1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim Kaan abi 10 sene içerisinde çok önemli mesafe kat edeceğine inanıyorum
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Basarılar Kaan abi.
    Sağolasın abisi. Amerikan futbolu tarzı maç yapıyoruz şu an açıklamayı alta yaparım

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Başarılar dilerim. Güzel bir kariyer olur umarım.
    Teşekkürler Eralp.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    bu arada alakası yok ama zeytinburnun 2.lig maçları için Dem Tv almıştı
    Artık yayınlamazlar,bu oyunla reytingler yerlerde sürünür abisi

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Başarılar dilerim Kaan abi 10 sene içerisinde çok önemli mesafe kat edeceğine inanıyorum
    Anca bir lig atlarız o da bir mesafe abisi

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Hocam Seni Kariyer Açarken Görmek Ne Güzel Valla Daha Önce Karşılaşmadım Kariyerlerine İlk Defa Karşılaşıyorum Forumda Kariyerine Ama FM Bilgine Tanımadan Hayran Oldum Hocam Başarılar Bu Arada Aynı Bana Benziyosun Abi Takım Stratejisinde İyi Yalnız Değilim Artık Hocam

Zeytinburnu Benimde En Çok Hoşuma Giden Takımlardan Ta Ki 1.Ligdeyken Sürekli Fark Atıyordu Beşiktaş Ondan Çok Gol Yiyen Takım Olarak Aklımda Kalmış Showtv de Canlı Az Maçlarını Seyretmedim

Ne Güzel Günlerdi Yav Abi O Günler Ne Güzel Eskiden Şifreli Kanalda Yoktu Maçlar Açık Kanaldaydı Hep
    Galiba Fazla Dağıttım Hocam Kusuruma Bakma Başarılar İlelebet Takibindeyim Seni Tanımayan Ölsün
    Yok abisi çok güzel şeyler söylemişsin.Valla ne güzel günlerdi şimdi önce Cine5,sonra Tele10 sonra Digiturk en sonda kimsenin bulundurmadığı D-Smart çıktı mertlik bozuldu

Değişik bir taktik oturtmaya çalışıyorum abisi ,baktım herkes birbirine benziyor. Bizim yöneticilerden Mehmet Topçu'yu sol beke aldım 2. yarı ama sahada pek varlık gösteremedi ama olsun iyi bir antreman birazda kulak çekmeyle ben kendine getiririm onu

İlk hazırlık maçımız. İlk yarı 5 şut çektik rakip bize 11 şut 3 kaleyi bulan şutla karşılık verdi uzaktan avlandık,bizim kaleci uçana kadar 5 dakika geçiyor İkinci yarı oyuncuları görmek amacıyla diğer 11 'i oyuna soktum yarı sahayı bir kere geçtik onda da nerdeyse santradan yapılan ortayı Petkovic yiyordu direkten dışarı çıktı ikinci 11 sadece savundu ama yine uzaktan şut

Yaptığım analize göre Mehmet Topçu dışında diğer 10'u takıma sokmam.Kadro 33 kişi .2. 11 'i değiştirip yerine gerisini koyacağız

Mesaj Yetkileri