Kanka çok iyi gidiyorsun yahu seneye ŞL görecez harbidenBU arada GS ile Antep abartmış iyice seni bir şekilde aşağı çekerler benden söylemesi
Devre arası federasyonspordan oyuncu transfer et
Kanka çok iyi gidiyorsun yahu seneye ŞL görecez harbidenBU arada GS ile Antep abartmış iyice seni bir şekilde aşağı çekerler benden söylemesi
Devre arası federasyonspordan oyuncu transfer et
Önemli değil abisi düşünmen bile yeterli![]()
![]()
Bende yeşil zeytin yediğimden bende çok fazla etki bırakmadı abisi![]()
![]()
Sanmam abisi,hadi biz gazı aldık da Gs ve Antep hiç tökezleyecekmiş gibi gözükmüyolar![]()
![]()
Hadi belki Antep düşer de GS'yi yenemeseydim bu takımı henüz durdurabileni bırak tek farklı yenilen yok
![]()
![]()
![]()
Ben 2 sene şampiyon olduğumda GS'de 2 sene şampiyon oldu kankacım ve bu durumu sürdürecekler gibi gözüküyor,kasamız yavaş yavaş doluyor,Ocak'ta parayı direkt GS aleyhine düdük çalacak hakemlere dağıtmayı düşünüyorum![]()
![]()
Şu anda kasadaki para 2.1 milyon Euro.Nerden nereye
![]()
![]()
Bu arada kupa kuraları çekilmişti bahsetmeyi unuttum.Grubumuzda Beşiktaş,Karşıyaka,Ankaragücü ve Gençlerbirliği takımları bulunmakta.
İlk maçı Gençlerbirliği ile yaptık.4 oyuncumuzu haftasonu Ankaragücü maçına sakladığımız maçta deplasmanda golü atıp üzerine yattık![]()
![]()
Maçın skoru 1-0 Gol Kalu. Yanlış SS'i kayıt etmişim e-mailime.Sabah kalkınca 2 maç yapmıştım.Gece tam buraya eklerim.Eklemezsem hatırlatın
![]()
![]()
Haftasonu Ankaragücü deplasmanındaydık.Hareketli ve seyir zevki yüksek bir maç oldu. Sağ bekimizin kanattan ilerleyip 2 kişiyi çalımlayıp yaptığı ortaya 2 kişi arasından vuran 1.95 boy 94 kilo ağırlığındaki sulak yerde yetişmiş santraforumuz Morales'in şık kafa vuruşuyla galip gelmesini bildik![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 03.Eylül.2009 at 00:47