bakın herhangi büyük bir şirketin ülkemize yaptığı yatırımlara bir de segaya. sega diyor ki: siz önce oyun piyasasının iki katı fiyata oyunu alın sonra biz oyunu geliştirecez. böyle komik bir bakış açısı olamaz. ne yani opel arabaya yol bilgisayarı koyacak ama türkiye de türkçe dil olmayacak siz bi alın arabayı seneye koyarız diyecek. sonra hata ve saçmalım dolu oyunda sürekli yama, ama fiyat 90 tl. bir ürünü piaysaya sürüp hata denetleyemezsiniz. araba çıkacak piyasaya siz bir kullanın bir kaç ay bakalım çok kaza oluyomu, yağışlı havada takla atıyo mu bir sonraki versiyonda düzeltiriz. böyle komik bir bakış açısı olamaz. sen ürününü piyasaya hitap edecek şekilde en mükemmel haliyle yaparsın sonra satarsın. peki o zaman sega oyunun parasını ben sana bir sonraki memur zammında vereyim olur mu????

öğrencilikten beri en büyük isteğim orjinal oyun almak, öğrencilik bitti işe başladık fiyat 80 tl bu sene 90 tl olacak. karşılığı ne milyonlarca bug. 99 ilk oyunumda 10 sene geçti bu kadar az zevk aldığım bu kadar umursamadığım başka oyun olmadı. şimdi kalkmışlar 90 tl istiyorlar. bakın herşey mantıkla olu. öyle ben yaptım fiyatı da bu işine gelirse dersen orjinal tabi ki satamazsın. bu ülke piyasası ve şartları belli 90 tl 1000 orjinal oyun, 50 tl 100.000 orjinal oyun 25 tl 500.000 orjinal oyun demek bunu siz de iyi biliyorsunuz (sega yı savuanan arkadaşlar).

tamam oyun piyasada tek ama 80-90 tl hiç bir oyunun değeri değil
ya bu politika değişir ya da daha yıllarca orjinal alın kampanyaları devam eder