1 ile 30 arası toplam 465 sonuç

Konu: Beşiktaş İle Şampiyonluklara!!![Türkiye Milli Takımı] [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şu Türkiye Liginde oynayıpta Hacettepe yi şöyLe patakLayarak yenen bir adam göremeyecekmiyim ben yahu. Bu Hacettepe hiLeLimidir nedir. AdamLara ne pozisyon buLabiLiyorsun ne de 3 puan aLıyorsun. Garip yahu

İtiraf ediyorum Hacettepe bir Bug`tur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şu Türkiye Liginde oynayıpta Hacettepe yi şöyLe patakLayarak yenen bir adam göremeyecekmiyim ben yahu. Bu Hacettepe hiLeLimidir nedir. AdamLara ne pozisyon buLabiLiyorsun ne de 3 puan aLıyorsun. Garip yahu

Evet dogru diyorsun abi. Hacettepe oyunda cok abartılmıs. Her zaman söylerim
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Biraz eski bir mesaj ama kesinlikle katılıyorum ya en formda dönemim bile olsa Hacettepeyi zar zor yeniyorum.

Bu arada tebrik ederim Ligi ve Süper Kupa'yı almışsın.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Biraz eski bir mesaj ama kesinlikle katılıyorum ya en formda dönemim bile olsa Hacettepeyi zar zor yeniyorum.

Bu arada tebrik ederim Ligi ve Süper Kupa'yı almışsın.
    Sagol Eralp. Gercekten Hacettepe bir bug
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    hocam baş antrenöre güveniyorsan işimiz varOlm o adam herşeyi bir yerinden uyduruyor.Kadromda dünyanın en iyi defansları var gidio micah richardsı koyuyor
    Bas antrenörle olacak birsey degil İsmail. Sinan Bolat cok gelişti. Cenkden iyi bence
    Last edited by GeorgeWeah : 17.Ağustos.2009 at 18:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TariboWest

Mesaj Yetkileri