Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 112 sonuç

Konu: Ortadoğu'nun Makus Talihi FİLİSTİN MİLLİ Takımı İle Dünya'ya Karşı

usta kariyerin hayırlı olsun ins kardeslerimizin takımını en iyi yerlere getirirsin oynan maclar cok güzel

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yılmaz Vural oraya da yetişmiş valla Helal olsun ne diyelim Calıstırmadıgı takım kalmadı
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ooo mehmet hocam başarılar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Yine Ezdiğimiz Bir Maç ve Galibiyetler Büyük Moral Oluyor Takımımıza. Bu Arada Timur'un Kaleme 2 Defa Geldiği Pozisyon Var Ama Geri Kalanları Ne Zaman Geldi Ne Zaman Buldu Onu Anlamadım
    hocam eğer golü görmemişsen benim 15 sezonluk kariyerimdeki orduspor3-2 beşiktaş maçına benzemiştir 2 kere gittim adamların kaleye 2 gol attım birde maç bitti galiba soyunma odasından bir gol attımDevama bastım 90+5 te bir gol atmışız ama maç 90+4 te bitmişti
    Last edited by LifeYourself : 13.Ağustos.2009 at 15:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by cakalcarlos41 View Post
    usta kariyerin hayırlı olsun ins kardeslerimizin takımını en iyi yerlere getirirsin oynan maclar cok güzel
    Saolasın Canım İnşallah Hedefimizde Büyük Allahın İzniyle

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Yılmaz Vural oraya da yetişmiş valla Helal olsun ne diyelim Calıstırmadıgı takım kalmadı
    Çalışkan Adam Heryerde Sevilir

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    ooo mehmet hocam başarılar.

hocam eğer golü görmemişsen benim 15 sezonluk kariyerimdeki orduspor3-2 beşiktaş maçına benzemiştir 2 kere gittim adamların kaleye 2 gol attım birde maç bitti galiba soyunma odasından bir gol attımDevama bastım 90+5 te bir gol atmışız ama maç 90+4 te bitmişti
    Saolasın İsmailciğim Seni Özledik Yav
    Bu Arada Yediğim Golde Bi An Konsatrasyon Kaybı Nedeniyle Arkaya Kaçırdığımız Adam Affetmedi Ama Onun Dışında Bir Uzaktan Denediler Organize Gelerek O da Çerçeveyi Bulmadı Geri Kalan Ataklara Gelince Kornerlerde Dahil Ben Hiç Görmedim O Pozisyonları Allahtan Gol Olmadı Yav Hayali Ataklar Diye Buna Diyorlar Galiba

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

2009 Yılının İlk Günlerini Yaşarken Ocak Ayı Sıralamamız 1 Basamak Daha Yükselerek 165.Sıraya Oturduk.

2008-2009 Sezonu Yarılanırken Uefa ve Avrupada ki Son Durumlar ve Aktif Liglerdeki İlk Yarı Son Durumların SS'lerini Yayınlıyorum

Şampiyonlar Ligi Grup Maçları Sonunda 2.Tura Yükselen Takımlarda İtalyanların ve İngilizlerin Ağırlığı Dikkate Çarpıyor İspanyollarda Tek Fire Barcelona Sürpriz Bir Şekilde Uefaya Kalmış

[IMG][/IMG]

Uefa 2.Tur Maçlarında da Sivasspor'un Sürprizini Görüyoruz Ama Zor Bir Kura Çekmiş Bakalım Nolacak

[IMG][/IMG]

Avrupa Liglerinde Son Durum ise Almanya ile Başlıyoruz. Almanyada Leverkusen ve Dortmund Fırtınası Esiyor

[IMG][/IMG]

Fransada Lyon Efsanesi Devam Ediyor Ancak PSG Sürpriz Bir Şekilde Liderin Ensesinde. Bordeaux ise Beklentilerin Çok Çok Altında Kalmış

[IMG][/IMG]

İngiltere'de Chelsea Manu Kapışması Bütün Hızıyla Devam Ediyor Newcastle Düşmemek İçin Çırpınışlarda Bulunuyor City O Kadar Harcadığı Paranın Biraz Meyvesini Almış Durumda Ama Çok Yetersizler Bu Ligde

[IMG][/IMG]

İspanyada Barça ve Madrid Arasından Sıyrılıp Müthiş Bir Performansla Ligi Sallayan Takıma Yürekten Tebrikler Helal Olsun Valla Tek Transferleri Juveden Tiago

[IMG][/IMG]

Seri A'da İnter'in Hegomanyası Bu Sezon Büyük Ölçüde Bitecek Gibi Duruyor Juve Yeniden Eski Günlerine Dönüş Sinyallerini Vermiş Durumda. Napoli Büyük Sükse Yaparak Yeni Olduğu Ligde İtalyayı Sallıyor Efsanenin Yeniden Canlanması An Meselesi

[IMG][/IMG]

VEeee SÜPER LİGİMİZDE SON DURUM İSE HİÇ DE YABANCI OLMADIĞIMIZ BİR DURUM EN BÜYÜK SÜRPRİZ HACETTEPE SONUNDA GERÇEK GÜÇLERİNİ BULDULAR

[IMG][/IMG]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

En cok Hacettepeye sevindim abi Ne cektim yaw Hacettepeden
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Anlatım Cok Güzel Kardesim.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar dilerim oyuncuların gelişimi konusunda senin yapabileceğin çok şey olmazki... Milli takım yönettiğin için antreman yaptırma olayı yok yanlış hatırlamıyorsam
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

En cok Hacettepeye sevindim abi Ne cektim yaw Hacettepeden

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Anlatım Cok Güzel Kardesim.
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    başarılar dilerim oyuncuların gelişimi konusunda senin yapabileceğin çok şey olmazki... Milli takım yönettiğin için antreman yaptırma olayı yok yanlış hatırlamıyorsam
    Teşekkürler Arkadaşlar Tam Profesyonel Olmasamda Elimden Geldiğince Bişeyler Yapmaya Çalışıyorum Çok Saolun.

Bu Arada Evet Hocam Onun İçin Biraz Düşüncedeyim Aklımda Bir Kulüp Takımı Alıp Milli Takımdaki Oyuncularımı Kulüp Bünyesine Katmak Kulüpte Pek Başarılı Olamayız Ama Oyuncuların Gelişimi Açısından Filistin İyi Bir Yerlere Gelecektir Ama Çok Kararsızım G.Antepspor Nurullah Sağlamı Gönderdi ve Teklif Geldi Dün Bayağı Bir Düşündüm Belki Bir Gömlek Daha Üstün Bir Kulüpten Teklif Gelirse Kabul Edeceğim

Kümede Düşsek Kulüpten Milli Takımı Geliştirmek İçin Böyle Bir Operasyon Aklımda Hep Bakalım Bi Teklif Daha Olursa İyi Bir Yerden Kabul Edebilirim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Kafamdaki Planları Gerçekleştirebilecek Bir Kulüp Arıyorum Ama İçimden Gelen Bir Ses Bunun Burası Olmadığını Söylüyor Başka Bir Teklif Olursa Bakalım Neden Olmasın

Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Ağustos.2009 at 18:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bence bir takımla anlas abi. Gittigin takıma da filistinlileri al. Oynadıkca gelişir. Özellikle umut vaadeden genc Filistinli kardeslerimizi al.
    TariboWest

Evet Düşünüyorum Artık Bazı Kulüpler Şuanda Sorunlu Belirttiğim Kulüplerden Birinin Başına Geçebirsem Alt Yapı İmkanlarıyla Oyuncularıma Çok Şeyler Katacaktır Artık Beklemedeyiz Bakalım Zaman Neler Gösterecek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam çok güvensizlerle sende cilveleş biraz gelmek isterim falan gibilerinden

2009'daki İlk Maçımızda Bizden Yine Kat Kat Üstün Olan Azerbaycan Maçına Çıkmadan Önce Milli Takım Adayları O Kadar Hırs Yapmışlarki Büyük Oranda Favori Gösterilen Rakibe Karşı Göz Dağı Verdiler

[IMG][/IMG]

Maç Öncesi Tahminlerde Dost Ülkemizi Bir Hayli Havaya Sokmuşlar

[IMG][/IMG]

Filistin 1-0 Azerbaycan

Futbol Bir Kez Daha Görüldü ki Sahada Oynandığını Herkese Gösterdik Biz Bu Yola Baş Koyduk

[IMG][/IMG]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler abi. yine galip gelmişsin. Filistin Dünya Kupası Elemelerine katılıyor mu?
    TariboWest

Bu Arada Maçı Çok Daha Farklı Şekilde Oynayabilirdik Ama Ne Yazık ki Orta Sahadaki 2 Önemli Adamımızı Futbolu Bıraktığı İçin Kaybettik İlk Defa Böyle Bişey Başıma Geldi Maç Taktiğini Ayarlerken Oyuncunun Olmadığını Fark Ettim Francisco Alam ve Shaker Asad Yedek Kaleci Lama Yaktını Beni
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2014 Elemerine Katılacağız Zamanımız Çok Daha
    Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Ağustos.2009 at 20:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Bu Arada Maçı Çok Daha Farklı Şekilde Oynayabilirdik Ama Ne Yazık ki Orta Sahadaki 2 Önemli Adamımızı Futbolu Bıraktığı İçin Kaybettik İlk Defa Böyle Bişey Başıma Geldi Maç Taktiğini Ayarlerken Oyuncunun Olmadığını Fark Ettim Francisco Alam ve Shaker Asad Yedek Kaleci Lama Yaktını Beni
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2014 Elemerine Katılacağız Zamanımız Çok Daha
    Futbolu mu bırakmıs Tabi abi lig yok herhalde ondan Sen bir an evvel bir kulübe gec oyuncuları topla. Yoksa oynatacak oyuncu kalmayacak
    TariboWest

Bu Arada Hiç Hesapta Olmayan La Liga'nın Enterasan Takımı Almeria Teknik Direktörüyle Yollarını Ayırınca Kapımıza Geldi Madem Bizi Bu Kadar Çok İstiyorsa Bende Onlara Kıyak Geçeyim Fırsatı Kaçırmayım

[IMG][/IMG]

Takımda Bir Hayli Sorun Var Bakalım Nasıl Yola Getireceğiz Takımı Bu Arada Filistinli Kardeşlerimizi Dünyanın En Prestijli Ligi La Ligada Oynatmak Galiba Büyük Başarı Olacak

[IMG][/IMG]

Bu Arada Şubat Ayı Sıralamamız da Yine 1 Basamak Yükseldik Biraz Adaletsizlik Oldu Ama Çünkü 120.Sıradaki Takıma Karşı Alınan Bir Galibiyet Bu Kadar Ucuz Olmamalı

[IMG][/IMG]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Almeria hayırlı olsun, iyi bir seçim olacak senin için. Filistin ise 154 ten daha yukarılara çıkar bu gidişle. Bence en büyük Devrimi sensin filistin in futbol alanında

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok güzel bir fikir, bu gidişle Filistin'i ilk 100'e sokarsın bence, bu arada Filistinli regenler çıkıyor mu?

Evet Regenler Bayağı Fazla Ama Durumları Çok Kötü Alt Yapı Sıfır Olduğu İçin Sokaktaki Gençlerden Bayağı Oyuncular Var Oyuncu Bol Ama Seviyeleri Çok Kötü Gelişimi Yapabilirsem Almeria da Dünyaya Süper Filistinliler Çıkarırım Ama Kısa Dönemde Olabilecek Şey Değil

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Almeirada basarılar abi. Ama keske düsük bir ligden takım alsaydın. Filistinlilerle Almeirada basarılı olman zor
    TariboWest

sakary Ali Misafir

Keşke gitmeseydin Almeria'ya ya.

Filistin artık resmi maçlar gelsede başarı gelse.

Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Evet Regenler Bayağı Fazla Ama Durumları Çok Kötü Alt Yapı Sıfır Olduğu İçin Sokaktaki Gençlerden Bayağı Oyuncular Var Oyuncu Bol Ama Seviyeleri Çok Kötü Gelişimi Yapabilirsem Almeria da Dünyaya Süper Filistinliler Çıkarırım Ama Kısa Dönemde Olabilecek Şey Değil
    Olsun abi biz bekleriz
    TariboWest

almeira daki 3 avrupa dışı oyuncu alamama sıkıntı yaratabilir hocam ya,almanya liginden bir takım frankfurt gibi köln gibi çok çok işine yarayabilirdi ama olsun artık başarılar...

Almeirada basarılar abi. Ama keske düsük bir ligden takım alsaydın. Filistinlilerle Almeirada basarılı olman zor
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Keşke gitmeseydin Almeria'ya ya.

Filistin artık resmi maçlar gelsede başarı gelse.

