Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Diyarbakırspor

5 17.86%
  • Beraberlik

3 10.71%
  • Fenerbahçe

20 71.43%
1 ile 30 arası toplam 168 sonuç

Konu: Diyarbakırspor - Fenerbahçe [TSL 3. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Suat Arslanboğa'ya da bir sözüm var...

Bırak bu işi yol yakınken,senden hakem falan olmaz...

Futbolcu senin görevine soyunuyor ve seni aşağılıyor adeta.Sen çaresiz bir şekilde izlemekle yetiniyorsun...

Yemin ediyorum ben utandım Türk hakemliği adına Emre'nin adeta hakemi azarlamasına,hatta fiili müdahalede bulunmasına...

Bu bağlamda Emre'ye de bir parantez açalım.Artık bıraksın bu agresif tavırları.Çünkü ona hiçbir faydası yok bunların,artı kendisine ve takımına zararı var.Örneğin dün ilk yarım saatte kırmızı görür ve maçı kaybedebilirdi F.Bahçe.Tam form tutmuşken,mükemmel oynamaya başlamışken,takımı eline almışken bıraksın bunları artık...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu bağlamda Emre'ye de bir parantez açalım.Artık bıraksın bu agresif tavırları.Çünkü ona hiçbir faydası yok bunların,artı kendisine ve takımına zararı var.Örneğin dün ilk yarım saatte kırmızı görür ve maçı kaybedebilirdi F.Bahçe.Tam form tutmuşken,mükemmel oynamaya başlamışken,takımı eline almışken bıraksın bunları artık...
    Çok doğru.Emre'nin gereksiz agresif tavırları var.Başka hakem olsaydı atabilirdi Emre'yi dün. Azaltması gerekiyor bu sinirini.Tamam hırs güzelmiş birşey ama takıma zarar verebilir heran.

Mesaj Yetkileri