Sayfa 123 / 1204 İlkİlk ... 23731131211221231241251331732236231123 ... SonSon
3,661 ile 3,690 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Fenerbahcenin "F" sini büyük yazmadıgım için aldıgım uyarı puanı var. Bu kadar hassasız madem bu konuda da hassaslık gösteilmeli diye düşünüyorum. Arkadas bilmiyor olabilir veya baska biri, ben kendi capımda uyardım bunda ne gibi bir sorun olabilir?
    ultraslan beni bağlayan bir şey değil. Ama Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş. Ben bunlara dikkat ederim. Ve kasıtlı küçük yazıldığını gördüğümde de uyarı veririm. Tıpkı Beşiktaş yerine B.Jimnastik gibi kasıtlı yazıldığında verdiğim gibi.

Yoksa üye genel olarak fb, gs, fenerbahçe, galatasaray yazıyorsa uyarı vermem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizde burda kalkın bunuda uyarın demiyoruz zaten. ultraslan yanlıştır, ultrAslan doğrudur; bende bir Galatasaraylı olarak çıkar kendimce yanlış yazdığını söylerim. Bunda ne gibi bir sakınca gördüğünüzü anlamadım. 2 üye arasındaki bilgi alış-verişinede mi müdahele ediliyor artık?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bunlar taraftar grubudur. kendi aralarında kutsallığı vardır. burda böyle bir kutsallık yok. bunları dayatmaya çalışmayın diyoruz çünkü ileride mutlaka birisi ultraslan yazdığında olay çıkar. A büyük olmuş, küçük olmuş önemli değil burada.

ayrıca küçük f harfi ile uyarı aldığını görmedim uyarılarında. bana gösterirsen ilgilenirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    ultraslan beni bağlayan bir şey değil. Ama Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş. Ben bunlara dikkat ederim. Ve kasıtlı küçük yazıldığını gördüğümde de uyarı veririm. Tıpkı Beşiktaş yerine B.Jimnastik gibi kasıtlı yazıldığında verdiğim gibi.

Yoksa üye genel olarak fb, gs, fenerbahçe, galatasaray yazıyorsa uyarı vermem.
    Ben bunları yazmışım ama şimdi baktım, sana hiç "f" yi küçük yazdığın için uyarı vermemişim. Özel mesajla uyardıysam bilemeceğim, cidden hatırlamıyorum çünkü.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ayrıca şunu da ekleyeyim, ben gsli olmama rağmen ultraslan benim için hiçbirşey ifade etmez. taraftar grubudur sadece. bunu seninle ben bir şekilde konuşup anlaşabiliriz ama yarın bir gün fenerli ya da bjkli biri gelip bunu der, siz de topa girerseniz olay çıkar. bunu öngörmek fazla zor değil.

bu bakımdan bu konuda birbirinizi fazla sıkmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ne demek caner fenerliyim dedi diye istemiyorum iyi misiniz beyler siz şuan da 3 büyüklerde oynayan herkesin o takımlı olduğunu mu düşünüyosunuz yapmayın lütfen böyle şeyler tabiki olacak bize geldiği zaman gs deki atmosferi hissettiği zaman artık gs li olmuş demektir küçükken bütün futbolcular tabiki 3 büyüklerden birini tutuyordur kaç oyuncu vardır denizli de doğup benim hedefim denizlisporda oynamak denizlispor luyum diyen illa ki 3 büyüklerden birini tutuyorlar buda çok normal...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Volkan'ın transferi resmileştirği anda Caner erkin galatasaray'da.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    ne demek caner fenerliyim dedi diye istemiyorum iyi misiniz beyler siz şuan da 3 büyüklerde oynayan herkesin o takımlı olduğunu mu düşünüyosunuz yapmayın lütfen böyle şeyler tabiki olacak bize geldiği zaman gs deki atmosferi hissettiği zaman artık gs li olmuş demektir küçükken bütün futbolcular tabiki 3 büyüklerden birini tutuyordur kaç oyuncu vardır denizli de doğup benim hedefim denizlisporda oynamak denizlispor luyum diyen illa ki 3 büyüklerden birini tutuyorlar buda çok normal...
    Aynen katılıyorum kimin küççükken hangi takımı tuttuğu bizi ilgilendirmez bence futbolunu oynadığı sürece bir sorun çıkacağını sanmıyorum ben...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Balic oynadıktan sonra herkes gelebilir bence adam kefen giyerim Gs forması giymem dedi.Ama alındı oda giymem dediği formayı giydi.
    Caner o acıklamaları taa ne zaman yapmış ayrıca profesyonel olduğunu orda da söylemiş Gs ye laf ettiği yok.Sadece sempati duyuyordum demiş.
    Buna benzer vaka geçmişte de şimdide cok var.Daha ağır sert taraftarın karşı cıkacağı vakalar var tüm takımlarımızda -Fb'de Emre ile Topuz mesela- Caner onlara kıyasla çok çok hafif kalır,gelsin iyi performans göstersin taraftar hiç takmaz böyle ufak bişeyi sever bağrına basar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben bunları yazmışım ama şimdi baktım, sana hiç "f" yi küçük yazdığın için uyarı vermemişim. Özel mesajla uyardıysam bilemeceğim, cidden hatırlamıyorum çünkü.
    Yok Bende Hatırlıyorum baya kişi tartışmaya dahil olmuştu f yi niye küçük yazıyorsun diye. Sonra g ler küçük yazılmaya başlıyınca kişilere uyarı verilmişti.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Caner Erkin Galatasaray’da
    Kategorisi: ScoutGS | 28 responses

Caner Erkin. Birinci çinko. Sonunda imzayı attı. Satış opsiyonu bizde olmak üzere kiralandı.

Saygılarımızla

ScoutGS.com
    HayırLı olsun herkese

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu gece demek ki resmi sitede de açıklanacak transfer. Hayırlı olsun...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca 1. çinko lafı geçmiş. Daha önceki transferlerde olduğu gibi bu bir şifre olabilir. 2. ve 3. çinko olacak anlamına mı geliyor acaba bu ?

Öyleyse eğer, 2. çinko Nuri Şahin, 3. çinko ve tombala da Sercan olur bana göre
    Last edited by Clayman : 25.Ağustos.2009 at 04:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nuri nin geleceğini sanmıyorum. Adam Dortmund ta kalmak için iyi teklifleri reddettim dedi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Bu gece demek ki resmi sitede de açıklanacak transfer. Hayırlı olsun...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca 1. çinko lafı geçmiş. Daha önceki transferlerde olduğu gibi bu bir şifre olabilir. 2. ve 3. çinko olacak anlamına mı geliyor acaba bu ?

Öyleyse eğer, 2. çinko Nuri Şahin, 3. çinko ve tombala da Sercan olur bana göre
    bence bizim takımın nurinin bonservisini karşılıcak durumu yok şuan anca oyuncu+para karşılığında sercanı alabilirler oda bursaya kalmış artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çinko olayında 2. bahsettikleri "İstemeyeni yok" tanımlamasına Sercan uyuyor. Nuri imkansız. Yeni sözlesme yeniledi. Gecen sezon iyi bir yıl gecirmemesine ragmen Bjk Dortmundla anlasmış, kendisini ikna edememişti; şimdi bu denli müthiş oynuyorken onu almak imkansız O hayal bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

scout gs isim verdiğine göre 2-3 saat sonra resmiyet kazanır . canerin gelmesi volkanın gitmesi demek oluyor o zaman o da yarın açıklanır .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Caner Erkin hayırlı uğurlu olsun takımımıza..dilerim kalıcı olur..
    Sercan da gelirse Los Galacticos tamamdır..
    Haydi Haldun Baba son bir güzellik daha bekliyoruz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada yabancı stoper almayacaksak bile şayet Kayserispor ile anlaşılabilirse Ali Turan-Eren Güngör ikilisinden birini çok isterim takımdaki defans rotasyonu adına..bu ileride gereklilik gösterebilir çünkü..
    Last edited by erdemzorer10 : 25.Ağustos.2009 at 05:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ali Turan son maçta Baros'tan çok ktirik topları kesmişti. Beğenmiştim Eren ise zaten gelecek vadeden bir oyuncu ikisinden birisi kesin alınmalı. Gerçi Emre Güngör oynamıyor doğru düzgün ama yinede 3 kulvarda gidiyor takım lazım olur

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Nuri'yi almak çok zor...Ha 10 mn € bonservis verirsin sonrada kendisine,bütün ailesine milyon euroları dökersin anca...

Sercan da gelmeyecek bana göre 1 sezon daha Bursa'da kalacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ali Turan son maçta Baros'tan çok ktirik topları kesmişti. Beğenmiştim Eren ise zaten gelecek vadeden bir oyuncu ikisinden birisi kesin alınmalı. Gerçi Emre Güngör oynamıyor doğru düzgün ama yinede 3 kulvarda gidiyor takım lazım olur
    Emre Güngör biraz kilo almış ve hantallaşmış eski Emre den uzak ha forma girecektir elbet ama yavaş yavaş..çünkü geçen sene çok ciddi sakatlıklar yaşadı..

genç Semih'e de güveniyor olabilir Rijkaard..yoksa şimdiye çoktan alınırdı bir stoper diye düşünüyorum..bakalım transferin son bir haftasında neler olacak bekleyip göreceğiz..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Caner açıklanmadı sanırım Sercan transferinin olumlu-olumsuz sonuçlanması bekleniyor ikisi birlikte açıklanacak ya da Volkan Yaman daha imzayı atmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan ile Caner'in bağlantısını çözemedim, oradan gelecek parayı Caner'e mi verecek Galatasaray da Volkan'ın transferi bekleniyor? Volkan gitmezse o bölgede oyuncu sayısı çok olacak deniyorsa, Caner'i aldıktan sonra da Volkan gönderilebilir. 18 takım varsa ligde 10 tanesi kiralık almayı kabul eder, göndermek sorun olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan ile Caner'in bağlantısını çözemedim, oradan gelecek parayı Caner'e mi verecek Galatasaray da Volkan'ın transferi bekleniyor? Volkan gitmezse o bölgede oyuncu sayısı çok olacak deniyorsa, Caner'i aldıktan sonra da Volkan gönderilebilir. 18 takım varsa ligde 10 tanesi kiralık almayı kabul eder, göndermek sorun olmaz.
    Almak isteyeni bulmak kolay iş ama Volkan diretiyormuş. Eses ile anlaştık, bonsrvis almayacagız; Volkanın bizdeki alacaklarını ödeyecek Eses öyle deniliyor. Eses ve Volkanın anlaşmasını bekliyoruz. Anlaşma da çok yakın.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Almak isteyeni bulmak kolay iş ama Volkan diretiyormuş. Eses ile anlaştık, bonsrvis almayacagız; Volkanın bizdeki alacaklarını ödeyecek Eses öyle deniliyor. Eses ve Volkanın anlaşmasını bekliyoruz. Anlaşma da çok yakın.
    Volkan Yaman şu an Eskişehir'de bir otelde konaklıyor.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sözleşmesi bile hazır!

Galatasaray, Caner Erkin'in kontratını bile hazırladı. Ancak Volkan, Eskişehirspor'a gitmek istemediği için genç yıldız bekletiliyor.

Sarı-Kırmızılılar, Caner Erkin ve CSKA Moskova ile her konuda anlaştı. Hatta genç yıldızın sözleşmesi bile hazırlandı. Ancak takımda solbek mevkiini boşaltmak isteyen Galatasaray, Volkan Yaman’ın takımdan ayrılmak istememesi üzerine transferi gerçekleştiremiyor. Hakan, Alpaslan ve Volkan’ın yanına Caner de alınırsa savunmanın solu için 4 alternatif olacak. Kadronun şişmesini istemeyen Cim Bom, Volkan’ı satmayı planlıyor.

Sivasspor, Alparslan’a talip

Yönetimin, ikna olmaması durumunda Volkan’ı kadro dışı bırakacağı öğrenildi. Olumsuz durumun sürmesi halinde ise Caner’in tüm gelişmelere rağmen, kadroya katılması ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Bu arada Alparslan’ı Sivasspor’un istediği ancak yönetimin bu oyuncuyu göndermeyi düşünmediği kaydedildi.

Raşit Altun

Kaynak:
    Fanatik

Yabancı oyuncu olsa anlayacağım ancak ikisi de Türk pasaportlu neden birisi gitmeden diğeri gelmiyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    34

"Kadronun şişmesini istemeyen Cim Bom, Volkan’ı satmayı planlıyor."

Satamassam gerek yok diye düşünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bencede böyle sacma sey mi olur ne yani Caner'i Gs istiyor taraflar anlaşıyor Volkan kaldı diye almayacak mı kalırsa ?
    Sanki federasyon sol kanat almada veya lisans cıkartmada sınır koymuş Gs da onu bekliyor yani çok sacma geliyo bana gercekten bu durum.Gs gibi büyük takımdan beklenmez en azından bütçesi cok dar olan bi ikinci lig takımı yapsa anlarım da..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Bencede böyle sacma sey mi olur ne yani Caner'i Gs istiyor taraflar anlaşıyor Volkan kaldı diye almayacak mı kalırsa ?
    Sanki federasyon sol kanat almada veya lisans cıkartmada sınır koymuş Gs da onu bekliyor yani çok sacma geliyo bana gercekten bu durum.Gs gibi büyük takımdan beklenmez en azından bütçesi cok dar olan bi ikinci lig takımı yapsa anlarım da..
    Yahu Allah için şu yorumunu bir oku arkadaşım ne alakası var dediklerinin..
    Kadroda oluşacak şişmeyi engellemek için yapılan bir hamledir bu..eğer Volkan gitmezse Caner gelmeyecek belkide..Volkan gitmeden Caner'in gelmesinin bi mantığı yoktu çünkü bu transferdeki amaç oyuncuyu gönderip daha iyisini getirmektir..
    Volkan gitmezse Caner transferi seneye kalacak belkide..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gayet mantıklı bence volkanın gitmesini beklemeleri sonucta fmde bile bi bölgeye 3-4 oyuncu aldıgınızda sadece 1i oynuyo en az 2si dogru düzgün hiç oynayamıyo ve mutsuz oluyo falan kadroyu dengeli kurmak istemesi cimbomun mantıklı geldi bana ama caner sol bek degil oynar ama mecburiyetten sadece
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri