1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Yenilmez Armada Olmak İstiyorsanız Buyrun İçeri(Yenilmez Armada Taktik Paketi)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Genelde forumlarda hep büyük takımlar üzerine taktik kurulur ve orda başarı sağlanınca taktiğinde iyi olduğu sanılır hazırlık maçları kıstas alınır ....veya 3.4. sezonda gelen başarı ; taktiksel başarı olarak gösterilir ,,saçma sapan dizilişler konulur taktik ayrıntısıyla destansı bi şekilde anlatılır bide ona garip garip isimler takılır...hmm iyimiş bu taktik dersin sende gaza gelirsin

taktiği ilk sezonda bi denersin (özellikle küçük takımlar üstünde) herkesden 3,4 yemeye başlarsın.. bana göre taktiğin iyisi ilk sezonda gelen başarıyla ölçülür..

ama arkadasım senin taktiğin bu söylediğim kriterlerde değil ...

şuan sporting gijon üstünde deniyorum hedefim kümeye düşmemek inanılmaz top oynuyor takım ... sonunda adam akıllı taktik buldum..

Teşekkürler..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Hrn View Post
    Genelde forumlarda hep büyük takımlar üzerine taktik kurulur ve orda başarı sağlanınca taktiğinde iyi olduğu sanılır hazırlık maçları kıstas alınır ....veya 3.4. sezonda gelen başarı ; taktiksel başarı olarak gösterilir ,,saçma sapan dizilişler konulur taktik ayrıntısıyla destansı bi şekilde anlatılır bide ona garip garip isimler takılır...hmm iyimiş bu taktik dersin sende gaza gelirsin

taktiği ilk sezonda bi denersin (özellikle küçük takımlar üstünde) herkesden 3,4 yemeye başlarsın.. bana göre taktiğin iyisi ilk sezonda gelen başarıyla ölçülür..

ama arkadasım senin taktiğin bu söylediğim kriterlerde değil ...

şuan sporting gijon üstünde deniyorum hedefim kümeye düşmemek inanılmaz top oynuyor takım ... sonunda adam akıllı taktik buldum..

Teşekkürler..
    Çok sağol kardeşim denediğin ve yorum yazdığın için bende İspanya'da oynuyorum sonuçlar bende de gayet iyi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Ben denemeyeceğim.Yanlış anlama taktik kötü demiyorum.Squad Harmony %0.Evet bildiğin %0 şuanda

Ligde 15.yim.(BJK ile ). hiçbir taktik yaramıyor.O yüzden bu duurumda taktiği deneyip kötü sonuçlar alıp buraya koyarak , diğer arkadşların taktiği kötü zannetmesini istemem İşler yolunda giderken deneyeceğim
    Valla durum dediğin gibiyse hiç deneme işler daha da berbat olurAma bişey soracağım.SEn Squad Harmony'i %0 a getirmek için ne yaptın yazar mısın lütfen
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 10.Eylül.2009 at 10:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Çok sağol kardeşim denediğin ve yorum yazdığın için bende İspanya'da oynuyorum sonuçlar bende de gayet iyi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Valla durum dediğin gibiyse hiç deneme işler daha da berbat olurAma bişey soracağım.SEn Squad Harmony'i %0 a getirmek için ne yaptın yazar mısın lütfen

Vallahi bilmiyorum ama 15-20 wonderkid diyebileceğim genç aldım.İskeleti tammaen değiştirdim.Ve hiçbir taktiğe sabır göstermedim.1 maç kötü oynayınca başka taktik başka taktik derken takım çöktü ve gelen giden vurdu. Şimdi bütün futbolcular nefret ediyor benden Morallerde 0

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post

Vallahi bilmiyorum ama 15-20 wonderkid diyebileceğim genç aldım.İskeleti tammaen değiştirdim.Ve hiçbir taktiğe sabır göstermedim.1 maç kötü oynayınca başka taktik başka taktik derken takım çöktü ve gelen giden vurdu. Şimdi bütün futbolcular nefret ediyor benden Morallerde 0
    Bence hiç kendini yorma sinir etme kapat o kariyeri sil at

Mesaj Yetkileri