başarılar dilerimoyuncuların gelişimi konusunda senin yapabileceğin çok şey olmazki... Milli takım yönettiğin için antreman yaptırma olayı yok yanlış hatırlamıyorsam
![]()
başarılar dilerimoyuncuların gelişimi konusunda senin yapabileceğin çok şey olmazki... Milli takım yönettiğin için antreman yaptırma olayı yok yanlış hatırlamıyorsam
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Teşekkürler Arkadaşlar Tam Profesyonel Olmasamda Elimden Geldiğince Bişeyler Yapmaya Çalışıyorum Çok Saolun.
Bu Arada Evet Hocam Onun İçin Biraz Düşüncedeyim Aklımda Bir Kulüp Takımı Alıp Milli Takımdaki Oyuncularımı Kulüp Bünyesine Katmak Kulüpte Pek Başarılı Olamayız Ama Oyuncuların Gelişimi Açısından Filistin İyi Bir Yerlere Gelecektir Ama Çok Kararsızım G.Antepspor Nurullah Sağlamı Gönderdi ve Teklif Geldi Dün Bayağı Bir Düşündüm Belki Bir Gömlek Daha Üstün Bir Kulüpten Teklif Gelirse Kabul Edeceğim
Kümede Düşsek Kulüpten Milli Takımı Geliştirmek İçin Böyle Bir Operasyon Aklımda Hep Bakalım Bi Teklif Daha Olursa İyi Bir Yerden Kabul Edebilirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kafamdaki Planları Gerçekleştirebilecek Bir Kulüp Arıyorum Ama İçimden Gelen Bir Ses Bunun Burası Olmadığını Söylüyor Başka Bir Teklif Olursa Bakalım Neden Olmasın
Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Ağustos.2009 at 18:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"