Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

8 20.00%
  • Galatasaray

29 72.50%
  • Beraberlik

3 7.50%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 166 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Galatasaray [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

45 derece diye biliyorum ben...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    2 derece mi fark oluyormuş? Bak sen.
    1. mesajında yok 2 takımda aynı sartlarda oynuyor falan birsseyler karalamışsın; fakat bizim bahsettigimiz o degil.
    Şimdide cıkmış 2 derece en fazla fark olur diyorsun. İstanbulda bir saat 19.30 da cık dışarı koş böyle 90 dakika boyunca, 2-3 sonrada 21.30 da cıkıp koş 90 dakika bakalım hangisinde daha çok zorlanacaksın? Bizim bahsettigimiz yer Türkiye'nin en sıcak bölgesi oldugunu da göz önünde bulunduralım.
    Resmen sporcu saglıgı hiçe sayılıyor; fakat gecen sene ne hikmetse bunun tam tersinin yapılmış oldugunu da biliyoruz.
    Merak etme şekilde yorulursun. Şuan ki sıcaklık ile 19,30'da ki sıcaklık arasında fark yok, hatta 19,30 yemek yerken terlemiyordum, şimdi terliyorum. Yazın şafak vakti dışında her zaman sıcaktır. 19,30'da güneş çoktan dünyayı terkeder, sadece aydınlığı kalır.

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    peki madem o kadar az fark var neden 19:30 denizlid deki maç saati değil de antep teki maç saati oluyor? neden aynı saat olmuyor? veyahut aynı saat olamayacaksa neden daha serin olan denizli deki maç 19:30 a alınmıyor.

+ verdiğin örnek de çok uç birşey. 20 sene önce oynan futbolla bugünkü bir değil. o zamanlar maksimum bayağı daha az km koşan oyuncular , yavaş tempo vardı vs. vs. şimdi ise 10-12 km koşuluyor. bu ne demek biliyor musun? hiç 105x68 sahada maç yaptın mı? hangi meslekte vücut daha fazla yorulabilir ki? + o bahsettiğin mesleklerde ne tür şartlar var bir de onu sorgulayalım istersen..
    Ben nerden bilebilirim ki, neden farklı saatte oynanıyor.

Onu geçtim, Yaz Olimpiyatlarında veya Akdeniz Olimpiyatlarında neden atletizm ve bunun benzeri yarışlarda öğlen ve akşamüstü vakitleri yapılıyor. Hatta buna futbolda eklenebilinir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar fanatiklik damarlarınız kabarmasın yahu. Herkesin hemfikir oldugu konuda(Tribündergide okuyabilirsiniz fblisi, bjklisi, bursalısı) 2-3 arkadas cıkmış, "yok efendim oynayacaksın bahane üretme" diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Boşuna bahane etmeyin, tek siz bu saatte oynamıyorsunuz, rakibinizde bu saatte oynuyor. Herşey eşit. Adamlar o kadar para kazanıyorlar, çıksınlar oynasınlar. O saatte daha zor işlerde çalışan insanlarımız var.
    Fener oynasaydı bu saatte, ben senin koparacağın yaygarayı çok iyi biliyorum..

Zor maç, umarım kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman bu mantıkla bütün maçları öğlen saat 1'de oynatalım tam gün ışığında nasıl olsa futbolcular oynuyor o kadar milyon dolarları alıyorlar oynamayacaklarsa bıraksınlar futbolu değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Merak etme şekilde yorulursun. Şuan ki sıcaklık ile 19,30'da ki sıcaklık arasında fark yok, hatta 19,30 yemek yerken terlemiyordum, şimdi terliyorum. Yazın şafak vakti dışında her zaman sıcaktır. 19,30'da güneş çoktan dünyayı terkeder, sadece aydınlığı kalır.

Ben nerden bilebilirim ki, neden farklı saatte oynanıyor.

Onu geçtim, Yaz Olimpiyatlarında veya Akdeniz Olimpiyatlarında neden atletizm ve bunun benzeri yarışlarda öğlen ve akşamüstü vakitleri yapılıyor. Hatta buna futbolda eklenebilinir.

olimpiyat sporları farklı birşey. 90 dakikalık tempo ile çok ayrı tutulması gerekir. ha futbol diyeceksin, olimpiyatlarda oynanan futboldaki hız-tempo vs. de çok farklı. nitekim daha çok genç oyuncular yer alıyor, onlara göre oyun tarzları uygulanıyor. kesinlikle çok farklı şartlar söz konusu.

ayrıca;

yolda yürürken otobüste durağan olarak seyrederken ne denli rahatsız olunduğu biliniyor bu memlekette. onu da geçtim, antep diyarbakır gibi illerde bu cehennem sıcaklığında hiç bir spor çalışmasına bağlı olmaksızın bir sürü vatandaşın ölümüne şahit oluyoruz. kaldı ki bu adamlar 90 dakika boyunca oynayacak, 10 km den fazla koşacaklar (yürüme değil).

denizli deki maç 21 30 da ise bu maçın da en erken o saatte olması gerekir, nokta.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    45 derece diye biliyorum ben...
    Yokk yanlışın var 60 70 olcakmış tam 19.30 da 80 bile olabilirmiş.

ALLAH aşkına öğlen saat 2 3 'den bahsetmiyorsun akşam saati diye geçiyor artık 19.30 farkındamısın biraz daha inceltirsen maçın iptalini isticeksin..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kimsenin maçın iptalini istediği falan yok.. 45 derece olması gayet normal, Gaziantep sıcak bir şehir.. Ayrıca 19:30'da güneşin batmadığı bir gerçek..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fener oynasaydı bu saatte, ben senin koparacağın yaygarayı çok iyi biliyorum..

Zor maç, umarım kazanırız.
    Koparmazdım, umrumda olmaz. Banana o kadar para alıyorlar, çıksınlar oynasınlar. Hiç umrumda değil. Dün Macaristan'da oynadılar, Almanya'da hazırlık kampında onyadılar. Bu ülkelerde hep sıcaktan ölen insan oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Koparmazdım, umrumda olmaz. Banana o kadar para alıyorlar, çıksınlar oynasınlar. Hiç umrumda değil. Dün Macaristan'da oynadılar, Almanya'da hazırlık kampında onyadılar. Bu ülkelerde hep sıcaktan ölen insan oluyor.
    Dünkü maç kaçta başladı ? Hazırlık kampını geçeceksin, yazın en sıcak ayının Ağustos olduğunu unutuyorsun.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Dünkü maç kaçta başladı ? Hazırlık kampını geçeceksin, yazın en sıcak ayının Ağustos olduğunu unutuyorsun.
    21'de, aramızda saat farkı var hatırlarsan...

Bu arada hiçbir Avrupa Ülkesinde maçlar 21'de başlamıyor. En geç 20'de başlatılıyor.

Yazın en sıcak ayıda Haziran - Temmuz arasıdır. Çünkü; güneşlenme süresi en fazla bu aylarda yaşanır. Artık her geçen gün güneş daha erken batıyor.

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...px?m=GAZIANTEP

Buda kaynak, Antep 1985'den beri en fazla 40 derece olmuş. Yarın güneş 19,32'de batıyor. Yarın en yüksek sıcaklık 34 derece iken en düşük 21 derece, büyük ihtimalle maç sırasında 28 derece felan olur. Kalkıpta bu sıcaklıkta maç oynanmaz demeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnanmıyorum ya beyler ciddi ciddi hesap yapıyorsunuz tabi maç oynanır diğer maçlar gibi daha geç saatte oynanılması daha doğru olucaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar 2 takımda yer değiştirmesin Fenerbahçe 21.45'te oynasın.

Galatasaray'ın maçı Pazartesi günü saat 21.45'e alınabilir.Neden alınmıyor?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

21'de, aramızda saat farkı var hatırlarsan...

Bu arada hiçbir Avrupa Ülkesinde maçlar 21'de başlamıyor. En geç 20'de başlatılıyor.

Yazın en sıcak ayıda Haziran - Temmuz arasıdır. Çünkü; güneşlenme süresi en fazla bu aylarda yaşanır. Artık her geçen gün güneş daha erken batıyor.

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...px?m=GAZIANTEP

Buda kaynak, Antep 1985'den beri en fazla 40 derece olmuş. Yarın güneş 19,32'de batıyor. Yarın en yüksek sıcaklık 34 derece iken en düşük 21 derece, büyük ihtimalle maç sırasında 28 derece felan olur. Kalkıpta bu sıcaklıkta maç oynanmaz demeyin.
    xD Tebrik ediyorum seni..

Nesil
    2006

Bu saatten sonra tartışacak değilim, iki sayfadır şu saat tartışılıyor. Bu saat tartışması ile vakit kaybetmek yanlış.

Bu arada bu saatleri sadece TFF değil, Lig TV'de ayarlıyorlar. Aynı anda maç göstermek istemiyor. O yüzden bir kulübün saatini daha erkene alıyorlar. Pazartesi günü maç olursa, Lig TV müşteri kaybeder, salonlardan maç satın alan kişi azalır. Pazartesi gününe almazlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra tartışacak değilim, iki sayfadır şu saat tartışılıyor. Bu saat tartışması ile vakit kaybetmek yanlış.
    Abi tartışmayı kim bu kadar büyüttü bir bak

Bu arada bu saatleri sadece TFF değil, Lig TV'de ayarlıyorlar. Aynı anda maç göstermek istemiyor. O yüzden bir kulübün saatini daha erkene alıyorlar. Pazartesi günü maç olursa, Lig TV müşteri kaybeder, salonlardan maç satın alan kişi azalır. Pazartesi gününe almazlar.
    1 maçtan LigTV'ye zarar geleceğini düşünmüyorum Hem Digiturk üyelik sistemiyle çalıştığı için millet salonda maç izlemesede oraya onu bağlattıran adam yinede parasını ödüyor yani bir sorun olmaz hatta birkaç maç daha pazartesi yayınlanırsa evinde Digiturk olmayan adam maçları daha iyi izlemek için Digiturk alabilir bildiğim kadarıyla maçları kaydedebiliyorsun Digiturkte...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haftaya Beşiktaş'ın maçı neden Pazartesi açıklaması olan?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Yokk yanlışın var 60 70 olcakmış tam 19.30 da 80 bile olabilirmiş.

ALLAH aşkına öğlen saat 2 3 'den bahsetmiyorsun akşam saati diye geçiyor artık 19.30 farkındamısın biraz daha inceltirsen maçın iptalini isticeksin..
    Her mesajında alaycı takılıyorsun bu tavrın kimsenin hosuna gitmiyor sana birşey anlatmak istemiyorum ben alay edersem bana yakısmaz..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Abi tartışmayı kim bu kadar büyüttü bir bak

1 maçtan LigTV'ye zarar geleceğini düşünmüyorum Hem Digiturk üyelik sistemiyle çalıştığı için millet salonda maç izlemesede oraya onu bağlattıran adam yinede parasını ödüyor yani bir sorun olmaz hatta birkaç maç daha pazartesi yayınlanırsa evinde Digiturk olmayan adam maçları daha iyi izlemek için Digiturk alabilir bildiğim kadarıyla maçları kaydedebiliyorsun Digiturkte...
    Kahvehane ve kapalı alanlarda plazma tv'yle yayın yapanlara ne diye anlatcaksın o zaman

aynı saate verilirse o iş yerinin sahibi hangi maçı yayınlıcak?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beyler siz burada afedersiniz geyiğin dibine vuruyorsunuz ama şunu unutuyorsunuz. Havanın belirlenen sıcaklığıyla hissedilen sıcaklık aynı değildir. Yaşayan bilir. Ankara'da sıcaklık 36 derece olarak açıklanıyor, Mersin'de 33. Ama Mersin'de nefes alamıyorsun. Ankara'da sıcak ama yaşamına devam edebiliyorsun. Olaylara yüzeysel bakıyorsunuz, ayrıca alaycı yaklaşıyorsunuz. Burada kimseyle dalga geçme, kafa bulma hakkına sahip değilsiniz. Kaldı ki bu konuyu ısrarla takip etmeniz de ortamı germeye çalışmak için yapılan bir harekettir. Tutmadığın takım hakkında yazar geri çekilirsin. Tüm mesajlara bakaym da bulduğum en ufak yerlerden laf sokayım çabasında olmazsın. 19:45 sularında havanın soğuduğunu söyleyen arkadaşlara ben gülerim sadece. Hava en erken 8:30 gibi bunaltıcı etkisini kaybeder.
    Burada bilimsel konuşacaksanız da olayı her boyutuyla ele alın, işinize geldiği gibi konuşup sağa sola saçma sapan cümleler kullanarak konuşmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

19:30 da başlayan maçta olası bir sağlık sorunu ile karşılaşılırsa kim ne diyecek merak ediyorum.. Bu maç saatini savunmak hiç bir akla hizmet değildir, mazur görün.. O saatte serinliyor dediğiniz vakitte adamlar 90 dakikalık bir dilim için adım atıyor sahaya, senin benim gibi çarşı pazar gezmek için değil.. Birde öyle güneş battı dereceler 28i gösteriyor demekle olmuyor, en az 2 saat aynı seyirini devam ettiriyor "hissedilen sıcaklık".. Uzmanlar bu sıcakların kalp rahatsızlıklarını tetiklediği,sporcu sağlığını tehdit ettiğini -ve bunun gibi bir çok konuyu gündeme taşıyıp- tartışırken arkadaşın birisinin "işleri bu oynayamıyorlarsa kendilerinde, teknik ekipte sorun" şeklinde bir yaklaşım sergilemesi gerçekten takdire şayandı.. Ne kadar basit görüyorsunuz, hangi gözlükle bakıyorsunuz bilmiyorum arkadaşlarda en azından şu güneş gözlüklerini bi çıkarsanız diyorum,hani güneşi görün... Gözümüzün önünde bir meduna olayı varken bile bu kadar rahatız ne diyeyim.. Durumu en iyi özetleyen sözde şu heralde; "Bir musibet bin nasihatten evladır"..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar ALLAH aşkına;

21:00'daki maça baksanıza fikstüre hiç bakmamıştım ama Derbi niteliğinde bir maç var aynı saatte olsa çok abez kaçar bırakın artık saat muhabbetini..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Daha lig yeni başladı, federasyona sallamalar karşılaştırmalar yapılmaya başlanmış. Yok Fenerbahçe'nin şu saat de oynanmıştı bizimkisi niye bu saat de oynatılıyor. benim ki seninkini döver bla bla bla.

Yayın hakkı denilen birşey var, eğer maçların hepsi aynı saat de olursa kanal hangi maçı yayınlayacak ? bugün Galatasaray'ın maçı o saatte ise öbür günde karşılaştırma yaptığınız takımların olur. bu kadar kasmaya gerenk yok.

Maça gelecek olursam, Galatasaray'ın deplasmanda oynamasına rağmen lige 3 puan ile başlayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    [B]1 maçtan LigTV'ye zarar geleceğini düşünmüyorum Hem Digiturk üyelik sistemiyle çalıştığı için millet salonda maç izlemesede oraya onu bağlattıran adam yinede parasını ödüyor yani bir sorun olmaz hatta birkaç maç daha pazartesi yayınlanırsa evinde Digiturk olmayan adam maçları daha iyi izlemek için Digiturk alabilir bildiğim kadarıyla maçları kaydedebiliyorsun Digiturkte...
    Bu Şansal Büyüka'nın açıklaması, geçen yıl Maraton'da söylemişti, eğer maç haftaiçi olursa salonlardan alan kişi sayısı azalıyor ve bu yüzden zarar ediyoruz diye. Birde seneye ihale var, Lig TV'nin belki kazanacağı son sene olabilir.

Digiturk'de kaydedebilmen için HD üyesi olman gerekiyor. Bunun için ekstaradan para ödemen gerek, tabii bununla birlikte HD uyumlu Televizyon'un olması şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok yanlış bu saatte maç oynanır mı ? Allah korusun birşey olursa kim hesap verecek ?

İnşallah ters bir durum olmaz.Gaziantep'in şu River formasıyla çıkmaısnı istiyorum öncelikle Zevkli ve çekişmeli bir maç olsun.Sonuç önemli değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Umarım sağlık açısından bir problem olmazda burda bir birinizi boşa kırdığınıza değmez..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Evet Futbolcular Sakatlanmadan Sağlıklı Bir Şekilde Maçı Bitirirler İnşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Forum seviyesini düşürücü veya buna benzer mesajlar atmayalım lütfen. Herkesin kendi görüşü. Saygı duymayı öğrenmeniz gerek.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu Şansal Büyüka'nın açıklaması, geçen yıl Maraton'da söylemişti, eğer maç haftaiçi olursa salonlardan alan kişi sayısı azalıyor ve bu yüzden zarar ediyoruz diye. Birde seneye ihale var, Lig TV'nin belki kazanacağı son sene olabilir.

Digiturk'de kaydedebilmen için HD üyesi olman gerekiyor. Bunun için ekstaradan para ödemen gerek, tabii bununla birlikte HD uyumlu Televizyon'un olması şart.
    Batuhan abi iyi güzelde o zaman haftaya Beşiktaş'ın maçı Pazartesi ise bu hafta da Gaziantep-Galatasaray maçı Pazartesi oynanabilir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Batuhan abi iyi güzelde o zaman haftaya Beşiktaş'ın maçı Pazartesi ise bu hafta da Gaziantep-Galatasaray maçı Pazartesi oynanabilir.
    Olabilir, olamaz diye bir kanun yok. Bunun yanıtını ben bilemem.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri