Ligde durum ne hocam puan durumunu merak ettim![]()
1-2
3-5
6-10
10-15
16-18
Ligde durum ne hocam puan durumunu merak ettim![]()
1 puan farkla 3. yüz şu an.
6-7 maçlık beraberlik serisini seyircimiz önünde bozduk.Kaleyi bulan 2 şutumuz var =)
Basel Burçagla olan kiralık sözleşmesi feshedilmiştir.Devre arasına kadar Gökhan Çetinusla idare edeceğiz.
2 şut olmuş helal![]()
Valla bu felsefe ile devam edersen 2-3 seneye kalmaz TSL ye cıkarsın![]()
TariboWest
Kariyer sahipsiz kalmış yahu
İftar için dışardaydım.24 saatlik periyod için özür dilerim.
Bir kez daha yeniliyoruz.Önümüzde 3 maç var,3 ünden kazanacağımız 9 puan bizi yükselme grubuna taşır.
Güzel bir galibiyet.Seyirci sayısındaki küçük çaplı azalmayı da rüzgara ve soğuğa bağlıyoruz.
Not:Farkettiyseniz tek şut tek gollerimiz azaldı,oyuncularıma artık uzaktan şut da çektiriyorum =)
Şutlarda baya gelişme var iyi yoldayız![]()
Beraberliklerde maşşallahın var. 7 maç üst üste berabere kalmak büyük bir başarıson oynanan maçlarda galip gelmen bir nebze olsun rahatlattı
![]()
20 maç sonunda ilk 2 ye giremedik,1 puanla kaçırdık,canımız sağolsun artık 2. gruplarda 1. olup play-offlara girmeyi deniycez =)
Serdar Eylik 6 Aylığına Takımımıza kiralanmıştır.Oynadığı bölgede yetersiz görünen Burçag Basel'in kiralık sözleşmesi feshedilmiştir.
Ayrıca Emrullah Güvenç bedavaya takıma katılmıştır.
Hıncımızı aldık.Yükselme grubuna gitmemizi engelleyen takıma fark attık.
Şimdilik Darıca dışında Play-off yolunda tek rakibimiz görünen takımdan 3 gol yedik.Yenilsek de maç zevkli geçti
Şanssız bir maç ve kazanılan 1 puandan çok kaybedilen 2 puan. Telafi edilemeyecek sorunlara yol açabilir bu puan kaybı.
2 kaleyi bulan şut 2 gol.Yine.Ama fena oynamadık,uzaktan şutlarımız genelde rakibi dağıtıyor,kaleciler topa bakmakla yetiniyor
Bu takımla gitmez Yağız büyük takımlara yönelmelisin.. Ayrıca bildiğin kariyer demek ne demek yaratıcı bir başlık bul..![]()
Bi tane buldum,2. sezon olsun onu koycem
Bir galibiyet daha geldi.Uzaktan şutlar zıvanadan çıkmaya başladı
Takım döküldü,Abdülkadir son dakikada kurtardı.Puan farkı açılıyor.
4 şutları kaleyi buldu,4 golleri var.ne güzel di mi =) Bizim tarife
Kapalı oyun güzel galibiyetPlay-off yolundaki rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle 1. yiz.
başarılar gebze ile
Teşekkürler
Geri düştükten sonra 2-1 öne geçince öyle sevindim ki,taktikte herhangi bir oynama yapmaya gerek duymadım.2 puana mâloldu.
2. olan Sarıyerle aramızda olan bu önemli maçta stoperimin Hat-trick yapması yüzleri güldürdü
2 kaleyi bulan top,2 gol.Yine de yenildik.Şu anda 2 puan farkla gerideyiz.
Stoperimin korner golleriyle 3 puan daha getirdik.Son 4 haftaya girerken Sarıyerle aramdaki çekişme giderek büyüyor.Hala 2 puan farkla gerideyiz.
gebze ile 20 sene sonra şl şampiyonluğu
Arada İniş Cıkıs Oluyo Ama Yinede iyisin.
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
20 yıl önce olmadık ki şimdi olalım be hacı
İlk sezon diye düşmemeye oynuyordum,fakat takım kaliteli geliyor bana,her oyuncunun kendine has özellikleri var ve sürekli ön plana çıkarıyorlar,çıkaramadıkları maçları da yeniliyoruz =)
Bi sene daha bu ligdeyiz sanırım.3 te 3 yapmamız ve rakibin puan kaybetmesi lazım.
3 maçın ilki.Galibiyet geldi,bi ara korktuk berabere kalırız diye,ama Allaha şükür 2 gol atıp galibiyeti garantiledik.
Bu arada onların maç fazlası varmış
Bir galibiyet daha.Son maçtaki bir galibiyet play-offlara götürüyor bizi.Fark 1 puan,öndeyiz.
Bu maçla Play-Off lara gidiyoruz
3 maçta da galip gelmemiz lazım,ki imkansız gibi bi şey.yaparsam da hile yapıyorsun derler sanırım
Son maçı kaç kere oynadın?
Doğru söyle ama![]()
7hatta sana inat bi kez daha oynayıp daha çok gol atarsam onla değiştircem
![]()
Helal hocamPlay-offlarda başarılar
Bakmayalı Bayağı İlerlemişsin Yağız İskenderun Elersin İnşallah
Başarılar Elersin İnşallah İskenderun u hadi bol bol Galibiyet bekliyor senden herkez![]()
Topla oynatmadık,uzaktan birkaç şut çektiler ama nafile.Finaldeyiz
Rakibimiz Elazığspor.
Bu maçı da kazanırsam kesin yenilince oyundan çıkıyosun diycekler![]()
ıı..Bank Asyadayız?
Çıkaramazsın dediler!
Delisin dediler!
Ama ben uğraştım, ve Gebzespor Bank Asya'da!
[Gebzesporun başarılı olduğu ve kutladığı fazla olay olmadığından herhangi bi resim koyamıyorum üzgünüm]
Helal olsun.![]()
Son maçtan anlaşılıyor ki Yağız pis futbol oynatıp Bank Asya'ya çıkarmış Gebze'yiÇirkef teknik direktörün çirkef takımı, ne olacak
![]()
Anam yaız FMde başarılı olmuş.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !