Robben iyi başladı 1.golünü göremedim ama 2.golü klasik Robben golü..
Robben iyi başladı 1.golünü göremedim ama 2.golü klasik Robben golü..
Fiorentinalı Zdravko Kuzmanovic, 8 milyon avro karşılığında Alman ekibi Stuttgart'a transfer oldu.
Goal.com
Bu tarz oyuncuLarın bu fiyatLara transferLerini gördükçe daha da birşey diyesim geLmiyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
8 Milyona Kuzmanovic. İyi transfer.
Stuttgart akıllı transferler yapıyor ...
Bayern Münih'in golcü oyuncusu Luca Toni, bu sezon Bayern Münih'te yedek oturması halinde gideceğini açıkça söyledi.
Bayern Münih'in İtalyan golcüsü Luca Toni, yedek kulübesinde oturmaya devam etmesi halinde, kendisine yeni bir kulüp arayacağını söyledi.
Sakatlığı nedeniyle bu sezon Bayern Münih'in hiçbir maçında forma giymeyen Luca Toni, Kicker dergisine yaptığı açıklamada, ''Uzun süre maçlara çıkmazsam, diğer kulüplerin tekliflerini değerlendireceğim. Değerimi biliyorum, birçok kulüp de gücümün farkında. Şimdiye kadar takım, benimle olmaktan mutsuz olmadı. Bu böyle devam etmezse gitmeyi düşünürüm, kimseye yük olmak istemem'' dedi.
Toni ''Açık ve net olarak, maçlarda oynamak istediğimi söylüyorum. Formdaysam kimseden korkmam, hücum için savaşacak güce yeterince sahibim. Şimdiye kadar takım, benimle olmaktan mutsuz olmadı. Bu böyle devam etmezse gitmeyi düşünürüm, kimseye yük olmak istemem'' diyerek yeni hocası Van Gaal'e "Ya oynatırsın ya da giderim" mesajı verdi.
geçen sene gördük toni degerini devrin kapandı seninde
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Milan'a gitseydi Keşke Ocakta olur belki ...
O zaman güle güle Toni...
Çünkü van Gaal 4-2-3-1 oynuyor ve Forvette'ki ilk tercihi Gomez,2.Tercih ise Klose ve Olic arasında...yani Toni son tercihi Gaal'in
Rus file bekçisi, Bayern Münih'in yeni kalecisi olabilir.
Rus gazetesi Sport Express'in haberine göre, Bayern Münih Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Igor Akinfeev'i kadrosuna katmak istiyor.
CSKA Moskova alt yapısından yetişen 23 yaşındaki kaleci, Rus ekibiyle 150 lig maçına çıktı. 30 kez Rusya A Milli Takımı forması giyen Akinfeev'in ismi, İngiliz ekibi Manchester United'la da anılıyor.
Bayern Münih'in ocak ayındaki transfer döneminde genç kaleci için CSKA'ya teklifte bulunacağı, Rus ekibinin ise 25 milyon avroluk bir bedelle bu transfere izin vereceği iddia ediliyor.
Münih ekibi yaz ayları boyunca kaleci sıkıntısını gidermeye çalışmış, ancak çalışmalar sonuç vermeyince kale Michael Rensing'e emanet edilmişti. Sezona kötü başlayan Rensing ise, ilk 11'deki yerini Hans-Jorg Butt'a kaptırdı.
Kesinlikle çok iyi bir transfer olur.Bayern Münih Oliver Kahn'dan beri kalede sorun yaşıyor.Çok yerinde bir transfer olur.Ama biraz bana pahalı geldi.
17-18 M € dan fazlasını vermek zarar olur bence.
yedek kalırsam ben de giderim![]()
1 ay sonraki gelecek mesaj Toni:"Gidiyorum". Yani olacağı budur..
Almanya'da yabancı kaleci yasağı yok muydu ? Mondragon filan oynuyor ama öyle biliyordum sanki ...