Başarılar dilerim.
    Çok Teşekkürler Arkadaşlar Amacım Almeria da Başarılı Olmak Değil Zaten İlk Planda Milli Takım Var Takımda Ne Kadar Oyuncuyu Oynatıp Antreman Yaptırırsam Benim İçin Kazançtır
    Almeria Kovana Kadar Beni Ben Takımın Alt Yapı Nimetlerinden Faydalanmak İstiyorum Oyuncuların Büyük Ligde Tecrübe Kazanması Benim İçin Çok İyi Kazanç Olacak

Olsun abi biz bekleriz
    İnan Bende O Günleri İple Çekiyorum

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    almeira daki 3 avrupa dışı oyuncu alamama sıkıntı yaratabilir hocam ya,almanya liginden bir takım frankfurt gibi köln gibi çok çok işine yarayabilirdi ama olsun artık başarılar...
    O Kötüymüş Desene Hocam Demekki Maçlarda En Fazla 3 Oyuncumuzu Oynatabileceğiz Olsun Dönüşümlü Oynatırım Bende Maksat Maçlarda Ne Yapmaları Gerektiğini Anlasınlar

FİLİSTİN PATRONU MEHMET ÖCAL'A İSPANYOL EKİPTEN GELEN SÜRPRİZ BİR TEKLİFLE KENDİSİNİ 3 YILLIĞINA TOPLAM 1260.000 TL KARŞILIĞINDA ALMERİA İLE SÖZLEŞME İMZALADI

AYRICA FİLİSTİN MİLLİ TAKIMDAKİ GÖREVİMİZDE AMAÇLARIMIZA ULAŞINCAYA KADAR SÜRECEK ŞİMDİLİK ÖMÜR BOYU MİLLİ TAKIMDAYIZ

DENİZİN AYNASI

MABEDİMİZ

FAKİR BABASI BAŞKANIMIZ

KULÜP BİLGİLERİ

İSİM: Unión Deportiva Almería, S.A.D(Denizin Aynası)

KURULUŞ: 1989

STAD: Estadio del Mediterráneo

KAPASİTE: 22.000

BAŞKAN: Alfonso García Gabarrón

BÖLGE: Endülüs

filistin le harika gitmişsin.almeria da iyi seçim.oyunda filistinli regen çıkıyor mu???

Hedeflerimiz Doğrultusunda Buraya Geldiğimizi Söylemiştik ve İlk İşimiz Şuana Kadar Milli Takımımızdaki 3 Önemli Oyuncumuz Madrid, Pesce ve Kalecimiz Saleh'i Kadromuza 1 Temmuz İtibari İle Katmış Bulunuyoruz Hayırlı Olsun Devamı ve Daha Bir Çok Oyuncu Regenlerle Beraber Takıma Katacağız Genç Regenleri Alt Yapı Takımlarımıza Yollayıp Sürekli Oynatmayı Planlıyoruz Yeni Sezon Çok Değişik Bir Almeria Olacak Belkide La Ligaya Damga Vuracağız Filistinlilerle

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

VE LA LİGA KALIDĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYOR...

25.MAÇ

Almeria 1-1 A.Bilbao

Takımdaki İlk Maçımızda Gördük ki Bu Takım Bulunduğu Yeri Hak Etmiyor Güçlü Rakibimize Maçın 1.Dk'sında Yenik Duruma Düşmemize Rağmen Bulduğumuz Pozisyonlar Beni Mutlu Etti

[IMG][/IMG]

26.HAFTA

Almeria 2-0 Mallorca

Yeni Katıldığımız Takıma İlk 2 Maçı Kendi Sahamızda Oynamak Bize Takımı Tanıma Yönünde Büyük Fayda Sağladı Bizde Bu Avantajımızı İyi Kullandık

[IMG][/IMG]

24.Haftada Aldığımız Takımı 2 Hafta Sonunda Oluşan Son Durum Aldığımızda 17.Sıradaydı ve Takım Arabesk Parçası Dinleyen Kafadarlar Gibiydi Hepsinin Bir Sorunu Vardı Şimdi Biraz O Sorunları Çözdük ve Takım Benim Gelmemi Olumlu Bir Hava Olarak Görüyor

27.HAFTA

Valladolid 1-2 Almeria

Takıma Sihirli Bir Değnek Değdi Galiba İlk Deplasmandan da Çok Güzel Sonuçlar Alıyoruz İlk Yarı Vasatı Geçemedik Çok Pozisyon Verdik Ancak 2.Yarı Herşeyiyle Bizim Kontrolümüzdeki Oyunla Geçti Akıllı Hamleler İle Süper Bir Galibiyet Aldık Takım Kendine Gelmesi İçin Çok İyi Oldu Bu Deplasmanda

[IMG][/IMG]

Bu Arada Milli Takımımız da Mart Ayında Sonunda Beklenen Sıçramayı Yaptı Bu Ay 8 Sıra Birden Yükselerek Şuana Kadar En Fazla Yükselişimizi Yaparak 156. Sıraya Oturduk Devamı Nice Sıçramalarımıza

[IMG][/IMG]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi hersey güzel devam ediyor. Böyle giderse dünyaya Filistin Ekolü yerlesecek
    TariboWest

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri