1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: Milli Takım kadrosu açıklandı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Sen görmek istediğin gibi görüyosun. Nasıl bakarsan öyle görürsün diye söz vardır tam oturuyo sana.

Face hesabın varsa şu videoyu izlemeni tavsiye ederim.
    http://www.facebook.com/home.php?ref...v=105773939885
    ben görmek istediğim gibi görmüyorum ama gerçekleri söyleyince zorunuza gidiyor..
    neyse bişey yazmayacağım artık söylemeye çalıştığım şey çok bariz ve gerçektir..
    dediklerimi anlamadan tam olarak okumadan taraftar pskolojisiyle yorum yapmak zaten kolay olandır..
    Emre umarım eski formuna birgün döner ve özellikle Milli takımımızın eksikliğini yaşadığı oyuncu formatına geri kavuşur..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tam olarak ne demek istediğin açıkçası anlaşılmıyor. Bir performansa vurgu yapıyorsun bi sakatlıklara vurgu yapıyorsun.

Performansa vurgu yaptığın kısımlar için; Emre geçen sene sezon başı kampı yapmamasına rağmen, özellikle 2. yarıda Fenerbahçe'nin ayakta kalan nadir oyuncularından biriydi. O'nun olmadığı maçlarda Fenerbahçe ortasahası çok zorlandı.

Sakatlık konusuna gelince; Emre geçen sene ufak tefek sakatlıklar haricinde,rakiplerin Emre üzerine oynamasına rağmen sakatlıklarla uğraşmadı. İstatistikleri vermemize rağmen Emre'nin sakatlıkları konusundaki yargın kırılmadıysa eminim bu sene maç kaçırmasa dahi bu yargı kırılmayacaktır.

ben Emre nin ağır maçlar kaldıramadığını ve oynadığı maçlarda da eskiyi arattığını söylüyorum
    umarım yanılan olurum..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sakatlık konusu da iyi oynadığı yüksek tempolu maçlardan sonra sürekli olarak yaşadığı bir mevzudur..gözlemlediğim kadarıyla..
    Last edited by erdemzorer10 : 10.Ağustos.2009 at 22:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri