Abi 4 maçı merakla bekliyoruz bu sezon gerçekte çok heyecanlı olmuş herşeyi anladım Vagner Love'un Trabzon'da ne işi var..![]()
Abi 4 maçı merakla bekliyoruz bu sezon gerçekte çok heyecanlı olmuş herşeyi anladım Vagner Love'un Trabzon'da ne işi var..![]()
Yaw şu BJK yakamdan düşse bişimdi Erciyesle oynuyorum aldık BJK'de Gençleri yenmiş, berabere kalsaydı süper olacaktı.
Vagner Love'a bende şaşırmıştım ilk gördüğümde sonra gittiler bide yanına Kerzhakov'u aldılar manyak bi hücum hattı oluşturdular. Kerzhakov zaten gol kralı olmuştu da sonra Fiorentina'ya gitti. Vagner'de gitmek istiyo, yakında oda gider.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
31.HAFTA.
HEDEF 3 ADIM KALDI !
BEŞİKTAŞ'ta kendi evinde Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti.
PUAN DURUMU
Erciyes'i düşürdük üzgünüz
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SON 3 HAFTA, LİDERİZ AMA 18.000 KİŞİLİK STADA 3002 SEYİRCİ GELİYOR HAYRET BİŞE YAW![]()
Last edited by Walter Sakana : 04.Ağustos.2009 at 01:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
GÖKDENİZ ARKADAŞLARINI MOTİVE EDİYOR !
Bu haftaki zorlu Kocaeli deplasmanı öncesi takım arkadaşlarıyla bir toplantı yapan 2.kaptan Gökdeniz;
Şampiyon olmak istiyorlarsa Kocaelispor maçından başlayarak kalan 3 maçlarını da kazanmaları gerektiğini, aksi taktirde geriden gelen Beşiktaş, G.Birliği ve G.Saray'a bu şansı kaptıracaklarını arkadaşlarına hatırlattı.
BRAVO 2.KAPTANIMIZA
Bu konuşma sonrası özellikle takımın 3 önemli yıldızı kaptanlarına hak vererek, takımı şampiyonluğa taşımak için herşeylerini ortaya koyacaklarını belirttiler.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014