1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beklentilerin üstünde gidiyorsun ligde, maç sunumu ise bence kariyeri eşsiz yapıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Beklentilerin üstünde gidiyorsun ligde, maç sunumu ise bence kariyeri eşsiz yapıyor.
    Aslında dediğin gibi benim içinde beklentilerin üstünde sonuçlar alıyoruz bu kadroyla. Daha doğrusu beklentilerin üstünde oynuyoruz.

Şimdi Keirrison-Lewandowski-Ochirosii deyince kadro güçlüymüş gibi gelebilir ancak bu yıldızlar daha gelişmediler.

Mesela Ochirosii'nin top sürmesi 11, orta yapması 12 henüz. Takımdaki diğer oyunculardan orta alandaki ikilim Boateng ve Ashbee 30 yaşın üstünde, hızları 8-9 civarı olan ağır ve tek yönlü oyuncular. Keza ofansif orta saham Geovanni ligdeki en sıradan AMC'lerden biri. Savunmamda ağır ki bu taktikte hızlı oyunculardan kurulu olması gerekiyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erebosss View Post
    abi keirrison ve ochirosi (ismini kesin yanlış yazdım ) form tutunca sen rahat ilk 10 yaparsın bu sezon..ondan sonraki sezon da ver elini avrupa

abi merak ettim acaba taktiğin ne şekilde ?
    Günaydın kardeşim

Bahsettiğin iki oyuncu 2.sezondan itibaren kendilerini göstereceklerdir kuşkum yok. Zaten onları alırken değerleri artmadan şimdiden ucuza kapmak amacıyla kadromuza katmıştık.

Taktik olarak İskenderun kariyerimde kullandığım 3-4-1-2 dizilimi üzerine kurulu bir sistem kullanıyorum. Doğru oyuncular kullanıldığında müthiş etkili bir taktik. Açıkçası bugüne kadar yaptığım en iyi taktik olmuş

Taktiğin kilit noktaları;

1- hızlı bir savunma hattı olması gerekiyor. (bende yok )
    2- çift yönlü iki MC olması gerekiyor. (bende yok )
    3- kanat oyuncularının ileri geri çalışması gerekiyor. (bendekiler eh işte)
    4- Alex tarzı skorer ve yaratıcı bir AMC gerekiyor. (bende yok)
    5- İki forvetten biri pivot diğer pırpır olması gerekiyor. (idare ediyoruz)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by steal View Post
    hocam ligin berabere kalma rekorunu kırıcan
    Zaten şu an bu alanda zirvedeyiz Yenilgi sayımız 3.sıradaki Man Utd ile aynı ama beraberliklerin çok olmasından ötürü henüz puan tablosunun üst yarısına geçemedik
    Last edited by Walter Sakana : 27.Ağustos.2009 at 10:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri