Sevgili Sekopej kardeşim,
Kardeşim diyorum çünkü yaşınız benden küçük o yüzden kardeşim yazmamı laubalilik olarak algımayın lütfen
Verdiğiniz tepkilerde sonuna kadar haklısınız bu kadar fazla üyesi olan bu kadar faal bir siteyle uğraşmak oldukça zahmetli ve vakit harcatan bir iş bunda sonuna kadar haklısınız.
Benim söylemek istediğim sadece bu konuyla ilgili değil genel olarak forumun neresinde bir mesaja sizin veya başka bir yöneticinin cevabını görsem uslup biraz sert geliyor konu ne olursa olsun moderatör arkadaşlar en son vermesi gereken tepkiyi baştan veriyor gibi
Sizin yaşınız sanırım 23,diğer yönetici arkadaşlar kaç yaşında bilmiyorum ama üyelerin geneli 15-20 yaşlar arasında değişiyor.
Gerek keyif aldıkları oyunu bir an önce oynamanın, gerekse yaşlarının verdiği heyecanla bazen uslupları aşırıya kaçabiliyor.
Burda bana göre yapılması gereken yaşınızın ve sitede bulunduğunuz konum itibariyle biraz daha anlayışlı yaklaşmanızdır.
Bende iş hayatımda yöneticilik yapıyorum bende zaman zaman olmaması gereken yakınmalarla karşılaşıyorum.Ama yaşları benden küçük veya büyük iş hayatındaki tecrübem sebebiyle her zaman daha yapıcı yaklaşmaya çalışıyorum.Herkese haddini bildirip,ağzının payını verirsem yarın öbür gün çalışacak adam bulamam.Unutmayın en büyük firmaları bile bulundukları yere gelmesinde çalışan elemanlarında emeği ve özverisinin katkısı vardır.İş hayatının bu siteyle ne alakası var neden bahsediyor bu adam diyebilirsiniz.
Ama ister internet sitesi olsun ister işyeri arasında pek fark yok.
Bu siteyi de bu kadar popüler yapan sizlerin özverili çalışması ve üyelerin gösterdiği ilgi sayesinde olmuştur.
Amacım eleştirmek değildi sadece gördüğüm bana göre yanlış bir konuda fikirlerimi söylemekti.Umarım kırıcı olmamışımdır.Başarılarınızın devamını dilerim
Saygılarımla![]()