1 ile 30 arası toplam 471 sonuç

Konu: Beklenen An Geldi => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V2

Hybrid View

Burda kaç kişi bekliyor bu yamayı niye alınganlık yapıyorsun ? Herkesin hakkı yahu adam koymuş yamayı belirli bi zamanda biz ertesi gün alıyoruz onu.Herkesin işi var gücü var,senin de işin var gücün var.Tek tek herkesin dedigine bir cevap vermişsiniz.Kusura bakmayın gece giremedim demeniz yeterliydi kanımca.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Burda kaç kişi bekliyor bu yamayı niye alınganlık yapıyorsun ? Herkesin hakkı yahu adam koymuş yamayı belirli bi zamanda biz ertesi gün alıyoruz onu.Herkesin işi var gücü var,senin de işin var gücün var.Tek tek herkesin dedigine bir cevap vermişsiniz.Kusura bakmayın gece giremedim demeniz yeterliydi kanımca.
    Yama neden yayınlanmadı ya da ne zaman yayınlanır diye sormanız da yeterli olurdu.

Laf sokup sanki tek işimiz yama onaylamakmış gibi davranılmasaydı, düzgün şeyler yazılsaydı ben de geç kaldığım için özür dileyip yamayı onaylardım, konu da uzamazdı.

Burada bile beni suçlamak yerine, acaba neden bu kadar cevap vermiş, neden kırılmış diye kendi kendinize sormanızı beklerdim açıkcası.

Açılan her konu için 2-3 gün beklenilmesi normal bu sitede. Ben günü birlik onaylamaya çalışıyorum ama onaylayamamış olsaydım da 2 gün beklenseydi yine yanlış bir şey yapmamış olacaktım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri