Oyunu yükledikten hemen sonra oluşturmuyor belgelerimdeki klasörleri. oyuna bir girin-çıkın, ayarlara falan bakın. o zaman oluşturuyor.
Oyunu yükledikten hemen sonra oluşturmuyor belgelerimdeki klasörleri. oyuna bir girin-çıkın, ayarlara falan bakın. o zaman oluşturuyor.
defoe kardes Allah senden su ramazan gununde razı olsun oncellıkle mukkemmel bı ıs yapmıssın. ancak bende vısta kullanıyorum ve v4 u sıldıgımde dıger dosyayla aynı klasore gırıyor ve olmyyor. lutfen yardım edin
Last edited by erhanksk : 03.Eylül.2009 at 03:08
Bursaspor'un transferin son gününde kadrosuna dahil ettiği duyurulan ABD'li 25 yaşındaki Heath Gregory Pearce'in transferinin gerçekleşmediği bildirildi. kaynak bursaspor org son anda eklemistin defoe
arkadaslar lutfen yardım yaw
her yolu denedım olmuyo
yamada türk olma süresini ayarlamamışsınız bu gözüme battı daha batan çok şeyler varda hepsini kendim düzelttm yama için teşkkrler ama bu ayrıntının gözden kaçmaması gerekirdi die dşünüorm![]()
arkadaslar lutdfen yardım yaaaaaa
çok saol, herşey için...
Herşeyden önce Defoe adlı arkadaş emeğine çok sağlık Allah parmaklarına zaval vermesin kesin Turksportal da çalışmalısın. Soruna gelince Org. oyun var yükledim yamayı db ye de attım ne kadar v4 varsa sildim hatta yetmedi 29073 yazısını bile sildim ona rağmen oyunu açtığımda veritabanında hala göremiyorum data editorde vardır dedim orda da bulamadım. Yorumnlara baktığımda kimse bu konuya değinmemiş sırf benim makina da mı bu sorun var yoksa harbi bende mi bir sorun var?
ben daha hiç bir version yüklememiştim, orjinalinde, 9.1.0 var bunu indirdim görmedi, bunu görmesi için hangilerini indirmem lazım, arada çok şey var karıştı hepsi birbirine :S
emeğine sağlık ayrıca
biri banada yardım etsin, bu klasörü db içine attım, V4 yazan yeri sildim, sonra sitedeki 9.3.0 yazan db yide indirdim belgelerimdeki db klasörüne attım, ikisinide görmüyor, ilk defa güncelleme yapıyorum sorun nedir sizce
Bir yardımcı olacak arkadaş yokmu :S
anlarr gibi oldum :d işe yarar mı bilmiorum ama dier yamayı oradan kes al başka bi kenara koy sadece V4 kalsın orda..yani V4 ü silince Fm2009-2010 yazan klasör kalsın db nin içinde..bi dene
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
9.3.0 yaması resmi yamadırr..o yüzden setup şeklinde olması gerekirr.yani klasör deilde setup şeklindedirr..öylee deil mi?
öyle die biliorum we bu durumda yüklemen gerekirr..db içine bişey atmıosun indirdiğin yamayı normal oyun yükler gibi yüklüosun.
(notyunun orjinalse bu yamayı yükle sorun olmaz ama eğer deilse hiç bulaşma snra açamazsın..bulaşmak istiosanda orjinal oyun olmalısın..korsana hayır!)
Last edited by atukya : 03.Eylül.2009 at 05:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu güncellemeler sadece orjinal olanlar mı yapabiliyorşimdi 9.0.3 setup i indirsem başa bela, indirmesen bunu oynayamassın, doğrmu anladım
![]()
Serhat akın oyunda yok ayrıca barış memiş manisasporda kiralık olması lazım ama hala trabzonsporda gözüküyor:S
Gördüğüm eksikleri dile getirmek istedim sadece,ayrıca elinize sağlık bu güzel yama için..
atukya hocam supersın cok tesekkyur ederım sana
öncelikle emeğine teşekkür ediyorum herkesin ama aklıma takıldı burdaki finanslar düzeltildimi yani türk takımlarının finansı 9.0.3 teki gibi mi yok değiştirilfi mi
Emeğine sağlık... 2010 çıkıncaya kadar oyalar bu yama....
yamayı db dosyasına attım ama oyuna girdikten sonra yeni oyuna girince yama görünmüyo.yardım edebilirimisinz
çok teşekkürler
teşekkür ederim
arkadaslar bende turksportal masaüstü var versiyon 9.3 ama bu yamayı görmüyor veritabanında 9.3 güncellemesi görünüyor nasıl yapabılırım yardımlarınızı bekliyorum
klasörün ismindeki V4 yazısını sil fm2009-2010 olsun ismi, öyle görmesi lazım.
hocam ne diosanız yaptım, sondaki V4ü de sildim hala görmüo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
versiyon 9.3 ü mü yüklemek lazım önce??
Last edited by bloodwine : 03.Eylül.2009 at 19:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
oyuna gırdıgımde verı tabanından oyunu goremıyorum yardımcı olurmusunuz
Abiler Bende 9.1 Var Bu Yamayı Yüklesem Açılır mı ?