OO Ümit müthişsin be kardeşim. BJK ve TS maçları harici son haftalarıda iyi geçmişsin. Başarılar.. Takipçinim![]()
OO Ümit müthişsin be kardeşim. BJK ve TS maçları harici son haftalarıda iyi geçmişsin. Başarılar.. Takipçinim![]()
Yeni bir doktor iyi olacak galiba Turgay.
Ortak kariyer düsünmüyorum kardesim. En iyisi kendi kendine oynamak
Eren 9.3.0 de cok iyi degil. Onun yerine Mevlüt ve Sercan Yıldırımı düsünüyorum.
Sagolasın.
TariboWest
Gayet iyi Durumdasın CanımÖzellikle Beşiktaş ve Trabzon Maçların Bence Çok İyi
Onlar Tadı ve Tuzu Oyunun
Ligde Şampiyonluk Bence Rahat Olursun.
Bence Mevlüt'ü Alma O Adamı Sevmiyorum
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Şu Türkiye Liginde oynayıpta Hacettepe yi şöyLe patakLayarak yenen bir adam göremeyecekmiyim ben yahu. Bu Hacettepe hiLeLimidir nedir. AdamLara ne pozisyon buLabiLiyorsun ne de 3 puan aLıyorsun. Garip yahu![]()
İtiraf ediyorum Hacettepe bir Bug`tur.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bursa Napmış BJKyı Ya![]()
İnşallah Şampiyon Olursun Ümit
Valla O Anı Görmek İstemediğimden O Sayfanın Hiç Birine Bakmadan Geçtim Ne Bu Be Böyle Gelenden Gidenden 8 Yiyoruz YavTakımı O Hale Sokan Oyuncuların Toplu Olarak 8 Katı Ceza Keserek Yollucan.
TSL 29. HAFTA
TSL 30. HAFTA
TSL 31. HAFTA
TSL 32. HAFTA
TSL 33. HAFTA
VEE SAMPİYON FENERBAHCE!! ALİSAMİYENDE SAMPİYONLUK TURU ATTIK!!! VE BAYRAGIMIZI SAHANIN ORTASINA DİKTİK!!
TSL 34. HAFTA
SEZON SONU OLUSAN PUAN DURUMU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mehmet abi gereken yapıldı. Mustafa Denizli kovuldu. Yerine Bülent Uygun geldi.![]()
Last edited by GeorgeWeah : 11.Ağustos.2009 at 17:19
TariboWest
Açık Ara Farkla Şampiyon Olmak Güzel Bir Duygu Ama Oyuncu Ödüllerinde Senin Takımdan Kimse Olmaması Biraz Gölgede Kalmış Sadece Nuri 2.lik![]()
ALLahtan Hacettepe düşmüş. Yoksa geLecek yıL işin yaştı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ahbahahaha olaya bak, Mustafa Denizli kovuldu yerine Bulent Uygun geldi))) . bu arada turkiye kupasinda naptin kardes?
FENERBAHCEDE YAPRAK DÖKÜMÜ BASLADI!!!
Takımdan ayrılan oyuncular söyle:
Alex:Fulham (14m euro)
Lucas Biglia:Frankfurt (8m euro)
Arturo Vidal:Newcastle (8m euro)
Diego Lugano:Atl. Madrid (6m euro)
Daniel Güiza:Portsmouth (6m euro)
Deivid:Mallorca (3m euro)
Volkan Babacan:Standard Liege (4m euro)
Önder Turacı:Standard Liege (3m euro)
TariboWest
FENERBAHCEDEN MUHTESEM 3 BOMBA
Arda Turan,İbrahim Toraman,Tuncay Sanlı
Arda Turan 18.25 m euroya kulübümüze transfer olmustur.
İbrahim Toraman 2.3 m euro karsılıgında transfer olmustur.Bülent Uyguna İbrahimi bize sattıgı için tesekkürlerimizi sunuyorum.
Tuncay Sanlı transfer olmak için bize önerildi. Biz de 6m euro karsılıgında Tuncayı yuvaya geri aldık.
Transferler devam edecek. Beni izlemeye devam edin !!!
TariboWest
Ardayı ne yapıp edip alamıyorum, yillik 5 milyon euro teklif ettim gelmedi.
Arda arda arda.. Gerçekten çok çok çok iyi bi transfer,çoşarsın
Transferler güzel.Bu sene avrupada da başarı gelir.
naptın ya biri seni durdursun mütiş transferler nasıl verdi gs bu önemli oyuncuları anlamadım bravo dorusu rüştüyü de al tam olsunbaşarlar
Bu üçünü önceden öğrenmiştim.Dediğim gibi keşke Barış olsaydı ama olsun Mehmet Topal'da iyi..
Hamleler Süper Canım KardeşimÇok Güzel Fiyatlara Göndermişin Oyuncuları Bu Kadro Şampiyonluk İçin Yine Sonuna Kadar Gidersin Avrupada Bile İş Yapar Aldığın Oyuncular Çok Önemli Oyuncular Rahat Kaldırır Başarıyı
Fenerbahce Gelecege Yatırıma Devam Ediyor!!!
Ugur Demirkol
Bu sene Hakan Baltadan ögrendikleri ile seneye as oyuncumuz olacak.
Taraftarlarımız bu transferden sonra cok mutlu oldular.
Sinan Bolat
Bu sene as kalecimiz olacak.
Taraftarlarımız Sinanın transferinden de cok umutlular
Sercan Sararer
Transferlerde Genel Görünüm
Takım Kadromuz
Serdar dısındaki gurbetci oyuncular milli takım hocalarımızdan dolayı elden kactı. Ben ne kadar hazırlık maclarında Almanya 21A ya yollamasam da oyuncuları kaptırdık.
Taktik ve İlk 11
TariboWest
Kadro çok güzel olmuş...Yeni sezonda yeni başarılara yelken açacağın kesin![]()
Ooo Kadronun Görünümü Nasıl Öyle Ümitim Kendimi Milli Takıma Bakıyorum Gibi HissediyorumEvet Güzel Kadro Oldu Forvet Hattında Semihi de Eksik Etme Sercan ve Semih Süper İkili Olur Daha Yedekler Var Yedekler Bile Başlı Başına Bir Takım
harika bi takım kurmuşşun ardayi fenerde görücegimi düşünmezdimforvete nihat veya mevlütü alabilirsen tutulmazsın diye düşünüyorum
Tesekkürler. İnsallah basarılı oluruz.
Abi gercekten müthis bir kadro oldu. Gencleri de ikinci yarı veya son 20 dakika oyuna koyacagım. Su an Özgür ile Abdülkadiri kiralamaya calısıyorum. Emre Colak da paf takımda. Su an genc oyuncu arastırıyorum. Yine transfer olabilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Forvette Semih,Deniz Naki ve Sercan ı kullanacagım. Ayrıca Sercan Sararer de var. Mevlütü almamamın en önemli nedeni Mehmet abinin Mevlütü sevmemesiOnu kırmak istemiyorum
![]()
Last edited by GeorgeWeah : 11.Ağustos.2009 at 22:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest