1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi 4 maçı merakla bekliyoruz bu sezon gerçekte çok heyecanlı olmuş herşeyi anladım Vagner Love'un Trabzon'da ne işi var..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Abi 4 maçı merakla bekliyoruz bu sezon gerçekte çok heyecanlı olmuş herşeyi anladım Vagner Love'un Trabzon'da ne işi var..
    Yaw şu BJK yakamdan düşse bi şimdi Erciyesle oynuyorum aldık BJK'de Gençleri yenmiş, berabere kalsaydı süper olacaktı.

Vagner Love'a bende şaşırmıştım ilk gördüğümde sonra gittiler bide yanına Kerzhakov'u aldılar manyak bi hücum hattı oluşturdular. Kerzhakov zaten gol kralı olmuştu da sonra Fiorentina'ya gitti. Vagner'de gitmek istiyo, yakında oda gider.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    31.HAFTA

HEDEF 3 ADIM KALDI !

BEŞİKTAŞ'ta kendi evinde Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti.

PUAN DURUMU

Erciyes'i düşürdük üzgünüz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SON 3 HAFTA, LİDERİZ AMA 18.000 KİŞİLİK STADA 3002 SEYİRCİ GELİYOR HAYRET BİŞE YAW
    Last edited by Walter Sakana : 04.Ağustos.2009 at 01:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

GÖKDENİZ ARKADAŞLARINI MOTİVE EDİYOR !

Bu haftaki zorlu Kocaeli deplasmanı öncesi takım arkadaşlarıyla bir toplantı yapan 2.kaptan Gökdeniz;
    Şampiyon olmak istiyorlarsa Kocaelispor maçından başlayarak kalan 3 maçlarını da kazanmaları gerektiğini, aksi taktirde geriden gelen Beşiktaş, G.Birliği ve G.Saray'a bu şansı kaptıracaklarını arkadaşlarına hatırlattı.

BRAVO 2.KAPTANIMIZA

Bu konuşma sonrası özellikle takımın 3 önemli yıldızı kaptanlarına hak vererek, takımı şampiyonluğa taşımak için herşeylerini ortaya koyacaklarını belirttiler.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri