Çok teşekkür ederim Buğracım. Yılmaz Vural'ın oyuncularımızı kovalaması gerekiyomuş kendilerine gelmeleri için abisi![]()
![]()
Evi bir yarım saat süpürüp geliyorum![]()
![]()
Çok teşekkür ederim Buğracım. Yılmaz Vural'ın oyuncularımızı kovalaması gerekiyomuş kendilerine gelmeleri için abisi![]()
![]()
Evi bir yarım saat süpürüp geliyorum![]()
![]()
oo süpersin abişampiyonluk gelirmi
![]()
bu arada nazmi demir nerelerde ya nasıl ne yapıyogittimi gitmedimi bakamadım uzun zamandır
![]()
Kaan abi rakiplerini resmen eziyorsun ağzım açık okuyorum her yazıyı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Abisi şampiyonluk değil de son maçtan sonra Avrupa'ya katılma hakkı gelebilir diye düşünüyorum![]()
![]()
Nazmi bizde gene abisi.Geçen sene iyi oynadı ama Kalu'nun yedeği İbrahim Akın, Morales'in yedeği Nazmi,Morales'in de yapısında yorulmak bilmemek var
![]()
![]()
Anca sakatlanırsa ilk santrafor olarak oynayabilir.Kupa maçlarında oynatıyorum ama.
Temizlikten sonra bir de IBB'yi temizledik abisi![]()
![]()
İlk 3 goldeki uyuma dikkat edin
![]()
![]()
ozzy bırakmadı ama ben bırakıcam galiba abi senin kariyeri takip etmeyikazan, tamam kazanma demiyoruzda
gs 3-2, denizli 5-0 falan...biraz abartıyorsun artık
bu takımlarında bi onuru, gururu var yapma bu kadar
ben yazana kadar B.B.İ. ye de çakmışsın 4-2maşallah, benim oyunda ligteki en iyi 5-6 takımdan biri olmuşlar
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Antalya maçında iki takımda seyircilere şov yaptı ve seyirciler güzel anılarla bizde 3 puanla ayrıldık stadyumdan![]()
![]()
Kalu golleri boş geçmiyor sende ligi abi![]()
Kanka bu ne yu ? dağıttın ortalığı. SI Games yapımcıları görmesin kariyeri kapatırlar vallahi![]()
Puan durumu ? Lidersin heraLde![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kariyere artık Bursalılar da bakmayacak ama ne yapabilirim ki azdı bunlar![]()
![]()
Yok abisi GS ve Antep iyi puan topladılar.Bir sonraki maçta 10. hafta olacak koyacağım puan durumunu
yok abi şampiyonuz biz![]()
Yok abisi GS bir bana yenildi ,gelene geçene 3-4 maşallah![]()
![]()
Gaziantep de öyle sayılır.Adamların golcüleri 9 maçta 12 gol attı ama ben durdurdum 10 kişi kalmamıza rağmen![]()
![]()
Galibiyete rağmen puan farkını Antep ile 1'e indirebildim,o derece kazanıyolar yani
![]()
![]()
10. hafta puan durumu:
3 sene önce nerelerdeydi bu takım.Çimlerinde ŞL maçı görmek istiyordu.Şimdi o hedefe yakın Zeytinburnu![]()
Baba Hamdi OleyyyNe yaptın abi. Hangi dizilişi kullanıyorsun?
TariboWest
FORZA ZEYTİNBURNUSPOR![]()
Sağolasın abisi gazı aldık gidiyoruz![]()
![]()
![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=27
Burdaki diziliş.
Çok işth açıcı bir resim olmuş abisi![]()
![]()
![]()
Tek zeytin resmi bulamadım abi idare et
ama burunda ümit burnu mübarek![]()
o burun nedir ya sabah kahvaltımda kesinlikle zeytin yemiyorum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
3 senede 3 şampiyonluk olur mu acaba?![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Kanka çok iyi gidiyorsun yahu seneye ŞL görecez harbidenBU arada GS ile Antep abartmış iyice seni bir şekilde aşağı çekerler benden söylemesi
Devre arası federasyonspordan oyuncu transfer et
Önemli değil abisi düşünmen bile yeterli![]()
![]()
Bende yeşil zeytin yediğimden bende çok fazla etki bırakmadı abisi![]()
![]()
Sanmam abisi,hadi biz gazı aldık da Gs ve Antep hiç tökezleyecekmiş gibi gözükmüyolar![]()
![]()
Hadi belki Antep düşer de GS'yi yenemeseydim bu takımı henüz durdurabileni bırak tek farklı yenilen yok
![]()
![]()
![]()
Ben 2 sene şampiyon olduğumda GS'de 2 sene şampiyon oldu kankacım ve bu durumu sürdürecekler gibi gözüküyor,kasamız yavaş yavaş doluyor,Ocak'ta parayı direkt GS aleyhine düdük çalacak hakemlere dağıtmayı düşünüyorum![]()
![]()
Şu anda kasadaki para 2.1 milyon Euro.Nerden nereye
![]()
![]()
Bu arada kupa kuraları çekilmişti bahsetmeyi unuttum.Grubumuzda Beşiktaş,Karşıyaka,Ankaragücü ve Gençlerbirliği takımları bulunmakta.
İlk maçı Gençlerbirliği ile yaptık.4 oyuncumuzu haftasonu Ankaragücü maçına sakladığımız maçta deplasmanda golü atıp üzerine yattık![]()
![]()
Maçın skoru 1-0 Gol Kalu. Yanlış SS'i kayıt etmişim e-mailime.Sabah kalkınca 2 maç yapmıştım.Gece tam buraya eklerim.Eklemezsem hatırlatın
![]()
![]()
Haftasonu Ankaragücü deplasmanındaydık.Hareketli ve seyir zevki yüksek bir maç oldu. Sağ bekimizin kanattan ilerleyip 2 kişiyi çalımlayıp yaptığı ortaya 2 kişi arasından vuran 1.95 boy 94 kilo ağırlığındaki sulak yerde yetişmiş santraforumuz Morales'in şık kafa vuruşuyla galip gelmesini bildik![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 03.Eylül.2009 at 00:47
Süpersin baba ya.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu sefer galibiyet son dakikalarda gelmiş abi.![]()
Gazlarınızla ayakta duruyoruz abisi![]()
![]()
Geç olması hiç olmamasından iyidir abisi![]()
![]()
Bu arada Rizespor Baba bizi de Süper Lig'e çıkar diye haftalık 1000 Euro ki benim şu anki maaşımın 5 katı![]()
![]()
transfer için 500 K 39 K Euro maaş bütçesi ki şu an Zeytinburnu'nunki 24 K
![]()
![]()
bir de araba verdi ama idealistliğimizden ödün vermeyip reddettik
![]()
![]()
İyi olmuş abi reddetmen.Ne kadar para verilirse verilsin Süper Lig(Ferrari)'den Bank Asya(Kartal)'a geçmen(binmen) olmazdı
![]()
Evet ligin 12. haftasında yine bir tarihi zafer .Gerçekten gerçekleri tarih yazar tarihi de Zeytinburnuspor olmaya başladı![]()
![]()
Bu seferde Buğracım uğramayacak kariyerime
![]()
![]()
Sivas çok iyi başladı 2-0 öne geçti sonra toparlandık 2-1 yaptık ,tam gole giderken kontradan 3.'yü yedik. Sonra bakın neler oldu
![]()
![]()
Abi herhalde sıkılmaya başladın sen biraz heyecan olsun dedin 5-0 alabileceğin maçı 5-3 almışsın))
Yalnız hala lider olamamışsın teesüflerimi sunuyorum sana))
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....