Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 49. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Sivasspor
-
Beraberlik
-
17.Ağustos.2009, 04:17
Denizli'nin durumu Sivas'tan daha beter, o nedenle orada kazanıp çıkışa geçerler. Takımda etkisini daha çok hissettirmek için bu kadar değişiklik yaptığını düşünüyorum Uygun'un. Geçen sene şampiyonluk için büyük fırsattı bunu gerçekleştiremediler.
Fenerbahçe 2 senedir şampiyon olamıyor, lig tarihinde en fazla 4 sene üst üste şampiyonluğa ulaşamamız Fenerbahçe. Yani bu sene de ulaşamazsa, başarısız bir dönemi geride bırakmış olacak, bu nedenle tek hedef şampiyonluk. Galatasaray geçen sene kurduğu kadronun karşılığını alamadı, bu sene iyi takviyeler yaptı, geçen seneyi unutturmak, lige damga vurmak istiyor. Beşiktaş son şampiyon, üzerine koymak istiyor. Tüm bunları düşündüğünde Bülent Uygun'un takımda köklü değişiklikler yapabileceği en müsait sezon bu sezon bana göre. Bu sezon şampiyonluğu geçtim, şampiyonluğa oynaması bileçok zor olurdu, geçen seneki takımı bozmasa bile. Üstelik geçen sene Sivas'ı oynadığı oyun nedeniyle eleştirenlerin de sayısı hayli fazlaydı.
Bugünkü maçta gerçi savunma yaptılar yine geçen sene olduğu gibi ama genel olarak geçen seneye göre daha göze hoş gelen oyun oynayacaklardır. Hedefleri de 4.lük ya da avrupaya gitmek olur muhtemelen. Bu sezon bu değişimi yaparsa Uygun, seneye eskik mevkilere bir kaç takviyeye tekrar zirveyi zorlayacak bir takım olurlar diye düşünüyorum.
Mesaj Yetkileri