1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: Milli Takım kadrosu açıklandı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Emre geçen sene 2. devre takımın en iyi oyuncularından biriydi. Kaldı ki burda mesele Emre'nin iyi veya kötü oynaması değil. Emre üst üste 3 maç oynasa şaşırırım demek direkt olarak sallamaktan başka birşey değildir. Emre geçen sene toplamda 35 maça çıkmıştır. Fenerbahçe'ye gelmeden önce Emre'nin çok sık sakatlık yaşadığı doğrudur ama geçen seneki Emre'yi gördükten sonra hala Fenerbahçe öncesi kariyerine neden dönelim ki ?
    orada Emre nin düzenli oynayan bir oyuncu olmadığını kastetmiştim..ayrıca çok iyi bir performans gösterdiğine katılmıyorum bu benim görüşümdür..iyi oynadığı birkaç maçtan sonra kesin bir sakatlık bir form düşüklüğü olmuştur kendisinde..
    bana göre görünen köy kılavuz istemez..
    ama bekleyelim ve görelim o zaman ben sözümün arkasındayım her zaman..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dünkü maçta her oyuncu sakatlanabilirdi, 40 dakika durdu oyun, Emre'nin zaten dinlenmesi için çıkarıldığını düşünüyorum, haftaya takımda olacaktır. Geçen sene devre arasından sonra üst üste maçlarda oynadığını da hatırlatırım. İyi veya kötü tartışılır ama 3 maç üst üste oynayamıyor denemez.
    düzenli olarak oynamadığını kastettim orada..ve yüksek tempoda birkaç maç oynadıktan sonra öyle yada böyle bir sakatlık yaşadığını söyledim..
    bu yıllardır kendisinde görünen bişey..
    Last edited by erdemzorer10 : 10.Ağustos.2009 at 21:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri