Sayfa 73 / 480 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
2,161 ile 2,190 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Aklıma Ernst'in ilk maçı geldi.Sanlı kaptanda yorumcuydu o maçta.Sormuştu yanındaki "Hocam peki siz doğru buluyor musunuz yeni transferin hemen oynatılmasını?" Sanlı kaptanda " Valla gerekirse transfer ettiğim günü hemen helikopterle sahanın ortasına indirir yine oynatırdım" demişti
    Güzel söylemiş

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Acaba yönetim Delgado ile anlaşamayacağını anladığı için Batuhan'ı geri çağırmış olabilir mi?Bobo'yu satıp orta saha transferi için kontenjanı açıp Batuhan ile Bobo'nun boşluğunu doldurmak gibi bir düşünce olabilir mi?

Bekleyip göreceğiz...

Anıl bence Bobo'nun yaptığını -belkide daha fazlasını- Batuhan yapabilir. Ben 10-11 maç izledim toplasan belki Batuhan'ı çıplak gözle. TV'den izlediklerimi saymıyorum. Ancak bu kadar baskın, bu kadar özgüveni yerinde, bu kadar kendinden emin bir futbolcu daha izlemedim koca sezon boyunca. (Forvetler anlamında söylüyorum, Türkler arasında) Bence mantıklı bir strateji olur bu...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 06.Ağustos.2009 at 17:00 Reason: 5-6 az oldu yahu :D
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Acaba yönetim Delgado ile anlaşamayacağını anladığı için Batuhan'ı geri çağırmış olabilir mi?Bobo'yu satıp orta saha transferi için kontenjanı açıp Batuhan ile Bobo'nun boşluğunu doldurmak gibi bir düşünce olabilir mi?

Bekleyip göreceğiz...
    Katılıyorum sana Anıl Abi,bu dediğin strateji çok daha mantıklı olur bencede...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada daha önceden anlaşmaya varılan Dos Santos için Tottenham geri adım attı.Daha fazla bekleyemeyiz dediler ve satmayacaklarını bildirmişler...

Ulan Delgado sana olan sinirim her geçen gün biraz daha artıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dos Santos işinin yatması iyi oldu :P TRT'de Deportivoya gittigini söylemişler sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dos Santos kariyer planlaması ilginç olan bir oyuncu aslında Barça' dan neden ayrıldı hala anlayamadım ..

şayet Beşiktaş'a gelseydi çok büyük işler yapabilirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emre niye iyi oldu ya Ligde gerçek Dos Santos'U izleyecektik ne güzel

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Galatasaray için iyi oldu diyodur

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yeri değil ama , Fenerbahçe ile oynanan TFF Süper Kupa maçında hakeme küfrettiği için PFDK'ya sevk edilen Beşiktaşlı Rüştü Reçber'e 3 maç ceza verildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Helal Olsun (!) TFF

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Anıl biliyor onu Santos benim cok sevdigim bi oyuncu Bjk formasıyla görmek istemem Deco'yu alın, O'nu almayın, o derece

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tamam o zaman seni mi kıracaz Deco'yu alırız

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Deco'yu Santos'u boşverin VDV gelsin...

Bu arada Yıldırım Demirören bu akşam saat 23:00'da Serhat Ulueren'in konuğu,transferler hakkında da açıklama yapabilir belki...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu o değilde maçımıza neredeyse 24 saat kaldı ligde ancak konumuz hala kilitli.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aynen,sadece Avrupa maçı olan takımların kilitli olsa daha iyi olurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bende burda ki bu mantığı anlamıyorum.. Avrupa maçları olsa bile Lig maçları konuları 1 haftadır açık olsa ne olacak ki ? Lig maçlarında da böyle gerçi maça 1-2 gün kala açılıyordu bazen.. Önemli olan maçdan önce yorumda bulunmak , takımlar hakkında ki son haberleri vermek vs.. Yoksa maç bittikten sonra 1-0 aldık golü x attı demenin hiç bir mantığı kalmıyor.

Nesil
    2006

sok noktayi izledim biraz once.

eger deco ayarinda bir futbolcu gelmez ise transfer zor. hatta deco gelse bile biraz zor. delgado ocakta donuyor, ancak 6 aylik dondurabiliyoruz.o gelincede 9 yabanci olucak.

yerli transfer olmaz ise artik transferi kapattik, hayirli olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş'ta Dos Santos harekatı!

Beşiktaş'ın, Giovani Dos Santos'u transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.
    Fransızca yayın yapan internet sitesi Foot Mercato'nun haberinde Beşiktaş'ın, Tottenham'ın genç futbolcusu Giovani Dos Santos'u transfer etmek istediği belirtildi. Haberde, Siyah-beyazlı kulübün, Meksikalı futbolcu için İngiliz kulübüyle temasa geçtiği iddia edildi. Meksikalı 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Giovani Dos Santos, 2008 yılında Barcelona'dan Tottenham'a transfer olmuştu. Genç futbolcu, geçen sezon İngiltere İkinci Lig takımlarından Ipswich Town'a kiralık olarak gönderilmişti. Meksikalı futbolcu, Atletico Madrid ve Deportivo kulüplerinin transfer listesinde bulunuyor.

07.08.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başkan'ın konuşmasını dün ağzım açık izledim.Mükemmel konuştu diyebilirim,ilk defa Y.Demirören'i böyle konuşurken gördüm.Beşiktaş'ın başkanı böyle olmalı işte...

Transferlerle ilgili söyledikleri;

-Deco bize evet dedi ama kulübü ve Hocası bırakmıyor...

-Dos Santos'u bana menajer önerdi...(Benim anlaştı haberimde menajer kaynaklıydı bu arada,doğal olarak menajer oyunuymuş)

-Delgado ile sözleşmeyi dondurursak Ocak ayı geldiğinde direk kadroda gözükecek ve yabancı sayısı 9 olacak.O zaman bir yabancıyı hibe etmemiz gerekecek dedi.Bu yüzden transfer için başka yollar deneyeceğiz 1 Eylül'e kadar zamanımız var dedi.(Yani ya Bobo satılır,ya Delgado ile karşılıklı olarak fesh yoluna gidilir ya da artık bu sakat haline ne veriyorlarsa Delgado satılır)

-Batuhan'a bir çok teklif var bize kendisine uyan bir kulübe kiralayacağız dedi.Batuhan Beşiktaş için erken dedi.Bir oyuncu her iki ayağıylada,kafaylada gol atabilir ama herşey yetenek değil dedi.Herşeyi ile Beşiktaş'ta olması lazım oynaması için dedi.(Kısaca kişilik olarak Beşiktaş'ta oynaması erken dedi)

-Tabata'yı 1 kere Kızıl'a muhabbet sırasında sordum o kadar,başka bir girişim olmadı...

-Quaresma ile ilgili bir girişimimiz olmadı...

-Bobo'ya teklif geldi ancak anlaşamadık,şuanda teklif yok...

-Gökhan Zan ve M.Topuz kendi tercihlerini yapmışlardır.Hayırlı olsun demekten başka birşey deiyemeyiz.En başından beri oyuncu tercihi önemli,oyuncunun istediği olsun diyordum.Şuanda da onu savunuyorum...

-İsmail Köybaşı bence en iyi transferdir.S.Kurtuluş'u ayrı verdik.İsmail'le alakası yok bu transferin...

-Bütün transferlerimizi hocamızın isteği doğrultusunda yapılmıştır...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün bu konuşmaların arasında Aziz Yıldırım hakkında birşeyler söyledimi Anıl ? Bide 2004'ten beri aldığı kupalarla resim çekilecekmiş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet söyledi...

3 yıl için söz vermek yanlış.Ben sorarım o zaman daha Hocan belli değilken transferlerin belli değilken nasıl,neye güvenerek söz verebiliyorsun?Bende bunun doğru olmadığını belirtmek için ironi amaçlı 5 yıl söz veriyorum dedim.Dünyada bunun örneği yok R.Madrid ve Barcelona bile söz veremez.Yarın ne olacağını kestiremezken 3 yılın sözünü veremeyiz.Aziz Başkan ve F.Bahçeliler bana kızabilir ama yanlış anlamasınlar bu söz farklı yerlere çekilir ve Türk futbolu yara alır.Türk futbolunda önemli yerlere gelmiş insanlar bu gibi sözleri daha tartarak söylemeli.Bunu övmek yerine soruşturma yapmalı F.Bahçeliler.Neye dayanarak bize böyle sözler veriyorsun Başkanım demeli.Bende çok hatalar yaptım,ama onlardan dersler alıyorum,böyle önceden konuşmak gerçekten hataymış dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hımmm 1-2 yerde değişik şeyler okudumda ondan sorayım dedim. Basın çarpıtması yine

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

S.Ulueren dedi zaten; ben yarın neler yazılacağını diliyorum diye...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demirören aştı kendisini bu araLar. Deco yu getir bize başkan başka birşey istemiyoruz.

Herşeye rağmen takımın kaptanı DeLgado yu koruması da ayrıca bir büyükLüktü.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quaresma'yi istiyormus galiba Demirören keske getirebilse.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Deco gelsin Deco,muhteşem olur gerçekten

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demirören Quaresma için bizzat iLgiLenmedik, sadece menajerLer bize önerdi. Kendisi iLe bir görüşmemiz oLmadı dedi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Aziz Başkanın sözünden Demirören'e ne? Sanki Fenerbahçe kongre üyesi veya camianın önde gelen isimlerinden biriymiş gibi haddi olmayan laflar söylemiş. Sorgulaması ona mı kaldı?

Geçen yıl Beşiktaş biz şampiyon olacağız derken Fenerbahçe yöneticileri tek laf ediyor muydu? Herkes kendi takımından sorumlu, kendi camiasından sorumlu, başka camiaları ilgilendiren mevzulara girmemeli.

Ben Yıldırım Demiröreni çok antipatik buldum,imza töreni yapmayız ne gerek var show yapmıyoruz gibisinden şeyler söyledi.Deco gelseydi görürdük imza töreni yapıyomusun yapmıyomusun.Valla iyiki Yıldırım Demirören bizim başkanımız değil.Kendimi çok şanslı hissettim =)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Herkes hedefimiz,şampiyonluk şampiyon olacağız der.Bu durum farklı.3 yıl için söz veriyorum diyor.Söz.Bu Türk futboluna zarar verir diyor.Gayette haklı.F.Bahçe şimdi 3 yıl şampiyon olsa bak bakalım neler oluyor Türkiye'de.Yer yerinden oynar.Olamazsa zaten F.Bahçeliler sorar nerede 3 yıl şampiyonluk sözü diye.Bence her anlamda yanlış bir cümle.Y.Demirören'in katıldığım nadir açıklamalarından oldu bu...

Mesaj Yetkileri