1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Ortadoğu'nun Makus Talihi FİLİSTİN MİLLİ Takımı İle Dünya'ya Karşı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar dilerim oyuncuların gelişimi konusunda senin yapabileceğin çok şey olmazki... Milli takım yönettiğin için antreman yaptırma olayı yok yanlış hatırlamıyorsam
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    En cok Hacettepeye sevindim abi Ne cektim yaw Hacettepeden

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Anlatım Cok Güzel Kardesim.
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    başarılar dilerim oyuncuların gelişimi konusunda senin yapabileceğin çok şey olmazki... Milli takım yönettiğin için antreman yaptırma olayı yok yanlış hatırlamıyorsam
    Teşekkürler Arkadaşlar Tam Profesyonel Olmasamda Elimden Geldiğince Bişeyler Yapmaya Çalışıyorum Çok Saolun.

Bu Arada Evet Hocam Onun İçin Biraz Düşüncedeyim Aklımda Bir Kulüp Takımı Alıp Milli Takımdaki Oyuncularımı Kulüp Bünyesine Katmak Kulüpte Pek Başarılı Olamayız Ama Oyuncuların Gelişimi Açısından Filistin İyi Bir Yerlere Gelecektir Ama Çok Kararsızım G.Antepspor Nurullah Sağlamı Gönderdi ve Teklif Geldi Dün Bayağı Bir Düşündüm Belki Bir Gömlek Daha Üstün Bir Kulüpten Teklif Gelirse Kabul Edeceğim

Kümede Düşsek Kulüpten Milli Takımı Geliştirmek İçin Böyle Bir Operasyon Aklımda Hep Bakalım Bi Teklif Daha Olursa İyi Bir Yerden Kabul Edebilirim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Kafamdaki Planları Gerçekleştirebilecek Bir Kulüp Arıyorum Ama İçimden Gelen Bir Ses Bunun Burası Olmadığını Söylüyor Başka Bir Teklif Olursa Bakalım Neden Olmasın

Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Ağustos.2009 at 18:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri