1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Trabzonspor'u çok yakından takip eden Lig TV muhabiri Can Karyağdı ; takımın en büyük sorununun top rakipteyken fazla pres yapmaması olduğunu söyledi..

birtek Tjikuzu-Selçuk la olmaz bence kaldı ki Selçuk da o kadar pres yapan bir oyuncu değil ..

bu konuda nasıl bir taktik geliştirecek acaba Broos..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Trabzonspor'u çok yakından takip eden Lig TV muhabiri Can Karyağdı ; takımın en büyük sorununun top rakipteyken fazla pres yapmaması olduğunu söyledi..

birtek Tjikuzu-Selçuk la olmaz bence kaldı ki Selçuk da o kadar pres yapan bir oyuncu değil ..

bu konuda nasıl bir taktik geliştirecek acaba Broos..
    Bence ben Tarbzonspor'u Can'dan daha iyi takip ediyorum kaldı ki o Karyagdı'yı bir çok Trabzonsporlu gibi sevmiyorum..Henüz resmi maç oynamadık ama Heerenveen,Liege ve MVV maçlarını izlemiş biri olarak boş konuşuyor..MVV belki en kolayları oldugu için onu örnek veriyorum attıgımız gollere baksın sadece..Heerenveen karşısında da aynı şekilde ikinci gol..Top rakipteyken bıktıran baskıdan top kaptık ve gole ulaştık..Broos'un istediği oyunda bu zaten kalabalık ve basan orta saha..Bunu başarmışa benziyor kamp maçlarına bakarsak..

Ayrıca forvet transferine de gerek yok kanımca..Emrah abiylede konuştuk bunu çok güzel birşey söylemişti bu takımın bu sene Gökhan'ı yedekte oturtmaya lüksü yok..Kaldıki bu sistemde Gökhan 20 Umut 15 gol gibi rakamlar pek mantıklı değil ortasahalar skora çok daha fazla etki edecek..Gökhan-Umut ve İsaac seviyesinde yerli bir oyuncu yeterli olacaktır bence..

Mesaj Yetkileri