Bugün İnönü Stadına gençleri izlemeye gelenler maç bir taraftan alınıp diğer tarafa nasıl verilir onun örneğini izledi...

Tribünde çıldırdım resmen...

A takım maçında olsa bu kadar koymaz...

Ama o gencecik pırıl pırıl çocukların emeğinin içine edilmesi,haklarının çalınması insanı delirtiyor...

İlk 20 dakikada Can Erdem ve Ali Kuçik'in attığı gollerle 2-0 öne geçtik ve çok rahat bir oyunla götürüyoruz maçı.G.Saray'ın rakip yarı alana geçecek bir futbolu bile yok.Necip ve Cumali,E.Çolak'a adım attırmıyorlar.Hal böyle olunca G.Saray oyunda yok...

Ta ki hakemin icat ettiği penaltıya kadar.Pozisyonun faulle uzaktan yakından alakası yok.Hadi bunu kabul ettik diyelim.Pozisyon 1 metre dışarda.G.Saray'lı futbolcular topu ceza sahası dışına koydular,frikik atacaklar,hakemin penaltıyı göstermesiyle şaşkınlığı uğradılar.Hakeme gülüyorlar...

E.Çolak penaltıdan golü attı 2-1 oldu...

İlk yarının sonlarına doğru altı pasta kaleci yattı topu aldı,iki G.Saray'lı futbolcu elinden aldılar ve golü attılar.Hakem golü verdi.Tribün sahaya girecek neredeyse.2-2...

Şimdi gelelim Cumali ve E.Çolak'ın atılma pozisyonuna.Cumali maçın başından beri Emre'ye yapışıyor.Top aldırmıyor.Her pozisyonda söküyor alıyor ayağından topu.Yine bir ikili mücadelede Cumali kaydı Emre'den aldı topu.Emre sinirlendi ve yerden kalktığı gibi Cumali'ye vurdu.Cumali'nin sarısıda olduğu için sesini çıkarmadı.Ama hakem efendi ikisini birden oyundan attı.Şaka gibi...

Kırmızı kart pozsiyonundan hemen sonra Murat topu kendi yarı alanından ileriye şişirdi,kırmızı kart pozisyonu için kalesini terkeden Umut'un üstünden ağlarla buluştu.3-2...

Hakemin bu hatalarının üzerine birde takımın en önemli iki isimi Can Erdem ve Necip sakatlanarak çıkmak zorunda kaldılar...

Son 15 dakika tek kaleye çevirdik oyunu ama Emirhan başarılı kurtarışlarla gole izin vermedi...

Son dakikalarda Sinan'ın ceza sahası içinde elle oynamasına düdük çalmayarak finalide mükemmel bir şekilde yaptı hakem...

Yazıklar olsun demekten başka birşey kalmıyor bana...

Gencecik çocukların alın terini hiçe saydınya hakikaten helal olsun...

E.Çolak'a bir parantez açalım.Kendisini efendi sanırdım ama yanılmışım.Kırmızı kart pozisyonunda yaptığı terbiyesizliği geçtim,gözümün önünde taç çizgisinde Beşiktaşlı futbolcuya küfür edişi.Attığı penaltı golünden sonra tribünlere yaptığı hareket.Bravo Emre sana bravo...