Sıradan bir hazılrık maçı gibi, Fenerbahçe iyi tempoda mücadele ediyor, Denizli maçından önce son moral maçı olur. Takım kazanmaya alışması gerekiyor. Bilica iki maç ceza alacaktır, umarım bir tur sonraki eşleşmede Bilica'yı aramayız.
Sıradan bir hazılrık maçı gibi, Fenerbahçe iyi tempoda mücadele ediyor, Denizli maçından önce son moral maçı olur. Takım kazanmaya alışması gerekiyor. Bilica iki maç ceza alacaktır, umarım bir tur sonraki eşleşmede Bilica'yı aramayız.
Tahmin edildiği gibi zevksiz bir maç oluyor. Alex'in müthiş pasıyla buluşan Deivid'in Andre Santos'a bıraktığı ve Santos'un çaprazdan attığı golle öne geçtik. Sonrasında doğal olarak oyuncularımız kendilerini fazla kasmıyorlar. Honved oyuncuları zaman zaman sert müdahalelerde bulunuyorlar. Umarım bir sakatlık yaşanmaz. Bilica'nın kırmızısı ucuz bir kart gibiydi. Rakibin gücü sınırlı olduğundan 10 kişi kalmamızın sahaya olumsuz bir etkisi yansımadı. Oyuncularımız ikinci yarıda da bol pas yaparak zamanı eritecek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ne goller kaçırdılar yahu..
1-1 oldu bu arada. Honved bastırıyordu bi 15 dk. kadar önce. Golü anca bulmuşlar.
1-1 bitti. . .
Yazık ya, şu takıma bile net pozisyonlar verdik. Ayrıca Emre'nin ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha anladım bu maçta.
Honved galibiyeti hak etti, Fenerbahçe umursamadı maçı, umursamassan sonuç bu olur. Söylenecek söze gerek yok, diğer maçlara bakacaz artık. Kazanıp moral almak varken, gene kendimizi sıkıntıya soktuk.
Honved'in ileri uç oyuncuları kazma olmasaydı turu bile geçebilirlerdi ikinci yarı kaç tane pozisyon buldular. Güiza'da çok kaçırdı. Christian Baroni'yi beyendim en azından dikine falan oynuyo. Bilica Fenerbahçe'nin oyuncusu degil dedigimi hatırlıyorum Beşiktaş maçındada atılmak için çok çabaladı bu maçta atılmış..
Bilica daha önceden dedigim gibi geriye gömülen takımlarda iş yapar ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İki takım da önemli pozisyonları değerlendiremedi. Karşılıklı direkten dönen toplar da vardı. Ama bunların hepsi teferruat. Şükür herhangi bir sakatlık olmadı. Artık son engeli de geçip gruplara kalma zamanı. Yola devam.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ali den yol yakınken vazgeçilmeli bu adam bu takımın oyuncusu degil
Bu arada uğur santosa omuzu koydu girerken![]()
Su hastaliktan bir kurtulamadik gitti.. golü atinca oyundan kopuyoruz özellikle zayif takimlara karsi..
Maçı Fenerbahçe 5-1'in rahatlığıyla oynadı, maçta hiç koşmadılar5-1'den sonra da beklenmezdi zaten.Honved ise devamlı gol aradı.İki takım da çok pozisyon harcadı özellikle Honved, ama o kadar beceriksizdilerki
Sonunda golüde kolla attılar
![]()
Fenerbahçe'nin eleneceğine inanmıyorum, 5-1'den sonra formalite olarak maça çıktılar, elenme gibi bir durum açıkcası söz konusu bile değildi...
Rakipte bitirici bi forvet olsa tur zora girerdi bugun takım berbattı özellikle ikinci yarı,Daum hala aynı Daum takım ölü gibi yürümüyor bile sahada hala oyuncu değişkliği yapmıyor bu Daum bu huyunu değiştiremedi gitti.Ne inat yahu..
Bilica da sezonun kazığıdır bizlere her platformda söylüyorum pozisyonda kırmızı belki ağır ama Bilica'nın adama yöneleşi girişi toplamda 5 gol öndesin ne gerek var bırak atsın golü 2 maç yalnız bırakıyosun takımı üstelik stoperde yok bu takımda..
Bilica'ya 2,5 milyon € + Yasin verilmisti yanlis hatirlamiyorsam... bencede yilin kazigidir.
Stoper lazım takıma.Bilica ya da Önder'in yanına herhangi bir sakatlık ya da cezalı olma durumunda işimzi zor stoper transferi yapılmaz ise...
Fenerbahçe'den gollü bir maç bekledim. hatta iddaa kuponuma bile 4-6 gol yazdım ama beni yanılttı Fener.
Turu geçti, Play off'da da zayıf bir rakiple eşleşeceğini düşünürsek Bilica'nın olmayışının pek sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
İyi sinyaller vermedi takım Denizlispor maçı öncesinde, umarım bir maçlığınadır bu rezil performans.
Genoa seri bası degilmis umarım gelmez temsilcilerimizden birine gerçi elerizde kasmadan başka takımları eleriz daha iyi![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Playoff ta fenerbahçeye dişli bir ekip çıkarsa eleneceğini düşünüyorum bu oyuncularla işi zor.Bilica zaten fazla iyi değil diğer maçta oynayamıcak.Önderle Bekire kaldı galiba savunmada.
Amma karamsar yorumlar, Fenerbahçe bu maçlık böyle performans gösterdi.
Bu arada bizim elenmemizi bekleyenler, hayal dünyasında yaşamasınlar. Yarın ne getirir belli olmaz, bir bakmışsınız siz elenmişsiniz.
bu turda galibiyetin ülke ve takım puanına katkısı var mı ben yok diye biliyorum. sadece şampiyonlar liginin son elemesinden alınan puan katılıyor zannedersem...
Bu takıma Emre, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih, Özer ve muhtemelen yeni bir stoper katılacak. 10 günde 1 tanesi derbi olmak üzere 3. maçını yapan ve ilk maçta rakibine 5 gol atarak turu garantilemiş, haftasonu deplasmanda maçı olan takımın bu maçı ciddiye almaması daha doğrusu kendini kasmaması pek de anormal bir durum değil. Aslında bu maç için böyle detaylara inmeye gerek yoktu ama öyle yorumlar var ki, Fenerbahçe ölmüş, bitmiş. (:
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Skordan dolayı sinirli olabilirsiniz anlıyorum sizi fakat burası forum.Forumlarda fikirlerini paylaşmak için vardır.Forum kuralları içerisinde istediğin fikiri söyleyebilirsin,yoksa bu forum benim bildiklerimden değilmi.
Kurallar içerisinde istersem fenerbahçe küme düşer istersem şampiyon olur veya elenir diyebilirim benim düşüncem budur.