Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 78 sonuç

Konu: Honved - Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maçı

Nesil
    2006

Sıradan bir hazılrık maçı gibi, Fenerbahçe iyi tempoda mücadele ediyor, Denizli maçından önce son moral maçı olur. Takım kazanmaya alışması gerekiyor. Bilica iki maç ceza alacaktır, umarım bir tur sonraki eşleşmede Bilica'yı aramayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tahmin edildiği gibi zevksiz bir maç oluyor. Alex'in müthiş pasıyla buluşan Deivid'in Andre Santos'a bıraktığı ve Santos'un çaprazdan attığı golle öne geçtik. Sonrasında doğal olarak oyuncularımız kendilerini fazla kasmıyorlar. Honved oyuncuları zaman zaman sert müdahalelerde bulunuyorlar. Umarım bir sakatlık yaşanmaz. Bilica'nın kırmızısı ucuz bir kart gibiydi. Rakibin gücü sınırlı olduğundan 10 kişi kalmamızın sahaya olumsuz bir etkisi yansımadı. Oyuncularımız ikinci yarıda da bol pas yaparak zamanı eritecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Ne goller kaçırdılar yahu..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

1-1 oldu bu arada. Honved bastırıyordu bi 15 dk. kadar önce. Golü anca bulmuşlar.

1-1 bitti. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Çekirdiğimi çitletip golleri izlicem
    Üzgünüm Burak'cım

Turu geçti Fenerbahçe kazansa daha iyi olacaktı ülke puanına hiç yoktan getirisi olurdu bu hazırlık maçınında

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Yazık ya, şu takıma bile net pozisyonlar verdik. Ayrıca Emre'nin ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha anladım bu maçta.

Nesil
    2006

Honved galibiyeti hak etti, Fenerbahçe umursamadı maçı, umursamassan sonuç bu olur. Söylenecek söze gerek yok, diğer maçlara bakacaz artık. Kazanıp moral almak varken, gene kendimizi sıkıntıya soktuk.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Honved'in ileri uç oyuncuları kazma olmasaydı turu bile geçebilirlerdi ikinci yarı kaç tane pozisyon buldular. Güiza'da çok kaçırdı. Christian Baroni'yi beyendim en azından dikine falan oynuyo. Bilica Fenerbahçe'nin oyuncusu degil dedigimi hatırlıyorum Beşiktaş maçındada atılmak için çok çabaladı bu maçta atılmış..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bilica daha önceden dedigim gibi geriye gömülen takımlarda iş yapar ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İki takım da önemli pozisyonları değerlendiremedi. Karşılıklı direkten dönen toplar da vardı. Ama bunların hepsi teferruat. Şükür herhangi bir sakatlık olmadı. Artık son engeli de geçip gruplara kalma zamanı. Yola devam.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

ali den yol yakınken vazgeçilmeli bu adam bu takımın oyuncusu degil
    Bu arada uğur santosa omuzu koydu girerken

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Honved'in ileri uç oyuncuları kazma olmasaydı turu bile geçebilirlerdi ikinci yarı kaç tane pozisyon buldular. Güiza'da çok kaçırdı. Christian Baroni'yi beyendim en azından dikine falan oynuyo. Bilica Fenerbahçe'nin oyuncusu degil dedigimi hatırlıyorum Beşiktaş maçındada atılmak için çok çabaladı bu maçta atılmış..
    Merak etme, öyle bir ihtimal olamazdı, Fenerbahçe'nin eli armut toplamıyor. Fenerbahçe çıktı golü attı maçı bıraktı...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Su hastaliktan bir kurtulamadik gitti.. golü atinca oyundan kopuyoruz özellikle zayif takimlara karsi..

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Yok artık Komik yorumlar yapmayalım lütfen

Nesil
    2007

Maçı Fenerbahçe 5-1'in rahatlığıyla oynadı, maçta hiç koşmadılar 5-1'den sonra da beklenmezdi zaten.Honved ise devamlı gol aradı.İki takım da çok pozisyon harcadı özellikle Honved, ama o kadar beceriksizdilerki Sonunda golüde kolla attılar
    Fenerbahçe'nin eleneceğine inanmıyorum, 5-1'den sonra formalite olarak maça çıktılar, elenme gibi bir durum açıkcası söz konusu bile değildi...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Rakipte bitirici bi forvet olsa tur zora girerdi bugun takım berbattı özellikle ikinci yarı,Daum hala aynı Daum takım ölü gibi yürümüyor bile sahada hala oyuncu değişkliği yapmıyor bu Daum bu huyunu değiştiremedi gitti.Ne inat yahu..
    Bilica da sezonun kazığıdır bizlere her platformda söylüyorum pozisyonda kırmızı belki ağır ama Bilica'nın adama yöneleşi girişi toplamda 5 gol öndesin ne gerek var bırak atsın golü 2 maç yalnız bırakıyosun takımı üstelik stoperde yok bu takımda..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bilica'ya 2,5 milyon € + Yasin verilmisti yanlis hatirlamiyorsam... bencede yilin kazigidir.

Stoper lazım takıma.Bilica ya da Önder'in yanına herhangi bir sakatlık ya da cezalı olma durumunda işimzi zor stoper transferi yapılmaz ise...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'den gollü bir maç bekledim. hatta iddaa kuponuma bile 4-6 gol yazdım ama beni yanılttı Fener.

Turu geçti, Play off'da da zayıf bir rakiple eşleşeceğini düşünürsek Bilica'nın olmayışının pek sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

İyi sinyaller vermedi takım Denizlispor maçı öncesinde, umarım bir maçlığınadır bu rezil performans.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Genoa seri bası degilmis umarım gelmez temsilcilerimizden birine gerçi elerizde kasmadan başka takımları eleriz daha iyi
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Playoff ta fenerbahçeye dişli bir ekip çıkarsa eleneceğini düşünüyorum bu oyuncularla işi zor.Bilica zaten fazla iyi değil diğer maçta oynayamıcak.Önderle Bekire kaldı galiba savunmada.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Playoff ta fenerbahçeye dişli bir ekip çıkarsa eleneceğini düşünüyorum bu oyuncularla işi zor.Bilica zaten fazla iyi değil diğer maçta oynayamıcak.Önderle Bekire kaldı galiba savunmada.
    Abartmasaniz olmayacak Bu takim ne yapar ne eder gruplara kalir 1 maclik performansa göre gelecegi yorumlamak cok sacma.

Nesil
    2006

Amma karamsar yorumlar, Fenerbahçe bu maçlık böyle performans gösterdi.

Bu arada bizim elenmemizi bekleyenler, hayal dünyasında yaşamasınlar. Yarın ne getirir belli olmaz, bir bakmışsınız siz elenmişsiniz.

Düşün Düşün Gruplara kaldığımızda yine düşünmeye devam edersin

bu turda galibiyetin ülke ve takım puanına katkısı var mı ben yok diye biliyorum. sadece şampiyonlar liginin son elemesinden alınan puan katılıyor zannedersem...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu takıma Emre, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih, Özer ve muhtemelen yeni bir stoper katılacak. 10 günde 1 tanesi derbi olmak üzere 3. maçını yapan ve ilk maçta rakibine 5 gol atarak turu garantilemiş, haftasonu deplasmanda maçı olan takımın bu maçı ciddiye almaması daha doğrusu kendini kasmaması pek de anormal bir durum değil. Aslında bu maç için böyle detaylara inmeye gerek yoktu ama öyle yorumlar var ki, Fenerbahçe ölmüş, bitmiş. (:
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Skordan dolayı sinirli olabilirsiniz anlıyorum sizi fakat burası forum.Forumlarda fikirlerini paylaşmak için vardır.Forum kuralları içerisinde istediğin fikiri söyleyebilirsin,yoksa bu forum benim bildiklerimden değilmi.

Kurallar içerisinde istersem fenerbahçe küme düşer istersem şampiyon olur veya elenir diyebilirim benim düşüncem budur.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Skordan dolayı sinirli olabilirsiniz anlıyorum sizi fakat burası forum.Forumlarda fikirlerini paylaşmak için vardır.Forum kuralları içerisinde istediğin fikiri söyleyebilirsin,yoksa bu forum benim bildiklerimden değilmi.

Kurallar içerisinde istersem fenerbahçe küme düşer istersem şampiyon olur veya elenir diyebilirim benim düşüncem budur.
    Onlarında sana kurallar dahilinde cevap vermesi normaldir.Abarttığını düşünüyolarsa abartma derler sen gibi onlarda düşüncelerini paylaşıyor yani hatırtlatmana gerek yok bunları.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri