Sercan'dan boşalan forvet eksiğini kapatmak için şu anda Nonda'dan daha iyisini alabilecekse Bursa onu bilemem.
Başkan şuan LigTV'de açıklamalar yapıyor ve Sercan'ı satmadığını söyledi. . .
Geldi yalanlamaBu sefer baya sert olmuş
![]()
3. bir forvete kesinlikle ihtiyacımız var. Semih ve Güiza ile 3 kulvar gitmez.
(Deivid ve kazımı forvet olarak görmüyorum)
Ayrıca Sercan gibi bir yeteneğide kaçırmamak lazımYoksa ilerleyen senelerde çok ahlanır vahlanırız...
Deivid'in, Ocak ayında CSKA Moskova'ya gideceği söyleniyor.
inşallah=)
Keşkeİyice Alman Tankına döndü adam. Carlos'ta gitse yerlerine iyi iki yabancı alsak
ht'nin haberine göre carlos ocak ayında gidiyormuş ...
Ve Transfer dönemi bitti..
Hayırlı Olsun...
Bu aksam 24:00 kadar diye biliyorum ben..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
bitti, 18:00'de bitiyordu..
Yok yahu kim dedi.17:00'dı ilk başta 1 saat uzatmışlar şimdi de bitti..
Sercan ne size ne de bize yar oldu iyi mi .![]()
Seneye Deivid,Carlos belki de Bilica gidecektir...Yerlerine 3 dünya starı bekliyorum...
Neden 10 yıl bekliyor?
Bence acayip değil gelmez denilen birçok oyuncuyu getirdik Türkiyeye ... çabuk unutuldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Seni tanımadığım için yorumlarından nasıl bir anlam çıkaracağımı bilemedim sonuçta takımını veya görüşlerini bilmiyorum bundan dolayı sordum...
Last edited by titates1 : 02.Eylül.2009 at 09:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Coşkun kardeşim seni tanımasamda seninle daha öncede düşüncelerimiz uyuşmuştu müthiş bir yazı yazmışsın altına imzamı atarım tebrik ederim evet maddi problemi olan gs bizden daha iyi tansferler yapmıştır psikolojik olarak öne geçmiştir tek sevincim sercan gibi bir yıldızı biz almasakda onlarda alamamış olmaları.2 yıldır izlenen yanlış transfer politikaları yüzünden takım kim ne derse desin zayıflatılmıştır daha önceden bu takımda appiah,v.hooidonk.anelka lar yedek beklerdi aslında fener in yapacağı çok zor değildi oturmuş bir kadron vardı o kadroyu koruyup üzerine takviye yapmak lazımdı zaten Türkiye den alınacak oyuncular belli genç yetenekli ve takıma katkı sağlayacağına inandığın oyunlarlı sezon boyunca takip edip transfer sezonu geldiğinde dallanı budaklanmadan işi bitirmek gerekirdi,yabancı transferide aynı şekilde sezon boyunca takip altında tuttuğun oyuncuları eksik yerlerine göre hiç uzatmadan alınmalıydı mesela ön libero olayı belli bir paulsen tutruluşmuş gitti ondan önce x. alonso senna beklendi olmadığı zaman izlenen adam yok tombalan ne çıkarsa bu sene cristian çıktı kimi beğeniyor kimi beğenmiyor ben beğenmiyorum mesela adam etliye sütlüye karışmıyor emre ye yardımı sıfır .Bilica transferi zaten tam bir facia Edu gibi adamın tartışıldığı bir yerde Bilica nasıl alınır aklım almıyor.Şimdi artık Aykut var seneye daha iyi transfer yaparız inş. daha araştırmacı oluruz gelen adamlar illa yıldız olması şart değil ama tartışılmaması gereken herkesin kabul ettiği adamlar olması gerekir.Bu kadar uzun yazdığıma inanamıyorumbaşınızı ağrıttım kusura bakmayın yazmaktan daha ziyade konuşmayı seven biriyim o yüzden anlatım tarzım kötü olabilir kusura bakmayın artık .Son bir sözde santos a çok farklı bir adam çok iyi diyeceksin öyle bir oynuyor iyi diyemiyorsun kötü diyeceksin neler yapıyor şaşıyorsun kötü değil ama kadroda olması gereken biri ama bekde daha iyi olacağı kanaitindeyim önünde çizgiyi daha iyi kullanabilcek devamlılığı olan biriyle daha iyi olur gökhan gibi geriden hücuma destek verirse hucüm zenginliğiyde artar özellikle maç sonları oyun riske edileceği zamanlar, carlos artık o işleri yapamıyor yapamadığı gibi o bölgeden gol yediriyor bize.
Yönetimin ve teknik heyetin bu sene hedefimiz Süper Lig açıklaması sadece taraftarı büyük bir beklentiye sokmamak içindir.
Hatırlayınız eski sezonları,Anelka'lı,Appiah'lı dönemde yöneticilerin demeçleri olmuştu Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak istiyoruz diye.Ne oldu grupta sonuncu olduk,aynı sezon Denizli'de şampiyonluğu da kaybettik.
OLur ya başkan çıktı dedi hedefimiz Avrupa Ligi şampiyonluğu diye,futbolda herşey olabilir gruptan çıkamadık elendik o zaman ne olacak ?
Avrupa Kupası herkesin içinde olan bir hedef şu anda,ama bu kamuoyu yoluyla taraftarı ve camiayı büyük bir beklenti içine sokmadan gerçekleşecek.
Bu şekilde yazılar yazanlar 4 te 4 yaptığımızı biliyor mu?Son dakika golüne sevinmeyecek bir başkan gösterin,kötü oynamayacak bir takım gösterin?Türkiye ligindeki en iyi yerli oyuncuları aldığımızı da biliyor musunuz?Brazilya milli takımının 11 oyuncusu alındı bari şunu diyin Santos'u beğendim sadece.Yok o dadaha ligin 4.haftasındayız bir tek geçen hafta kötü oynadık galip geldik ama şu karamsarlığa bak.Benim anlamadığım kim tuttuğu takımı kötüleyecek 2-3 tane bu kadar uzun yazar.Beğenmiyorsan söylersin burda takımını destekliyenleri ikna etmeye çalışmazsın.Bu kadar ısrarcı olmanın amacı nedir?Takım kötü transfer yapınca birden Fenerbahçe'li olanlar daha önce olduğu gibi takım başarılı olunca bu "bağlılık"larını sürdürebilecek mi acaba?
Sene sonunda Fenerbahçe takımı başarılı olduğunda aynı görüşteki insanlar ne diyecek çok merak ediyorum.
Vallah şahsım adına bu sezon en organize golleri izlediğimi düşünüyorum. Takıım bir maç kötüydü diğerlerinde bireysel anlamda bazıları vasata kadar insede takım olarak iyiydik. Santos attığı gollerile kendini gösterdi. Baroni henüz henüz üstündeki olumsulzlukları bırakıyor. Diğer transferlerimizi izlemeye bile fırsat yok.
Bugün Fotospor gazetesinde bir haber vardı biliyormusunuz bilmiyorum ama en pahalı yedek kulübesi diye.
Semih: 8 M €
M.Topuz: 11 M €
vs. diye gidiyor. Çok kaliteli bir kadromuz var ve ligde firesiz AVrupa Liginde ise gruplardayız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama ben bu sene UEFA'da başarı bekliyorum. Bizim gibi 20-25 milyon euro transfer yapan bir kulüp sadece ligde başarısı hedeflememeli. Çok kızacağım eğer o grubu firesiz bitirmezsek. Yada lider bitiremezsek..
Last edited by SAİT71 : 02.Eylül.2009 at 18:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yahu noluyor sizlere bu başkan ve yönetim neler getirdi,hayal edilemeyecek adamlar aldılar...Bu sene yapılan bonservis ödemeleri Mehmet Topuz 9 mn euro,Cristian+Santos 12 mn €,Özer 4 mn €,Bilica 2 mn € açıkça belli oluyor ki seneye büyük meblağlar ödenerek alınacak adamlar olacak...Ben buna inanıyorum bi sene sonra,kalırsak-yaşarsak bu mesajımdan alıntı yaparsınız...
Hitap şeklim yanlış değil herhangi bir saygısızlık yapmadım.Birşey ispatlamaya çalıştığım yok herşey ortada zaten ispatlamaya çalışsaydım 2-3 tane uzun uzun mesaj yazardım.Gerek yok...
Santos niye oynamasın milli takımda yıllarca oynadığı süre içerisinde duran topları bile o kullanıyor kalitesi belli.O mevkide Marcelo varken o oynuyor.
Sezon sonunda şampiyon olamazsak her Fenerbahçe'li gibi üzülürüm.Ama sen üzülür müsün yoksa haklı çıktığın için sevinir misin orasını bilemicem.
Ben kimsenin Fenerbahçe'liliğini tartışmadım haddimi de biliyorum.Ama benim bildiğim Fenerbahçe'li geçen sezon gibi çok kötü bir sezonun ardından.Yapılan transferlere,takımına desteğini gösterir.