maçı arkadaşlar çok güzel analiz etmişler her yönden fazla konuşmaya gerek yok ben sadece bilica , cristian ,güiza nın bizim oyun tarzımıza uymadığını düşünüyorum keşke bunların yerine daha iyileri olsaydı o zaman gerçekten tutulmazdık .Bilica ya teknik deniliyor ben görmedim nasıl bir teknikse bu ayrıca lugano da kötü idi ama bunda bilica nın payı da büyüktü bilica adamını tutarken çok zorlandı garip şekillere girdi .Cristian oyunda hiç yok hadi onu geçtik defansda da göze batmıyor takımı rahatlatacak müdahelerde bulunmuyor sadece sağa sola pas veriyor tabi bu kötü bişey değil ama mevkisi gereği daha sert olması ve topa basması gerekiyor rakibi yıldırması lazım agresifliğiyle emre bence onun görevinide yapıyor bazı arkadaşlar top atsın yeter diyor yetmediği zamanlar olacak .Güiza çok top kaybediyor sırtı dönük oynayamıyor deniyor yüzü dönük oynayamıyorki sırtı dönük oynasın fiziği çok zayıf mücadeleye hiç giremiyor koşuyor ama yalancı adam geçemiyor ,pas veremiyor,etkili süratide yok, keşke satsalardı isteyeni varken güiza bir maçta 3 atar 3 maç sıfır çeker öyle bir adam.Bu takıma tuncay gelecekse yanına sercan ı da alsınlar özelikle gs ye kaptırmasınlar sercan adam eksiltebilen ve gol vuruşları olan teknik bir oyuncu ayrıca kanatlarda da kullanılabilir zamanında daum tuncay ı yapmıştı.