1 ile 30 arası toplam 471 sonuç

Konu: Beklenen An Geldi => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V2

Hybrid View

Sevgili Sekopej kardeşim,
    Kardeşim diyorum çünkü yaşınız benden küçük o yüzden kardeşim yazmamı laubalilik olarak algımayın lütfen
    Verdiğiniz tepkilerde sonuna kadar haklısınız bu kadar fazla üyesi olan bu kadar faal bir siteyle uğraşmak oldukça zahmetli ve vakit harcatan bir iş bunda sonuna kadar haklısınız.
    Benim söylemek istediğim sadece bu konuyla ilgili değil genel olarak forumun neresinde bir mesaja sizin veya başka bir yöneticinin cevabını görsem uslup biraz sert geliyor konu ne olursa olsun moderatör arkadaşlar en son vermesi gereken tepkiyi baştan veriyor gibi
    Sizin yaşınız sanırım 23,diğer yönetici arkadaşlar kaç yaşında bilmiyorum ama üyelerin geneli 15-20 yaşlar arasında değişiyor.
    Gerek keyif aldıkları oyunu bir an önce oynamanın, gerekse yaşlarının verdiği heyecanla bazen uslupları aşırıya kaçabiliyor.
    Burda bana göre yapılması gereken yaşınızın ve sitede bulunduğunuz konum itibariyle biraz daha anlayışlı yaklaşmanızdır.

Bende iş hayatımda yöneticilik yapıyorum bende zaman zaman olmaması gereken yakınmalarla karşılaşıyorum.Ama yaşları benden küçük veya büyük iş hayatındaki tecrübem sebebiyle her zaman daha yapıcı yaklaşmaya çalışıyorum.Herkese haddini bildirip,ağzının payını verirsem yarın öbür gün çalışacak adam bulamam.Unutmayın en büyük firmaları bile bulundukları yere gelmesinde çalışan elemanlarında emeği ve özverisinin katkısı vardır.İş hayatının bu siteyle ne alakası var neden bahsediyor bu adam diyebilirsiniz.
    Ama ister internet sitesi olsun ister işyeri arasında pek fark yok.
    Bu siteyi de bu kadar popüler yapan sizlerin özverili çalışması ve üyelerin gösterdiği ilgi sayesinde olmuştur.

Amacım eleştirmek değildi sadece gördüğüm bana göre yanlış bir konuda fikirlerimi söylemekti.Umarım kırıcı olmamışımdır.Başarılarınızın devamını dilerim

Saygılarımla

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by handsomeb View Post
    Sevgili Sekopej kardeşim,
    Kardeşim diyorum çünkü yaşınız benden küçük o yüzden kardeşim yazmamı laubalilik olarak algımayın lütfen
    Verdiğiniz tepkilerde sonuna kadar haklısınız bu kadar fazla üyesi olan bu kadar faal bir siteyle uğraşmak oldukça zahmetli ve vakit harcatan bir iş bunda sonuna kadar haklısınız.
    Benim söylemek istediğim sadece bu konuyla ilgili değil genel olarak forumun neresinde bir mesaja sizin veya başka bir yöneticinin cevabını görsem uslup biraz sert geliyor konu ne olursa olsun moderatör arkadaşlar en son vermesi gereken tepkiyi baştan veriyor gibi
    Sizin yaşınız sanırım 23,diğer yönetici arkadaşlar kaç yaşında bilmiyorum ama üyelerin geneli 15-20 yaşlar arasında değişiyor.
    Gerek keyif aldıkları oyunu bir an önce oynamanın, gerekse yaşlarının verdiği heyecanla bazen uslupları aşırıya kaçabiliyor.
    Burda bana göre yapılması gereken yaşınızın ve sitede bulunduğunuz konum itibariyle biraz daha anlayışlı yaklaşmanızdır.

Bende iş hayatımda yöneticilik yapıyorum bende zaman zaman olmaması gereken yakınmalarla karşılaşıyorum.Ama yaşları benden küçük veya büyük iş hayatındaki tecrübem sebebiyle her zaman daha yapıcı yaklaşmaya çalışıyorum.Herkese haddini bildirip,ağzının payını verirsem yarın öbür gün çalışacak adam bulamam.Unutmayın en büyük firmaları bile bulundukları yere gelmesinde çalışan elemanlarında emeği ve özverisinin katkısı vardır.İş hayatının bu siteyle ne alakası var neden bahsediyor bu adam diyebilirsiniz.
    Ama ister internet sitesi olsun ister işyeri arasında pek fark yok.
    Bu siteyi de bu kadar popüler yapan sizlerin özverili çalışması ve üyelerin gösterdiği ilgi sayesinde olmuştur.

Amacım eleştirmek değildi sadece gördüğüm bana göre yanlış bir konuda fikirlerimi söylemekti.Umarım kırıcı olmamışımdır.Başarılarınızın devamını dilerim

Saygılarımla
    Ben de abi diyeyim, resmiyete gerek yok.

Ben mesajı yazıp yazmama konusunda çok düşündüm. Hiç mesaj yazmadan yeni konunun linkini verip bu konuyu kapatmayı da düşündüm. Ama o şekilde yapsam, yarın başka yama onay beklediğinde yine aynı şeyler olacak.

Futbol bölümü haricinde ki orada da aşırıya kaçıldığında sert oluyorum. Ya da kurallarda belli olmasına rağmen korsan oyun sorunları geldiğinde sert oluyorum. Diğer konularda, diğer arkadaşlarımı ayırayım, yeterince anlayış gösterdiğimi düşünüyorum. Ben burada karşımdakinin yaşına bakmam, sen 15 yaşındasın, hadi yürü git demem, herkesi dinlerim.

İş hayatınızdan çok güzel örnek vermişsiniz. Biz de hep o şekilde hareket ediyoruz, üyeleri kaybetmekten çok kazanmayı hedefliyoruz ilk olarak. Belki yaptığım hatalıydı ama gerekliydi. Daha ağır şeyler yazmamak için de kendimi engelledim çünkü benim söyleyeceğim ters bir söz üyenin siteden uzaklaşmasını sağlayabilir.

Üyeler olmadan bu site zaten olamaz. Bu sert uslüp konusuna el atacağım, ben öyle olduğunu düşünmüyorum, art niyetle arkadaşlarımın öyle yaptığını düşünmüyorum. Zaten bu tür sorunlar yaşanmasın diye de artık yönetici alımında belli bir yaş sınırı koyduk. Ama aynı şeylerin sürekli tekrarlanması, aynı konudan onlarca varken arama, araştırma yapmadan konu açılması biraz sertleşmeye neden olmuyor değil.

Biz her türlü eleştiriye açığız, bunun için de forumda her türlü eleştiride bulunabilirsiniz. Bu nedenle kırılmazyız, gücenmeyiz. Hatamız varsa özür diler, düzeltmeye çalışırız. Haklı olduğumuz konularda da taviz vermeyiz.

Bana güzel bir dille biri bir şey belirttiğinde asla ters cevap almamıştır. Ama ters girdiyse, düşünmeden yazdıysa ben de aynı sertlikte cevabımı veririm. Bu da düzeni korumak adına yapılmalı diye düşünürüm. Sonunda zaten olay tatlıya bağlanır, yöneticilerimize daima alttan almalarını, sabırlı olmalarını söyleriz. Ve bu sabır taştıysa, eminim ki altı doludur.

Yıkıcı değil yapıcı eleştirilere her zaman güzel cevaplar vardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri