1-2
3-5
6-10
10-15
16-18
Gebzespor el ele Gebzespor el ele hep beraber tribüne hep beraber tribüne !
Sen Gebzesporsun Büyük düşün![]()
Harika Başlangıç,Harika Transfeler,Harika bir Hoca,Helal Olsun Yıızzzz
İlk sezonu süper bitirdik.Şimdi Bank Asya dayız,ve yaptığımız transferler güçlü.[Adriano,Serkan Çalık,Cenk İşler,vs..]Ancak ligin ortalarına doğru Bir ingiliz takımından teklif aldım.
Bu takım hangi takım?
Yarın sizlerle
Bank Asya'da oynadığım maçlar :
Puan Durumu:
Düşmemeye oynayan bi takımda böyle bi performans göstermemiz bence yeterliydi.Başarılar bize
Last edited by Estranged : 02.Eylül.2009 at 02:03
AaaaaKaçıncı lig hocam
![]()
Championship =)
Leeds United Varol'u istiyor.
Ama alamıyor
Kabul etmedim.Davamızı sonuna kadar sürdürüp inter totodan uefaya gitmeden oyunu bırakmam!
Yaptığımız transferler burda,devre arası olanlar çizgiyle ayrıldı.
Horatiu Parvu
İlk devrede yediğimiz alakasız goller nedeniyle yeni bir kaleci ihtiyacı duydum,potansiyel olarak da şimdiki kalecimizi katlayacağı söylenen yeni kalecimizi getirdim.
Laszlo Debreceni
Forvetimizde 17 maçta sadece 1 gol atmasıyla getirildi.Tyurin bu oyuncuyu aldığımız paradan 3-4 kat fazlaya Beşiktaş'a satıldı.
İyi bi sezon dilerim hocamYüzümüzü kara çıkartma
![]()
Düşmemeye oynuyorduk,şimdi hedef ilk 6 ya dönüştü,Ama oynadığım ilk maçlarda zor gibi gözüküyor
18. Hafta Samsunspor 1-2 Gebzespor
Kaleyi Bulan 2 Şut ve 2 Gol.Klasik oldu.Üst liglerde kaleciler iyi biraz azalır diyordum ama nafile.
19. Hafta Gebzespor 0-2 Kartalspor
Kötü bir maçtı.Pek soğukkanlılığımızı koruyamıyoruz,gol yedikten sonra fırça yemeden toparlanamıyoruz.bu maçta da yüreklendirmeye çalıştım oyuncuları,ama nafile.2. yarı daha kötüydü.
20. Hafta Adanaspor 2-1 Gebzespor
Lig 1. sine karşı yapabileceğimiz fazla bir şey yoktu.Gol atabildiğimiz için memnunuz hatta.
21. Hafta Gebzespor 2-0 Ofspor
Favori gösterildiğimiz sayılı maçlardan birini yeni transferimizin takımımız adına ilk golüyle taçlandırdık.güzel bir skor oldu.
100. msj benden
Başarılar kardeşim![]()
101. Mesajın hatrına bu gece 3 maç daha ekliycem.
22.Hafta Diyarbakırspor 2-1 Gebzespor
Daha iyi oynadığımız maçları görmüştüm
23. Hafta Gebzespor 4-1 K.Erciyesspor
Şanslı bir maçtı.4 gol birden şans değildi ama bi anda açılmamızı izlemek zevkliydi
24. Hafta Gebzespor 3-1 Kasımpaşa
İlk dakikalardaki kırmızı karta rağmen iyi mücadeleye hiç son vermeyen takımımı tebrik ediyorum.
Puan Durumu nedir hocam?
Oyunda biraz ilerledim,Puan durumu koyamıyorum ama hatırladığım kadarıyla ilk 10 dayız.
Peki hocamUmarım playofflara kalırız
25. Hafta Orduspor 1-1 Gebzespor
Dengeli ve sıkıcı bir maçtı =)
26. Hafta Gebzespor 2-0 Hacettepe
Kaleyi bulan şut sayısına dikkat =)
27. Hafta Konyaspor 1-2 Gebzespor
Tarihimize geçmesi gereken bir maç,bu kadar üst seviye bir rakibi yendiğimizi hatırlamıyorum.Ayrıca bu soğukta 10.000 kişi gelmiş hayrını bilsinler taraftarlarının
28. Hafta Gebzespor 2-1 Güngören Bld.
2 kaleyi bulan şut,2 gol.mutlu değil miyim,mutluyum,ama oyunun kalitesi düşüyor ya![]()
Sadece ben şampiyon olacaksın dedim , değerimi bil hoca![]()
İyi gidiyoruz hocam![]()
12 puanlık fark vardı devre arasında,bakıcaz
Sağol
Evet bu son seri çok iyi oldu özellikle.
29. Hafta Altay 2-1 Gebzespor
Tahmin ettiğimizden zor bir maçtı.kendi hatamdı tamamen bu yenilgi.Umarım bu 3 puanı aramayız.
30. Hafta Gebzespor 3-0 Gaziosmanpaşa
Çirkef bi oyun sergilediler,derslerini verdik
31. Hafta Sakaryaspor 0-4 Gebzespor
Seyircileri önünde rezil ettik,mutluyuz![]()
Sakarya fena dağılmış hocamPuan durumu nasıl
![]()
Puan durumu mutluluk verici,5. yiz
32. Hafta Gebzespor 1-4 Boluspor
Sağlam fark yedik.2 maçta -7 averajımız var.Play-Offlara kalmamız kesinleşti gibi,kalan 2 maçı da kaybetmezsek sorun yok.Ama Play-off ta bolu gelirse şansımız yok,onları yenersek bilin ki hile yapmışımdır
33. Hafta Kocaelispor 0-1 Gebzespor
Oynatmadık.Kaçacak delik aradılar resmen.Bulamayınca golü de attık.Kesin olarak play-offlara kalıyoruz,5. olarak sanırım.
34. Hafta Gebzespor 1-1 Gaziantep Bld.
Adriano bize çalım konusunda yeteneksiz olduğunu sergiledi bir kez daha. Tackle yüzdeleri iki takım için de %95+
Play-Off lardayız!!
Turkcell Super Lig ... Artık Başlasın ... ! :d
1 hafta yoktum tarih yazmışsın. 1 yıldada epey gelişme var geçen yıl Tottenham'ı küme düşürüyodun![]()
Play Off'larda gol yeme rekoru bekliyorum hatta 1 maçta 8 gol yersin yıız.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Hadi bakalım
O Tottenham la alakalı bişeydiTarihi play-offlarda da yazmayı düşünüyoruz
![]()
2 maç oynarsam en fazla 4 gol yerim toplam.Kale sağlam artık,Parvu geldi
Ilk Play-Off maçımız Sakaryayla,şansımıza 2 lig maçında da yendik onları.
Play-Off Yarı Final Gebzespor 2-1 Sakaryaspor
Kaleyi bulan şutlara bakında maçın nasıl geçtiğini anlarsınız.
Diğer taraftan gelmesi muhtemel olan Boluspora 2 maçta da yenildik,Samsunsporu ise iki maçta da yendik.
Hadi hayırlısı
Rakibimiz Samsunspor!!
Play-Off Final Sakaryaspor 1-2 Gebzespor
Hem Sakaryaya,hem de Samsun'a karşı 3 te 3 yaptık lig ve Play-off ta.Süper ligdeyiz,mutluyuz,falan filan.![]()
Gebzeme bak beHelal olsun kardeşim
![]()
Helal be yıız FMde başarılı oldun gittin.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !