1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    İnanılmaz bi anlatım.. Vallahi insanın kariyer açası geliyor ama geç kaldık artık.. 2010'u bekleyeceğiz..
    Çok teşekkürler.. Hep dediğim gibi, bugüne kadarki ilk kariyer paylaşımım olduğu için bir heves var tabi 2010 çıkınca en azından bir kariyer tecrübem olacak, inşallah o zaman daha güzelini yaparız...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Çok teşekkürler.. Hep dediğim gibi, bugüne kadarki ilk kariyer paylaşımım olduğu için bir heves var tabi 2010 çıkınca en azından bir kariyer tecrübem olacak, inşallah o zaman daha güzelini yaparız...
    Bunun daha güzeli var mı abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜM KADROMUZUN PROFİLLERİ

Bunu paylaşmamın sebebi nasıl bir kadroyla mücadele ettiğimizi görmeniz için.
    Böylelikle aldığımız sonuçların başarı mı yoksa bu kadroya göre normal yada kötü mü olduğuna karar verebilirsiniz

KALECİLERİMİZ

STOPERLERİMİZ

SAĞ BEKLERİMİZ

SOL BEKLERİMİZ

SOL BEK ve STOPER

ÖN LİBEROLARIMIZ

İKİ YÖNLÜ ORTA SAHA OYUNCULARIMIZ

SOL AÇIK VE OFANSİF ORTA SAHA OYUNCULARIMIZ

SAĞ AÇIKLARIMIZ

SAĞ AÇIK, FORVET ARKASI ve FORVET

GOLCÜLERİMİZ

Tam 14 yabancı oyuncumuz var.
    Bunlar arasından siz olsanız hangi 8'ini oynatırdınız?
    Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Benim 8 yabancı hakkını kullanmayı düşündüklerim:

JOAQUIM ANDRE, J. VAN DAMME, B. CASTETS, H. AL-MIBREK

T. FREJLACH, V. KOKOEV, D. BUONANOTTE

M. SYLLA, S. SELMANI

Yukarda 9 isim saydım, Birinden vazgeçeceğiz.

Selmani, Sylla, Kokoev, Buonanotte ve Van Damme kesin. Diğerleri arasında bir seçim yapmam gerekiyor.

2 Yabancı kaleciden biri ile VILLE TERHO ve MARCO PAOLI'de aslında çok oynatmak istediğim oyuncular ancak sınırlamadan dolayı bu sezon zor.

21 yaşın altında olanları ligde oynayamak bile Şampiyonlar liginde oynatabileceğiz. Yani direk gruplardan başlayacağımız için en az 6 maç oynama şansları olabilecek.

Yerli kalecimi ligde, 2 yabancı kalecimi ise şampiyonlar liginde kullanmayı düşünüyorum.

Son olarak; Sizce bu sezon bu kadroyla neler yapılabilir? Ligde yeniden şampiyon olabilir miyiz? Avrupa'da nereye kadar gidebiliriz?

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

HEYECAN BAŞLADI !

1.HAFTA

İDÇ açılışı 3 puanla yaptı

MAÇLA İLGİLİ NOTLAR

Aslında çok rahat geçen bir maçtı ancak kalecim çok rahat çıkarabileceği uzaktan 2 şutta golü yedi. Yabancı hakkını kalede kullanmak istemiyoruz ama böyle devam ederse buna mecbur kalabiliriz.

Buonanotte ve Kokoev hafif sakatlandıkları için fazla riske atmadım.
    Takımın boy ortalaması yüksek olduğu için rakiplere hava toplarında önemli bir üstünlüğümüz var. Bu önemli bir avantaj.

Not: Taraftarın beğenmediği FREJLACH bu maçtada 2 asist yaptı
    Al-Mibrek muazzam pas dağıtıyor.

İLK HAFTA SONUÇLARI

4 büyüklerden üçü lige şokla başladı. Bir tek Beşiktaş kazandı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Abi kadro müthiş özellikle regenler, gidecekler konusu çok karışık golcüler desem hepsi tam golcü bende neler olacağını merakla bekliyorum.

Evet golcülerimiz sağlam. Özellikle Selmani bu sene baya atar gibime geliyor. Geçen sezon sakattı. Şimdilik Terho'yu kesmeyi düşünüyorum. O da çok etkili ancak hız yada hava topu konusunda özellikleri yüksek değil. Tanju Çolak tipli bitirici golcü.

Al-Mibrek sezona süper başladı, öyle paslar atıyor ki... Zaten MC bölgesinde az adamımız olduğundan oda oynayacak.

Böyle tek tek sayarsam hepsinin oynaması lazım vazgeçtim saymıyorum

off ya hangilerini seçecem

Son 5 gün kaldı liste için
    Last edited by Walter Sakana : 06.Ağustos.2009 at 05:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri