Fenerbahçeyi tebrik ederiz. Sezona kupa iLe başLadıLar.

Bu yıL gösterdi ki HakemLer yine sezona darbeLerini vuracakmış gibi duruyor. Bu kadar insiyatifLerini yaLnış kuLLanma oLmaz. Vereceksen onada ver, herkese eşit ver.

BiLicanın pozisyonuna ve Yusuf un pozisyonuna penaLtı değiL diyenLer gerçekten çok garip.Yusuf a vermedi onun eşitLiğini Guiza ya da vermeyerek dengeLedi. İyi de güzeL kardeşim BiLica nın pozisyona neden vermiyorsunda Sivok a veriyorsun diye de sorarLar adama.

Bende maç sırasında asLında BiLicanın pozisyonu için penaLtı değiL sanırsam demiştim maçtan sonra yorumLarda bir kuraLdan bahsetti hakemin teki ve onunda net ve net penaLtı oLduğunu söyLedi. BiLica ya vermeyip Sivoka veriyorsa da takdir hakkını kuLLanmakta bir yaLnışLık vardır dedi. Daha ne oLacak. FutboLu hepimiz çok biLiyoruz. Zaten birbirimize bunu kabuL ettiremeyiz, konuşmak biLe yersiz.

Ben Beşiktaşın oyununu oLumLu buLdum. Bu takım çok iş yapacak buna güvenim sonsuz.

İsmaiL ve Erhan a da sonuna kadar güveniyorum. AdamLar nerede oynarken bir anda kendiLerini Porto,Lyon ve Fenerbahçe karşısında buLduLar.Ve Lig e çok hazır oLacakLar bundan da eminim.

Bence bana göre maçın yıLdızı Fink ti. Adam heryerde vardı. ALex i iyi marke etti. Sadece bir kez gitmedi peşinden onda da goL attı ALex. İLk topLarı aLdı, hücuma çıktı, çok yerinde müdahaLeLer yaptı.

Yine bir kez daha Fenerbahçe yi tebrik ederim.