşiktaş kulübü kimsenin gölgesinde falan değildir.
Sivas'a gelince böyle bir mağlubiyet bekliyordum açıkçası.Hazırlık maçları az çok bir şeyi belli eder.Orda da sürekli kaybediyorlardı bildiğim.
Yahu çamur atmaktan bıkmadınız mı hala ?
Sakin sakin okuyorum forumu ve olabildiğince sakince yazmaya çalışıyorum ama insanı zıvanadan çıkarıyorsunuz.Şu mesajı yazarken ne gibi bir içgüdüyle yazıldı merak ediyorum.
İttire kaktıra şampiyon olduk 2 kupa aldık.Hala konuşuyorsunuz.
Lafları sok sok sonrada burası yeri değil konu açın konuşalım diyorsunuz.
FB'nin ne gibi başarısı oldu avrupada ? Geçen sene birşeyler yapmaya çalıştı ve ilah oldu bir anda Fenerbahçe vay bee.
Galatasaray'a asla lafım olmaz Avrupa konusunda.Her zamanda desteklerim Avrupa'da gerek Fener olsun gerek Cimbom olsun.
Mesajımın konuyla alakası olmadı özür dilerim ancak arkadaşlara cevap yazma gereği hissettim.Eğer uygun değilse silebilirsiniz mesajımı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Avrupa'da en başarılı kulübümüz G.Saraydır tartışmasız...
Beşiktaş'ın Şampiyon Kulüpler Kupasında ve Uefa kupasında çeyrek finalleri vardır...
G.Saray'ın bariz önde olduğu gerçeğini tartışamayız ama Fb ile Bjk arasında uçurum yok.Yani öyle gölgede kalma durumları fasa fiso...
Bu seneki şampiyonluk konusuna gelince.İlk yarıyı 6. sırada bitirip sezonu şampiyon tamamlamak bir rekordur.Artı Türkiye kupasıyla 19 yıldır alınamayan iki kupayı birden almamızda cabası...
Neyse bunu konuşmak bile komik...
Konu dışına çıkmayalım daha fazla...
garipsiniz arkadaşlarherkes içinden geçeni söylüyor söylüyor, sonrasında eklenen hep aynı ''neyse konuyu uzatmayalım yeri değil''
sizleri çözmek cidden zor...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Avrupa Tartışması yapacaksak, son beş yıllık puanlamada Fenerbahçe'nin yeri ortadadır. Bugün Türkiye Ligi şampiyonu direkt gidiyorsa Fenerbahçe'nin sağladığı puanlardan dolayı gidiyordur.
uefa kupasinda da ceyrek finali son anda kacirdigimizi unutmayin son 5 yilda bizden baska avrupada birseyler icin cabalayan bir türk takimi varmi? varsa söyleyin yoksa kabul edeceksin fenerbahce'nin son 5 senedir avrupada türkiyeyi neredeyse tek basina temsil ettigini
son 5 yılda Fbnin avrupada daha basarılı oldugu bir gercek ama avrupada en basarılı, Türk futboluna en büyük katkıyı Galatasaray'ın verdigi su götürmez gercek.
O Kupayı almasak yada başarılı olmasak bak bakalım kaç takım gidiyordu Avrupa'ya.
O devrimi yapmasak hiçbişey olacagı yoktu Avrupa'da türk takımları adına, Uefa'dan sonra Super Kupa'yı aldık Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final oynadık ister 9 yıl önce olsun ister 129371293 yıl önce o devrim olmasa avrupa'ya 5 takımla gitmek hayal olurdu.
Allah aşkına son 5 yılda Fener'in çeyrek finalinden başka bişey ne var bizim göremedigimiz Şl kupalarımı felan mı ?
Yokta son 9 yıl içinde Avrupada iki kupamız var...
Kaldırdığınız kupaların artık Türkiye'ye puan olarak bir katkısı yok. Sizin zamanızda toplam 6 takım gidiyordu, şimdi 5 takım gidiyor. Kaldırdığınız UEFA Kupasının ismi bile değişti.
Tartısmanın anlamı yok Hazımsızlık var...