Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Diyarbakırspor

5 17.86%
  • Beraberlik

3 10.71%
  • Fenerbahçe

20 71.43%
1 ile 30 arası toplam 168 sonuç

Konu: Diyarbakırspor - Fenerbahçe [TSL 3. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

maçı arkadaşlar çok güzel analiz etmişler her yönden fazla konuşmaya gerek yok ben sadece bilica , cristian ,güiza nın bizim oyun tarzımıza uymadığını düşünüyorum keşke bunların yerine daha iyileri olsaydı o zaman gerçekten tutulmazdık .Bilica ya teknik deniliyor ben görmedim nasıl bir teknikse bu ayrıca lugano da kötü idi ama bunda bilica nın payı da büyüktü bilica adamını tutarken çok zorlandı garip şekillere girdi .Cristian oyunda hiç yok hadi onu geçtik defansda da göze batmıyor takımı rahatlatacak müdahelerde bulunmuyor sadece sağa sola pas veriyor tabi bu kötü bişey değil ama mevkisi gereği daha sert olması ve topa basması gerekiyor rakibi yıldırması lazım agresifliğiyle emre bence onun görevinide yapıyor bazı arkadaşlar top atsın yeter diyor yetmediği zamanlar olacak .Güiza çok top kaybediyor sırtı dönük oynayamıyor deniyor yüzü dönük oynayamıyorki sırtı dönük oynasın fiziği çok zayıf mücadeleye hiç giremiyor koşuyor ama yalancı adam geçemiyor ,pas veremiyor,etkili süratide yok, keşke satsalardı isteyeni varken güiza bir maçta 3 atar 3 maç sıfır çeker öyle bir adam.Bu takıma tuncay gelecekse yanına sercan ı da alsınlar özelikle gs ye kaptırmasınlar sercan adam eksiltebilen ve gol vuruşları olan teknik bir oyuncu ayrıca kanatlarda da kullanılabilir zamanında daum tuncay ı yapmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Cristian oyunda hiç yok hadi onu geçtik defansda da göze batmıyor takımı rahatlatacak müdahelerde bulunmuyor sadece sağa sola pas veriyor tabi bu kötü bişey değil ama mevkisi gereği daha sert olması ve topa basması gerekiyor rakibi yıldırması lazım agresifliğiyle emre bence onun görevinide yapıyor bazı arkadaşlar top atsın yeter diyor yetmediği zamanlar olacak .
    Cristian'a ön yargılı yaklaştığınız için böyle. Emre'nin sarı kart gördüğü pozisyonda topu nasıl kaptığını gördünüzmü ? Adamın zamanlaması çok iyi. Ayrıca Daum'un her zaman taktiği böyle değilmidir. 1 oyuncu defansın arasında oynar yanında oynayan adam hucuma destek verir.

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Güiza çok top kaybediyor sırtı dönük oynayamıyor deniyor yüzü dönük oynayamıyorki sırtı dönük oynasın fiziği çok zayıf mücadeleye hiç giremiyor koşuyor ama yalancı adam geçemiyor ,pas veremiyor,etkili süratide yok, keşke satsalardı isteyeni varken güiza bir maçta 3 atar 3 maç sıfır çeker öyle bir adam.
    Gûiza daha ne yapsın bu takıma ? Kazım'ın attığı golde Gûiza verdi pası. Penaltı pozisyonunda Gûiza verdi pası. Semih'in direkten dönen topunda Gûiza çevirdi topu. Adama pasmı veriyolarki gol atsın ?

Sion maçında adam golu kaçırınca herkes dalga geçiyo. Yaa Bismillah be hocam durun yani. Adam kalecinin üzerinden aşırdı direğe vurdu. Yokmu futbolda şanssızlık ? Kim ne derse desin ben Gûiza'nın mücadelesini beğeniyorum. Yanında Semih gibi adam olduğunda çok daha iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

[quote=crespo009;1531089]Cristian'a ön yargılı yaklaştığınız için böyle. Emre'nin sarı kart gördüğü pozisyonda topu nasıl kaptığını gördünüzmü ? Adamın zamanlaması çok iyi. Ayrıca Daum'un her zaman taktiği böyle değilmidir. 1 oyuncu defansın arasında oynar yanında oynayan adam hucuma destek verir.

neden önyargılı olayımki?koca maçta bir pozisyon sayıyorsun başka ne var D.bakır üstümüze gelirken nerdeydi ben görmedim emre ondan daha fazla mücadele ediyor top kazanıyor hucümda da her zaman var.

Gûiza daha ne yapsın bu takıma ? Kazım'ın attığı golde Gûiza verdi pası. Penaltı pozisyonunda Gûiza verdi pası. Semih'in direkten dönen topunda Gûiza çevirdi topu. Adama pasmı veriyolarki gol atsın ?

beğenebilirsin tabi netice de ispanya mili takımına seçilen bir oyuncu ama bizim sistemin adamı değil bence, semih le daha iyi olur demişsin semih le anca işler kötü giderken yanyana oynarlar alex dönünce tek forvet olur düzen

Mesaj Yetkileri