1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Yenilmez Armada Olmak İstiyorsanız Buyrun İçeri(Yenilmez Armada Taktik Paketi)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben 2 maç denedim.Taktiğin kalitesini anlamak için 2.yarılarda geçtim taktiğine.

Şöyleki ben böyle pres görmedim hiçbir taktikte. Öyleki santrayla beraber 8 oyuncum müthiş baskı yapyıor.O kadar şiddetli bir pres ki rakip kaleci sakatlandı

İlk devrede 0-0 1-1 biten maçlarda 2.yarı ofansif taktiğine geçip fark atıyorum.Eziyorum.

Dennemeye devam edeceğim teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Ben 2 maç denedim.Taktiğin kalitesini anlamak için 2.yarılarda geçtim taktiğine.

Şöyleki ben böyle pres görmedim hiçbir taktikte. Öyleki santrayla beraber 8 oyuncum müthiş baskı yapyıor.O kadar şiddetli bir pres ki rakip kaleci sakatlandı

İlk devrede 0-0 1-1 biten maçlarda 2.yarı ofansif taktiğine geçip fark atıyorum.Eziyorum.

Dennemeye devam edeceğim teşekkürler.
    teşekkürler pres konusunda çalışmalarım oldu.Kalecinin sakatlanması ise ilginç bir nokta

evet takım o taktiklerle iyi baskı kuruyor.Deneyip görüşlerini yazdığın için teşekkürler
    Bir dahaki maçlarınıda ss ile desteklersen sevinirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Taktiği şu anda ana sayfaya ve bizim sunucuya ekleyemedim. Yarın eklenecektir.
    Abi anasayfa da görememiştim zaten şimdiden teşekkürler
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 04.Eylül.2009 at 02:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri