1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Trabzon'u devler bekliyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Güzel kardesim herkesin bir konuda kisisel fikri vardır..Bunuda istedigi gibi söyleyebilir..Tam 26 senedir sampiyon olamayan takım kendi fikrime göre ligdeki 1.hedefi sampiyonluk degildir dedim..Herkes aynı fikirde olacak diye birsey yok..Bu kadar alıngan olmaktansa evet sizin fikriniz ama katılmıyorum deseniz bu konu buraya kadar uzamaz bile..Zaten ilk postumda Trabzonspor'a basarılar vs demisim kimsenin kimseden nefret ettigi falan yok..Sadece insanların fikri sizin fikrinizle örtüsmüyor diye nefret edildigini düsünüyorsunuz,yanlıs düsünüyorsunuz.
    Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olmuştur.

Sen şu lafa fikir ve düşünce diyorsan konuyu uzatmaya gerek yok. O zaman bana göre de Gs Uefa ve Süper Kupa'yı balına aldı , şans eseri olan bir olaydı Zaten ondan başka da başarı yok Avrupa'da. Bu da benim fikirim olsun o zaman. Olur mu peki ?

gerrrard verdiğim örnek yanlış falan değil. Liverpool gibi bir takımda uzun süredir şampiyon olamıyor ama her sezon şampiyonluğa oynar.Mantıklı olun yahu her ligde 4-5 takım şampiyonluğa oynar ama sadece bir tanesi şampiyon olur. Ha x takım 10 sene bekler y takım 20 bu hiçbirşeyi değiştirmez.Neyse tamam uzatmayın artık yatıp kalkıp şükretmemiz lazım yıllardır 1.ligde tutunabildiğimize

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olmuştur.

Sen şu lafa fikir ve düşünce diyorsan konuyu uzatmaya gerek yok. O zaman bana göre de Gs Uefa ve Süper Kupa'yı balına aldı , şans eseri olan bir olaydı Zaten ondan başka da başarı yok Avrupa'da. Bu da benim fikirim olsun o zaman. Olur mu peki ?

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Tam 26 senedir sampiyon olamayan takım kendi fikrime göre ligdeki 1.hedefi sampiyonluk degildir dedim.
    Ayrıca insanların basarı kıstası farklıdır..Mesela Liverpool basarılıdır neden ? Cünkü SL'de her zaman iyi yerlere geliyor arada sampiyon oluyor..Ama Trabzon Avrupa'da ve ligde cok fazla varlık gösteremiyor denilebilir..Bu da insanın bir görüsü..Neden bu kadar uzatılıyor,o senin fikrin olabilir ama ben öyle düsünmüyorum diyebilirsin konu kapanabilir..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Mesaj Yetkileri