1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: A2 Ligi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yapma Anıl. Mactaki pozisyonu şimdi izledim Cumali bodoslama dalmış, indirmiş Emreyi. O da canı yandıgı için kalkıp ittirmiş. O pozisyonda da Cumali 2. karttan, Enre de direk kırmızıdan atıldı. Bunda bir hata yokki. Emrenin hareketi tasvip edilemez ama o girişte direk oyuncuyu sakatlamaya yönelik. Canı yandığı için fevri davranmış Emrede. Sen şimdi böyle diyince sasrdım ama macı izliyorum şuan bahsettigin gibi degilmiş o olay, abartmışsın biraz

Bu arada Berkin Aslanı çok begendim ben. İleri 3lünün sagında iyi oynamış. Hızlı cok seri calımları var. Umarım geliştirir kendini.
    Cumali'nin oyun stili bu.Sert oynar,orada faul yok.Direk topa müdahale.Emre'de maçın başından beri Cumali'in sıkı markajında kalınca sinirlendi ve kalkıp vurdu.Cumali'yi yakından tanırım çok efendi bir orada cevap bile vermedi Emre'ye.İlk sarısıda havadan zaten...
    Last edited by El Barto : 26.Ağustos.2009 at 07:35

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Cumali'nin oyun stili bu.Sert oynar,orada faul yok.Direk topa müdahale.Emre'de maçın başından beri Cumali'in sıkı markajında kalınca sinirlendi ve kalkıp vurdu.Cumali'yi yakından tanırım çok efendi bir orada cevap bile vermedi Emre'ye.İlk sarısıda havadan zaten...

Maçı izlemeyenler konuşmasın bu arada...
    Benim gördügüm baya sert bir girişti, net fauldü o pozisyon. Neyse.
    Macı actıgımda 2-1 di o yüzden göremedim penaltı pozisyonunu birsey diyemeyecegim o konuda. Sinanın pozisyonunu da kamera yakalayamamış. tek 1 kameradan yayın yapılıyor ve uzakta oldugu için göremedik pozisyonu, tekrarı da verilmiyor.
    Besiktas sahasında oynayan takım baskılı olması normal. 300-400 kişilik bir taraftar destegide varmış sanırım tribünde, o da itici bir güç.

Mesaj Yetkileri