1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Bu Arada Bülent Akın'ı Al Hocam Kesinlikle Bulundur Benim Kariyerde Süperligde Bile Hala Gençlere Taş Çıkarıyor Özelliklerinin Kat Kat Üstünde Oynuyor ve Örnek Bir Profesyonel Gençleri Bülentin Kucağına At O Yetiştirir Sen Takma Kafana Hocam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    sen ilk 3 yılı takma kafana abi

bu arada triaslit maçları oluyor oradan oyuncu al nazmi demir falan vardı benim aklımda kalmış sakaryaya almıştım ama hiç oynatmadım
    Kadroda bir cehver buldum ama bu adamlar ağır çekim şut çekiyolar ya da bana öyle geliyor abisi Para istemezse karın tokluğuna oynarsa buyursun bizim takıma Başkan kümede kal dedi o yüzden ben şimdilik takmıyorum abisi,hatta rahat bir yerse burası hiç üst lige çıkmayalım

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    İyi bir doktor almazsan çok zorluk çekersin ben Serie C/2 takımına italya milli takınının doktorunu getirdim physiotherapy'si 19'du sanada o adamı öneririm şu ismi aklımda degil. Klübünde ki doktorları kalırsan ayagı burkulur sezonu kapatır adamların Kaan abi
    Haftalık 60 Euroya çalışan bir doktor bulursam alırım abisi

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Başarılar Kaan Abi Takipçinim
    Çok teşekkür ederim Buğracım.

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Bu Arada Bülent Akın'ı Al Hocam Kesinlikle Bulundur Benim Kariyerde Süperligde Bile Hala Gençlere Taş Çıkarıyor Özelliklerinin Kat Kat Üstünde Oynuyor ve Örnek Bir Profesyonel Gençleri Bülentin Kucağına At O Yetiştirir Sen Takma Kafana Hocam
    Bakayım abisi bir deneyeyim gelirse,olmadı 2. sezon ya da sezon arası yaparız bir şeyler. Şu an Zeytinburnu içinde çalışıyoruz ama transfere gerek olacak gibi gözüküyor, şimdilik oyunculara sizleri denemeden transfer yapmayacağım dedim deniyoruz abisi Galiba iyi bir Amc yakaladım.2. yarıda takımı coşturdu.

Maçın özeti Sivas'ın bize yaptığını biz Ereğli'ye yaptık Şimdi bizim Ereğli'ye yaptığımızı Kasımpaşa bize yapacak

Oyuncuları tamamen tanıdıktan sonra hızlanacağım biraz Cuma'ya kadar.Sonra Pazartesi eve geri geleceğim aynen devam

Site çökünce bir türlü ekleyemedim.Kasımpaşa maçı umduğumuz gibi kötü geçmedi.Rakibimiz pozisyonları kornerden buldu bizde uzak şutlara karşı kalemizi iyi kapayıp isabetsiz şutlara zorladık ve bunu becerebildik Önde götürdüğümüz maç ofsayt kokan golle 1-1 sona erdi ama 2. 11 sadece golü attı ileri çıkamadı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nessus View Post
    Çok güzel takım seçimi! (keza halifax'da öyleydi :] ) ben de eskiye gittim, kariyerin takipçisi olucam.
    Çok teşekkür ederim. Baktım aynı futbolcular aynı ligler olmuyor bari ne varsa eskilerde var dedik, şimdilik umutlu sonuçlar .Amaç kulup olarak büyüye büyüye ilerlemek.İlk sene çıkarsam çok sevinmem çünkü altyapı da önemli basamak olabiliriz,sağlam çıkabilmek en iyisi.
    Last edited by Melekovic : 20.Ağustos.2009 at 02:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri