1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Trabzon'u devler bekliyor

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre hiç bir Türk takımı başarılı değil. Başarılı olması için; Tr Ligi'ndeki yada Türkiye kupasındaki gibi bir geçmişleri olmalı. Gs kaç sezondur Ş.L yok? Bjk ne yapmış? Fenerbahçe bir kaç yıla kadar kaç tur gitmiş? Tartışıyoruz ama sanki her bir takım daha önce 3 kez UEFA kazanmış 1 kez C.L kaldırmış gibi. Gs büyük iş yaptı ve kupa aldı ve o sezonun ve bir kaç yılın başarılı ekibiydi ama günümüzde Gs veya diğer takımlarımıza Avrupa'da başarılı diyemeyiz. Sürekliliği olmadığı için başarı sadece geçmişte kalıyor. Mesela Not. Forest Avrupa'da geçmişe oranla bizim tüm takımlarımızdan daha başarılı. Ama şuan yok. O hesap. Gs geçmişte başarılı mıydı evet çok güzeldi. Fener bir kaç yıldır toparlandı. Başarı olması için Bir Alman kulüpleri gibi Trabzon'un, Beşiktaş'ın en kötü 1 kez UEFA kaldırması yada her sene Avrupa'da Cl yada UEFA'da farketmez gruptan çıkıp adından söz ettirmesi gerek. Başarı diye buna derim.

Şuanda başarılı Türk takımı yok. Geçmişteki bir iki galibiyet bana göre Avrupa kupalarında başarı değil sadece büyük yada tarihi bir maç zaferidir. Gs'nin kupaları başarıdır ama günümüzü ele aldığımız için geride kaldı. Tıpkı Forest gibi.

Bu sene Gs ile Fb finaldeler. Fb li olarak bekliyorum. Allah o günleri de gösterir inş. Ne kadar muhteşem bir şey olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şu iyi ayırt edilsin; Türk takımları Avrupa'da başarılı olmuşmu? Bazıları evet, bazıları kısmen...

Ama Türk takımları Avrupa'da başarılı mıdır deyince şimdiki zaman girdiği için Hayır cevabı gelmekte.
    Last edited by SAİT71 : 02.Ağustos.2009 at 05:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri