yine yazıyorum ilk golde tek hata bilicadadır.lugano siyahi oyuncuların birinin arkasında duruyodu yani olması gerektiği yerde uzun top geldi luganonun tuttuğu oyuncuya kafasına değil ayagına geldiği için lugano adam topu kontrol etmeden müdahale yapamaz zaten ama o oyuncu tek pas yaptı gelişine lugano ne yapsın tek pasa hem bu adamın arkasında durup hemde arkaya kacan oyuncuyu mu marke etsin herneyse bu oyuncu tek pası yaptıgında tekrar izlen göreceksiniz bilica arkaya kaçan adamdan 2-3 adım geride tutması gereken adamdan yani sonradan yetişti evet ama bu hatasını telafi etmez ayrıca lugano perde yaptı orda hücumcuya genelde bu sekilde engeller savunmacılar digeri vursun diye ama bilica yavas kaldı sezemedi yada zaten bu önemli bi hadise değil sanssızlıktı o bilica son anda geldi vurdu ama oyuncuya carptı kaleye gitti.
bilica maç boyunca rezaletti benim görüşüm sadece golde değil.luganoda kötüydü derseniz evet dogru ama onun kredisi var mesela semih top kaptırıyo ses yok guiza kaptırınca homurdanılıyo bunun gibi bişey bu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly