Sayfa 179 / 896 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
5,341 ile 5,370 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    eğer bu transfer gerçekleşirse ki yalanlama gelmiş ama Bursa hangi akla hizmet sercanı saıyor anlşamıyorum. Madem satıcaktın son gününde satma transfer döneminin başında sercanı şu kadardan aşağı satmayız de sercanı sattıktan sonra o paraya yerini doldurucak forvet alırsın şimdi sercan Feenerbahçeye gelse kimi alıcak Bursa merak ediyorum
    Sercan'ı satarlarsa Gs'ye satarlar Nonda takası karşılığında olur bu transferde öteki türlü satmazlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Sercan'ı satarlarsa Gs'ye satarlar Nonda takası karşılığında olur bu transferde öteki türlü satmazlar..

Niye ?
    ??

Sercan'dan boşalan forvet eksiğini kapatmak için şu anda Nonda'dan daha iyisini alabilecekse Bursa onu bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sercan'dan boşalan forvet eksiğini kapatmak için şu anda Nonda'dan daha iyisini alabilecekse Bursa onu bilemem.
    Bursa'nın elinde zaten Nonda gibi adam var. Turgay - Shin ikilisi çok güzel götürür Bursay'yı. Ayrıca Muhammed Demirci gibi Sercan'dan daha yetenekli birisi var kadroda.

Başkan şuan LigTV'de açıklamalar yapıyor ve Sercan'ı satmadığını söyledi. . .

Geldi yalanlama Bu sefer baya sert olmuş

3. bir forvete kesinlikle ihtiyacımız var. Semih ve Güiza ile 3 kulvar gitmez.
    (Deivid ve kazımı forvet olarak görmüyorum)
    Ayrıca Sercan gibi bir yeteneğide kaçırmamak lazım Yoksa ilerleyen senelerde çok ahlanır vahlanırız...

Nonda'nın bursaya gitmek isteyecegini nerden biliyorsun peki ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Deivid'in, Ocak ayında CSKA Moskova'ya gideceği söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah=)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keşke İyice Alman Tankına döndü adam. Carlos'ta gitse yerlerine iyi iki yabancı alsak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ht'nin haberine göre carlos ocak ayında gidiyormuş ...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    sezon başı gitseydi keşke

İsteksiz tavırlarından anlaşılıyor zaten... Carlos içinde Fenerbahçe içinde iyi bir karar olur.
    Deivid'de gitmeli...

Ve Transfer dönemi bitti..

Hayırlı Olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Bu aksam 24:00 kadar diye biliyorum ben..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bitti, 18:00'de bitiyordu..

Yok yahu kim dedi.17:00'dı ilk başta 1 saat uzatmışlar şimdi de bitti..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sercan ne size ne de bize yar oldu iyi mi .

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Seneye Deivid,Carlos belki de Bilica gidecektir...Yerlerine 3 dünya starı bekliyorum...

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Sercan ne size ne de bize yar oldu iyi mi .
    Çocukcağız rahatla oynasın artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden 10 yıl bekliyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden 10 yıl bekliyor?
    Bu soruyu sorman sencede acayip değilmi

3 Dünya yıldızı derken bile insanın suratında tebessüm oluyor, mm üstelik hepsi aynı anda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence acayip değil gelmez denilen birçok oyuncuyu getirdik Türkiyeye ... çabuk unutuldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Seni tanımadığım için yorumlarından nasıl bir anlam çıkaracağımı bilemedim sonuçta takımını veya görüşlerini bilmiyorum bundan dolayı sordum...
    Last edited by titates1 : 02.Eylül.2009 at 09:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Sana inceden nagme anlatmak istemem ama o lafın gelişi kuurlmuş bir kelime idi.

Bu lafı açmak istersek çok şey gelir devamında. Bu sezon sürekli transfer konusunda eleştiride bulundum ki. Hala da devam ederim(ediyorum da). Tebessum etmek ayrı,aciz şeyleri dile getirmek farklı. Manisa maçındaki son dakıkada uzatmada golu atınca Semih kameralar Aziz Yıldırımı gösteridiğinde adam yerınde fırlıyordu. Ona bakınca o zaman bende tebessum ettim . Neden derseniz;? 3 sene arka arkaya şampiyonuz dedi. Manisa macında az kaldı 1 puan alıyordu. Berabere kalsa azarlardı yine içeride. O kadar para saçtık. Neyiniz eksikte berabere kalıyorsunuz diye.

Ben vizyonumu geliştirip engin (avrupa-i)baktıgımdan olaylara. Aziz Yıldırımın biz Avrupayı 2.plana ittik. Amaç Türkiyede başarı demesinden sonra neden çoğu taraftarın bu amaça karşı gelmeyipte sözde en iyi transferler yapacaz şu kadar bütcemiz var diyipte. Sadece Türkiyede yıldız sayılabileck oyuncuları alıp,taraftarı nasıl memnun ettıgı açıkcası anlamış durumda değilim.

Amaç transferse amaç avrupaya göz dikmekse dünyalar kadar borcu olan bir GS kulubunun izlemiş oldugu yol ve yaptıgı transferlerle sezon bitmedenTürkiyenın şampiyonu olmuştur diyebilirim. Fakat mecazen tabikide. Taraftarını mutlu etmiş,izlemedik istedikleri yolun doğru oldugu inancını taşıdıgım için bende gıpta ile bakıyorum.

Türkiye en büyük kulüplerden birisi demek, Türkiyede yeterince ün yapmış anlamına geldiğini düşünüyorum. Hala insanları uyupta başarı için yol ilk kendi liginden geçer denmesi yaraya tuz basmaktır. Bir Liverpool misal yada Arsenal Avrupa kupalarında izledikleri yolla Kendi liglerindeki izledikleri yol ap açık görünmektedir. Vizyon Avrupadan giçip Türkiyeye daha doğrusu Fenerbahçenın kapısından geçmediği için. Sayın Aziz yıldırımın Vekilleri Nihat Özdemir. Aziz Bey Türkiyede dedi,avrupayı karıştırmayın demesi gazeticilere garipsenecek bir olay.

Eğer sen gerçekten inansaydın rijaard gibi Avrupa tecrubesi bir adamı getirip 2 kulvardada ne yapmak istediğini göstermiş olurdun. Daum geldiğinde herkes anladıki, Türkiye ligi amaç. Ama o kurdukları amaç inanın benı mutsuz ettiği gibi kendimce yaptıgım konuşmalarda hep eleştiri olacak.

Yanlış anlamayın olay tatmin olmayı istemek değil, İzlenmesi gereken yolların tam terse sapması. Daha bugun Manisa maçında zor paçayı yırtmışken Avrupa defteri için taraftarla en başından anlaştık diye Aziz Yıldırım içinden bir ohh çekiyordur.

Sonra kıvırtma aşamalarıda yok değil bu oyunun. Tabikide gidebildiğimiz yere kadar gidecez avrupa kupalarında LAKİN lafın bitminden rota tekrar işte ASIL hedefimiz Süperligte başarıya ulaşılması demek. Hadi bir parça rahatlıyalım mı bu söze derken dahada hararetlenmek oluyor.

Ben bu hareretten Soğuk Uludağ Limonatımı içerken, düşündüğüm tek şey bu renklere gönül vermiş insanların üzülmemeleri. Bugun gelirse gelir,Vizyonsa vizyon,tanınmışlıksa tanınmışlık kelimelerinin geçisi AVRUPA KUPALARINDAN geçmiyor diyen varsa çıkıp ispatlasın bende eleştirimi geri alayım? Hal böyleyse daha 4 Yıldızı almak için niye bu kadar uğraşırsın Başkan. Bu sene olmazsa seneye? Ama Avrupada bu sene olmassa seneye dersen,gelir kapın,tanınmışlılıgın,yapacağın sponsorluklar,getirmek istediğin oyuncuların takıma bakış açısı daha neler neler.. tehlikeye atmış olmaz mısın?
    Coşkun kardeşim seni tanımasamda seninle daha öncede düşüncelerimiz uyuşmuştu müthiş bir yazı yazmışsın altına imzamı atarım tebrik ederim evet maddi problemi olan gs bizden daha iyi tansferler yapmıştır psikolojik olarak öne geçmiştir tek sevincim sercan gibi bir yıldızı biz almasakda onlarda alamamış olmaları.2 yıldır izlenen yanlış transfer politikaları yüzünden takım kim ne derse desin zayıflatılmıştır daha önceden bu takımda appiah,v.hooidonk.anelka lar yedek beklerdi aslında fener in yapacağı çok zor değildi oturmuş bir kadron vardı o kadroyu koruyup üzerine takviye yapmak lazımdı zaten Türkiye den alınacak oyuncular belli genç yetenekli ve takıma katkı sağlayacağına inandığın oyunlarlı sezon boyunca takip edip transfer sezonu geldiğinde dallanı budaklanmadan işi bitirmek gerekirdi,yabancı transferide aynı şekilde sezon boyunca takip altında tuttuğun oyuncuları eksik yerlerine göre hiç uzatmadan alınmalıydı mesela ön libero olayı belli bir paulsen tutruluşmuş gitti ondan önce x. alonso senna beklendi olmadığı zaman izlenen adam yok tombalan ne çıkarsa bu sene cristian çıktı kimi beğeniyor kimi beğenmiyor ben beğenmiyorum mesela adam etliye sütlüye karışmıyor emre ye yardımı sıfır .Bilica transferi zaten tam bir facia Edu gibi adamın tartışıldığı bir yerde Bilica nasıl alınır aklım almıyor.Şimdi artık Aykut var seneye daha iyi transfer yaparız inş. daha araştırmacı oluruz gelen adamlar illa yıldız olması şart değil ama tartışılmaması gereken herkesin kabul ettiği adamlar olması gerekir.Bu kadar uzun yazdığıma inanamıyorum başınızı ağrıttım kusura bakmayın yazmaktan daha ziyade konuşmayı seven biriyim o yüzden anlatım tarzım kötü olabilir kusura bakmayın artık .Son bir sözde santos a çok farklı bir adam çok iyi diyeceksin öyle bir oynuyor iyi diyemiyorsun kötü diyeceksin neler yapıyor şaşıyorsun kötü değil ama kadroda olması gereken biri ama bekde daha iyi olacağı kanaitindeyim önünde çizgiyi daha iyi kullanabilcek devamlılığı olan biriyle daha iyi olur gökhan gibi geriden hücuma destek verirse hucüm zenginliğiyde artar özellikle maç sonları oyun riske edileceği zamanlar, carlos artık o işleri yapamıyor yapamadığı gibi o bölgeden gol yediriyor bize.

Yönetimin ve teknik heyetin bu sene hedefimiz Süper Lig açıklaması sadece taraftarı büyük bir beklentiye sokmamak içindir.

Hatırlayınız eski sezonları,Anelka'lı,Appiah'lı dönemde yöneticilerin demeçleri olmuştu Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak istiyoruz diye.Ne oldu grupta sonuncu olduk,aynı sezon Denizli'de şampiyonluğu da kaybettik.

OLur ya başkan çıktı dedi hedefimiz Avrupa Ligi şampiyonluğu diye,futbolda herşey olabilir gruptan çıkamadık elendik o zaman ne olacak ?
    Avrupa Kupası herkesin içinde olan bir hedef şu anda,ama bu kamuoyu yoluyla taraftarı ve camiayı büyük bir beklenti içine sokmadan gerçekleşecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu şekilde yazılar yazanlar 4 te 4 yaptığımızı biliyor mu?Son dakika golüne sevinmeyecek bir başkan gösterin,kötü oynamayacak bir takım gösterin?Türkiye ligindeki en iyi yerli oyuncuları aldığımızı da biliyor musunuz?Brazilya milli takımının 11 oyuncusu alındı bari şunu diyin Santos'u beğendim sadece.Yok o da daha ligin 4.haftasındayız bir tek geçen hafta kötü oynadık galip geldik ama şu karamsarlığa bak.Benim anlamadığım kim tuttuğu takımı kötüleyecek 2-3 tane bu kadar uzun yazar.Beğenmiyorsan söylersin burda takımını destekliyenleri ikna etmeye çalışmazsın.Bu kadar ısrarcı olmanın amacı nedir?Takım kötü transfer yapınca birden Fenerbahçe'li olanlar daha önce olduğu gibi takım başarılı olunca bu "bağlılık"larını sürdürebilecek mi acaba?

Sene sonunda Fenerbahçe takımı başarılı olduğunda aynı görüşteki insanlar ne diyecek çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vallah şahsım adına bu sezon en organize golleri izlediğimi düşünüyorum. Takıım bir maç kötüydü diğerlerinde bireysel anlamda bazıları vasata kadar insede takım olarak iyiydik. Santos attığı gollerile kendini gösterdi. Baroni henüz henüz üstündeki olumsulzlukları bırakıyor. Diğer transferlerimizi izlemeye bile fırsat yok.

Bugün Fotospor gazetesinde bir haber vardı biliyormusunuz bilmiyorum ama en pahalı yedek kulübesi diye.

Semih: 8 M €
    M.Topuz: 11 M €
    vs. diye gidiyor. Çok kaliteli bir kadromuz var ve ligde firesiz AVrupa Liginde ise gruplardayız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ama ben bu sene UEFA'da başarı bekliyorum. Bizim gibi 20-25 milyon euro transfer yapan bir kulüp sadece ligde başarısı hedeflememeli. Çok kızacağım eğer o grubu firesiz bitirmezsek. Yada lider bitiremezsek..
    Last edited by SAİT71 : 02.Eylül.2009 at 18:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yahu noluyor sizlere bu başkan ve yönetim neler getirdi,hayal edilemeyecek adamlar aldılar...Bu sene yapılan bonservis ödemeleri Mehmet Topuz 9 mn euro,Cristian+Santos 12 mn €,Özer 4 mn €,Bilica 2 mn € açıkça belli oluyor ki seneye büyük meblağlar ödenerek alınacak adamlar olacak...Ben buna inanıyorum bi sene sonra,kalırsak-yaşarsak bu mesajımdan alıntı yaparsınız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    1.hitap şeklin yanlış. Senin yaş ki emri vaki yapar gibi konusuyorsun. Senin sıkıntı burada birşeyleri ispatlamaya çalışıyorsun. Bunu yapmana gerek yok.

Bende şunu merak ediyorum Seon sonunda Fenerbahçe başarılı olamazsa bende senin ne yapacağını merak ediyorum.

Mübarek öyle bir konuşuyor ki Santos yıllarca Brazilya milli takımında oynuyacak,yıldız oyuncu işte,siz onu nasıl kötülersiniz. Ben iyi de demedim kötüde demedim Yani burada söylemem şunu sevdim bunu sevmedim diye.

Sezon sonu kesin şampiyon olacak Fenerbahçe,hay hay bende istiyorumda. Sen gözüne gözüne sokuyorsun.

EK olarak Sen yokken daha ben Fenerbahçeliydim. Benim Fenerbahçeliliğimi tartışmak Senin Haddine Değil. Haddini bilerek konuş,yaşına veriyorum bunları..
    Hitap şeklim yanlış değil herhangi bir saygısızlık yapmadım.Birşey ispatlamaya çalıştığım yok herşey ortada zaten ispatlamaya çalışsaydım 2-3 tane uzun uzun mesaj yazardım.Gerek yok...

Santos niye oynamasın milli takımda yıllarca oynadığı süre içerisinde duran topları bile o kullanıyor kalitesi belli.O mevkide Marcelo varken o oynuyor.

Sezon sonunda şampiyon olamazsak her Fenerbahçe'li gibi üzülürüm.Ama sen üzülür müsün yoksa haklı çıktığın için sevinir misin orasını bilemicem.

Ben kimsenin Fenerbahçe'liliğini tartışmadım haddimi de biliyorum.Ama benim bildiğim Fenerbahçe'li geçen sezon gibi çok kötü bir sezonun ardından.Yapılan transferlere,takımına desteğini gösterir.

Mesaj Yetkileri