Başarılar dilerim Kaan abi 10 sene içerisinde çok önemli mesafe kat edeceğine inanıyorum![]()
Başarılar dilerim Kaan abi 10 sene içerisinde çok önemli mesafe kat edeceğine inanıyorum![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sağolasın abisi. Amerikan futbolu tarzı maç yapıyoruz şu an açıklamayı alta yaparım![]()
![]()
Teşekkürler Eralp.
Artık yayınlamazlar,bu oyunla reytingler yerlerde sürünür abisi![]()
![]()
Anca bir lig atlarız o da bir mesafe abisi![]()
![]()
Yok abisi çok güzel şeyler söylemişsin.Valla ne güzel günlerdi şimdi önce Cine5,sonra Tele10 sonra Digiturk en sonda kimsenin bulundurmadığı D-Smart çıktı mertlik bozuldu![]()
![]()
Değişik bir taktik oturtmaya çalışıyorum abisi ,baktım herkes birbirine benziyor. Bizim yöneticilerden Mehmet Topçu'yu sol beke aldım 2. yarı ama sahada pek varlık gösteremedi ama olsun iyi bir antreman birazda kulak çekmeyle ben kendine getiririm onu![]()
![]()
İlk hazırlık maçımız. İlk yarı 5 şut çektik rakip bize 11 şut 3 kaleyi bulan şutla karşılık verdi uzaktan avlandık,bizim kaleci uçana kadar 5 dakika geçiyor![]()
![]()
İkinci yarı oyuncuları görmek amacıyla diğer 11 'i oyuna soktum yarı sahayı bir kere geçtik onda da nerdeyse santradan yapılan ortayı Petkovic yiyordu direkten dışarı çıktı
![]()
![]()
ikinci 11 sadece savundu ama yine uzaktan şut
![]()
![]()
Yaptığım analize göre Mehmet Topçu dışında diğer 10'u takıma sokmam.Kadro 33 kişi .2. 11 'i değiştirip yerine gerisini koyacağız![]()
![]()
![]()