Aslında sen basın toplantısı düzenlesene abi
bu sefer alıştığın basmakalıp sorular yok , 5 tane muhabir seçiceksin burdan..
Bombalasınlar seni![]()
Aslında sen basın toplantısı düzenlesene abi
bu sefer alıştığın basmakalıp sorular yok , 5 tane muhabir seçiceksin burdan..
Bombalasınlar seni![]()
Takımın durumu iyide son dakkalarda yenilen goller kötü olmuş :S
Küme düşmesi garanti sayılan bir takımla oynarken öncelikli hedef kaybetmemektir kanımca. Sende bunu başarmışsın zamanla galibiyet serileride olur. Daha yeni başladık
Lige bence çok iyi bir giriş yapmışsın, gol yollarında Keirrison performansını yükseltince o sorun da çözülür.![]()
7. HAFTA
Son haftalarda iyi oynamasına ve öne geçmesine karşın bir türlü kazanamayan Hull City, ligin dişli takımlarından Portsmouth'u konuk ediyor.
Özellikle savunma hattı çok güçlü olan konuk ekipte Defoe ve Crouch gibi birbirini tamamlayan etkili forvetler var. Orta alanda takımın yıldızı Lassana Diarra ve Diop ile fizik ve mücadele gücü yüksek bir hat kuran Portsmouth'ta Hırvat yıldız Niko Kranjcar ise atakları yönlendiren isim olarak dikkat çekiyor. Ligin en iyi top süren oyuncularından John Utaka'dan yoksun olarak sahaya çıkacak Tony Adams'ın takımı maçtan mutlak puan yada puanlarla ayrılmak istiyor.
Ev sahibi ekip ise ilk kez tam kadro olarak maça hazırlanıyor. Son haftalarda kaçan galibiyetlerin acısını bu maçta çıkartmak isteyen Gabi Huri'nin takımı maç saatini bekliyor. Bu arada genç Romen yıldız Ochirosii'nin bugün ilk 11'de sahaya çıkacağı sızan bilgiler arasında.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
3 puanı alırız gibime geliyor bu maç
Bu maçı alırız abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
En sonunda kazandık abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Evet baya iyi oldu bu galibiyet. Darısı Aston Villa Santa de Bridge'nin başınaNe biçim takım almışsın yaf ismini bile yazamıyoz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UD Villa de Santa Brigida ymış şimdi gördüm avatardaama yazmak için her sefer bakmam lazım aklımda kalmaz hayatta
![]()
Last edited by Walter Sakana : 26.Ağustos.2009 at 19:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hayırlı olsun abi galibiyet![]()
TariboWest
Hayırlı olsun abi![]()
hayırlı olsun galıbıyet ve devamını dilerim hocam![]()
.
8.HAFTA
.
.
Birleştirilen Mesaj:
9.HAFTA
Last edited by Walter Sakana : 26.Ağustos.2009 at 22:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi beraberliklere devamBir zamanların İnteri oldun
![]()
TariboWest
Beklentilerin üstünde gidiyorsun ligde, maç sunumu ise bence kariyeri eşsiz yapıyor.![]()
abi keirrison ve ochirosi (ismini kesin yanlış yazdım) form tutunca sen rahat ilk 10 yaparsın bu sezon..ondan sonraki sezon da ver elini avrupa
abi merak ettim acaba taktiğin ne şekilde ?
hocam ligin berabere kalma rekorunu kırıcan![]()
Aslında dediğin gibi benim içinde beklentilerin üstünde sonuçlar alıyoruz bu kadroyla. Daha doğrusu beklentilerin üstünde oynuyoruz.
Şimdi Keirrison-Lewandowski-Ochirosii deyince kadro güçlüymüş gibi gelebilir ancak bu yıldızlar daha gelişmediler.
Mesela Ochirosii'nin top sürmesi 11, orta yapması 12 henüz. Takımdaki diğer oyunculardan orta alandaki ikilim Boateng ve Ashbee 30 yaşın üstünde, hızları 8-9 civarı olan ağır ve tek yönlü oyuncular. Keza ofansif orta saham Geovanni ligdeki en sıradan AMC'lerden biri. Savunmamda ağır ki bu taktikte hızlı oyunculardan kurulu olması gerekiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Günaydın kardeşim
Bahsettiğin iki oyuncu 2.sezondan itibaren kendilerini göstereceklerdir kuşkum yok. Zaten onları alırken değerleri artmadan şimdiden ucuza kapmak amacıyla kadromuza katmıştık.
Taktik olarak İskenderun kariyerimde kullandığım 3-4-1-2 dizilimi üzerine kurulu bir sistem kullanıyorum. Doğru oyuncular kullanıldığında müthiş etkili bir taktik. Açıkçası bugüne kadar yaptığım en iyi taktik olmuş
Taktiğin kilit noktaları;
1- hızlı bir savunma hattı olması gerekiyor. (bende yok)
2- çift yönlü iki MC olması gerekiyor. (bende yok)
3- kanat oyuncularının ileri geri çalışması gerekiyor. (bendekiler eh işte)
4- Alex tarzı skorer ve yaratıcı bir AMC gerekiyor. (bende yok)
5- İki forvetten biri pivot diğer pırpır olması gerekiyor. (idare ediyoruz)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten şu an bu alanda zirvedeyizYenilgi sayımız 3.sıradaki Man Utd ile aynı
ama beraberliklerin çok olmasından ötürü henüz puan tablosunun üst yarısına geçemedik
Last edited by Walter Sakana : 27.Ağustos.2009 at 10:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu arada hiç alıp deneyeniniz oldumu bilmiyorum ama kalecim DANUT COMAN çok memnun olduğum bir oyuncum. Bugüne kadar yönettiğim takımlardaki kalecilerim arasından en memnun kaldığım kaleci oldu. Ceza alanına çok hakim, refleksleri müthiş ve şu ana kadar hiç saçma bir gol yemedi. Çok güven veriyor, herkese tavsiye ederim.
Tabi benim versiyon 9.0.1, dolayısıyla 9.0.3'teki performansını bilemiyorum.
Abicim öncelikle yeni kariyerinde başarılar.. İskenderun kariyerini neden kapattın bilmiyorum uzun zamandır giremediğimden..
Danut Coman'a gelince, kesinlikle çok iyi kalecidir. Ben 4 kariyerimde aldım kendisini ve çok memnun kaldım.
Anlatım diğerinden çok daha güzel.
Ama bir önerim olacak nacizaneBence resimli anlatımı biraz daha kısa tut ki daha fazla maç koyabilesin.
abi AMC konusunda da benim nacizhane önerim Beşiktaş'a alıp son derece memnun kaldığım Albaek..Çok genç olduğundan uygun fiyata alabilirsin..Attığı paslar forvetleri direk kaleciyle karşı karşıya bırakıyor , sağ ve sol ayağıyla süper şutlar çıkarabiliyor , aynı zamanda müthiş kıvrak çalımlar atabiliyor..Gerçekten daha ilk sezonunda bende ama sanırım 3 sezon elimde tutarsam Messi'ye kafa tutar bu çocuk![]()
nerde kaldı ssler![]()
Maçlara Çok Güzel Giriş Yapmışın Arsenal ve Liver Gibi Takımlarla Lige Başlamak Handikap Olsa da İlerleyen Haftalarda Form Tutacaksın Buna İnanıyorum Abicim![]()
Yenemiyosan Yenilmeyeceksin Taktiği Her Zaman İyidir Puan Puandır Hocam Tam Olarak Takımı Oturttuğunda İstediğin Adamları Aldığında Artık Keyfinden Yenmez Bir Kariyer OlacakŞimdilik Ne Kadar Çok Puan Ne Kadar Çok Ligde Üst Sıralarda Olursak Para Demektir ve Kulübün Yapısı Her Geçen Gün Dahada Sağlamlaşır ve Amaçlara Ulaşmak Daha Kolay Olur Hocaların Hocası
Çok İyi Durumdayız Yenilmemek Her Zaman Güzel Abicim
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İşlerin bir anda yoğunlaşmasından dolayı birkaç gündür kariyerle ilgilenemedim arkadaşlar. Şimdi kısıtlı zamanlarımda oynayabildiğim maçları ekliyorum hemen ancak daha öncekiler kadar detaya giremiyorum.
10.HAFTA
Bu maçta taktik değişiklik denemem pahalıya maloldu. Hatta basında bu konuya değinerek taraftarların takım gayet iyi giderken 3-4-1-2 sistemini bozmamın bu mağlubiyete sebep olduğunu belirterek tepki gösterdiklerini yazdı.
Maç içerisinde düzeltmeye çalışsakta bir türlü toparlanamadık. Hiç pozisyona giremediğimiz gibi rakip çok baskılı oynadı. Blackburn oynadığı futbolla lig ikinciliğinin tesadüf olmadığını gösterdi.
11.HAFTA
Çok net pozisyonlar kaçırdığımız ve galibiyeti hakettiğimiz maçta öndeyken yediğimiz iki şok golle bir anda geriye düştük. Gol arayışlarımız ancak son dakikada sonuç verdi ve 1 puanı kurtardık. Gol kendi kalelerine yazıyor ama güzel bir şut sonucu gelen, Yobo'ya çarpıp pek yön değiştirmeyen topun ağlara gitmesi sonucu gelen bir goldü. Yani aslında şutu çeken oyuncuma yazılmalıydı ikinci golümüz.
12.HAFTA
Bu maça kadar kalesinde sadece 3 gol gören, 11 maçın 10'unu kazanıp 1'inde berabere kalan lider Chelsea karşısında ikinci yarıda muhteşem oynadık.
İlk yarıda doğal olarak baskı kurup yüklendiler ve bu baskı sonucunda 2 gol yedik. Ancak ikinci yarıya öyle bir başladık ki hem golü erken bulduk hem de müthiş bir baskı kurduk. Ardından 71.dakikada gelen beraberlik golümüz sonrası rakip adeta neye uğradığını şaşırmıştı fakat 3 dakika sonra bir karambol sonrası Deco'nun attığı şanslı golle yeniden öne geçtiler.
Kalan dakikalardaki baskımız sonuç vermedi ve en azından beraberliği hakettiğimiz maçtan şanssız bir şekilde puansız ayrıldık. Yazık oldu...
Önce Liverpool ardından Arsenal ve bu maçta da Chelsea karşısında çok iyi maçlar çıkardık. Büyük takımlara karşı ezilmeden ve onlara zor anlar yaşatarak oynamamız oldukça umut verici.
3 maçı da şanssız puan kayıplarıyla tamamladık ancak herşeye karşın önemli olan ortaya koyduğumuz mücadeleydi. Liverpool maçında 89.dakikada öne geçip 90+2 ve 90+6 (penaltıdan) yediğimiz gollerle yenilmiş, Arsenal maçında 1-0 öndeyken 90+1'de yediğimiz golle beraberliğe razı olmuştuk. Bu maçta da 2-0 geriden gelip beraberliği yakaladık ancak gene şanssız bir gol sonucu puansız ayrıldık.
13.HAFTA
Sahadaki futbola bakıldığında 3 ihtimalli bir maçtı. Pozisyonlar aşağı yukarı eşit olduğundan iki takımda kazanabilir yada berabere bitebilirdi. Rakibimiz özellikle Ashley Young'ın sürüklediği ataklarla etkili oldu. Bu oyuncu savunmamıza zor anlar yaşattı. Bizde iyi pozisyonlar bulduk ancak değerlendiremedik.
Böylelikle Blackburn maçına kadar 7 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalayan takımımız, son 6 maçta ise galibiyete hasret kaldı.
14.HAFTA
Sezona iyi bir başlangıç yapan rakibimiz karşısında güzel futbolumuzun karşılığını alarak 6 maç sonra ilk galibiyetimizi aldık.
15.HAFTA
Sezonun belki de en iyi futbolunu oynadığımız maçta net bir skorla oldukça moral verici bir galibiyet aldık. Basının 6 puanlık maç şeklinde değerlendirdiği bu maçtan galibiyetle ayrılmak bizim için çok iyi oldu.
16.HAFTA
Bu sezon Bolton ve Blackburn maçlarının ardından oldukça kötü oynadığımız üçüncü maç oldu. Rakibe karşı hiç etkili olamadık ve mağlubiyeti hakettik. Son iki maçı kazanıp havaya giren takıma iyi bir ders oldu.
Bu maçla birlikte başlayan 6 maçlık deplasman maçları serimize çok kötü bir başlangıç oldu. Arka arkaya 5 deplasman maçımız daha var ve hepsi de birbirinden zorlu maçlar. Takımımızın futbolunda düşüş olan bu dönemdeki bu maçlarımızı en az kayıpla atlatmaya çalışacağız.
İnişli çıkışlı gidiyoruz hocam. Umarım en kısa zamanda toparlanırız![]()