Ben bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum.Sidik yarışından öte gitmeyecek çünkü.Ne Fenerbahçeliler ne de Beşiktaşlılar aksini kabul etmeyecektir.
Benim söylemek istediğim şey kameraların ne tarafta olduğuydu.
Bir ara bizim sesimizi kıstılar, tezahurat başladığında çok fazla ses vardı, birden kesildi bir kaç saniye sonra gene arttı ondan sonra tamamen kesildi tezahurat bitene kadar.
Bir ara bizim sesimizi kıstılar, tezahurat başladığında çok fazla ses vardı, birden kesildi bir kaç saniye sonra gene arttı ondan sonra tamamen kesildi tezahurat bitene kadar.
Belki küfürlü tezahürat vardır veya öyle anlaşılmıştır/zannetmişlerdir.
Sonuçta sen de kabul ediyorsun kameraların Fenerbahçe tribünleri tarafında olduğuydu.Bir arkadaş tersini söylemişte o yüzden bende açıklama yapmak istedim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Belki küfürlü tezahürat vardır veya öyle anlaşılmıştır/zannetmişlerdir.
Sonuçta sen de kabul ediyorsun kameraların Fenerbahçe tribünleri tarafında olduğuydu.Bir arkadaş tersini söylemişte o yüzden bende açıklama yapmak istedim.
Bunu kabul edilmeyecek bir yanı yok, tribünlerde Beşiktaş seyircisi gözüküyorsa, kameralar Fenerbahçe taraftarındadır. Ama ses alıcıları nerede onu bilemeyiz. Kameralar ile ses alıcıları farklı yerde olabilir.