Evet yabancı yasağı var diye biliyordum bende fakat Logan Bailly, Mondragon gibi isimler oynayabiliyor :s
Bir Kaleciye 25 milyon euro verilmemeli bence.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Vardı bir ara öyle bir yasak ama kaldırmışlar sanırım.Ne zaman kaldırdılar acaba? Bu haberi televizyonda gördüğümde bende bu soruyu sormuştum kendime.
Transfere gelecek olursak bence yerinde bir transfer olur.Bayern'in böyle bir transfere kesinlikle ihtiyacı var ve Akinfeev bu açığı kapatacak yetenekte.Aslında kaleye Adler'ide düşünebilirler.Birde o kadar etmez diyen arkadaşa katılmıyorum.Şu son zamanlardaki piyasadan sonra eder bence.O saydığın isimlerde en az 2 katına layıklar..
So what?
Saike
Akinfeev e 25 milyon euro verirse çok iyi bir kazık yemiş olur.O paraya Arda yı alırım daha karlı bir transfer yaparım. Akinfeev 25 etmezz.
iyi de oyuncuydu yazık olmuş, hamburg'a pek üzülmem ama o kadar uzun sakatlıktan sonra toparlanabilir mi ona üzülürüm
Rensing fmde baya iyi ama herhalde normalde istenileni veremiyor, bi de bayern butt'ı almıştı,
Açıkçası Bayer Mario Gomez'e 30'u gözden çıkarmışsa Akinfeev 25 rahatlıkla eder onların düşüncesine göre.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bayern'de bayaa coştu Robben falan Pes'te Real, Barça, Bayern, Man.City 4lüsü kullanılcak geneLLikLe galiba![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bayern coştu bir kere
Bundesliga'ya kötü bir başlangıç yapan Bayern Münih, yavaş yavaş açılıyor. Geçen hafta Wolfsburg'u farklı mağlup eden Kırmızı beyazlılar, Dortmund deplasmanında da çok önemli bir galibiyet elde etti.
İlk üç haftada sadece 2 puan alabilen Bayern, Dortmund karşısında 11. dakikada Hummels'in attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Ancak Gomez 36. dakikada skora dengeyi getirdi. İkinci yarıya etkili başlayan konuk ekip, 50. dakikada Sweinsteiger ile ilk kez öne geçti ve oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdi. 65. dakikada Ribery ile farkı ikiye çıkaran Bayern, Müller'in üstüste attığı iki golle mücadeleden 5-1 galip ayrılarak çıkışını sürdürdü.
Kaynak:Ligtv.com.tr
Demba Ba, Obasi ve Compper Golleriyle Hoffenheim Bochum'u 3-0 Geçti
Leverkusen , deplasmanda son şampiyonu rolfes,Kiebling'in golleriyle 3-2 maglup etti.
Ayrıca Wolfsburg'tan benaglio Leverkusen'den de Eren DErdiyok kırmızı kart gördüler.
Kiebling bu sene cok formda...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alman devi, Chelsea'nin Brezilyalı stoperi Alex'i kadrosuna katmak istiyor.
The Daily Mail'in haberine göre, Liverpool ve Bayern Münih, Chelsea'nin Brezilyalı stoperi Alex ile ilgileniyor.
Başarılı defans oyuncusunun Chelsea ile olan sözleşmesi 2010 yazında bitiyor. Maviler'in Alex'e 2 yıllık bir sözleşme önerdiği, ancak Alex'in bundan daha uzun bir kontrat istediği öne sürülüyor.
Carlo Ancelotti'nin Terry-Carvalho ikilisinden memnun olduğu düşünüldüğünde, Brezilyalı oyuncunun Chelsea kadrosundaki yeri de garanti değil.
Alex ile, yaz aylarında Lucio'yu Inter'e kaptıran Bayern Münih'in yanında, Liverpool, Milan, Real Madrid ve Lyon'un da ilgilendiği iddia ediliyor.
Goal
Bayern in savunmasına ilaç olabilecek kalitede bence Alex.
Almanya'da aşırı sağcı parti olarak bilinen NPD'nin, bu kez de Almanya Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'i hedef aldı.
Bir televizyon programına katılan NPD sözcüsü Klaus Beier'in, "Ailesi Alman olmayan ve vatandaşlığı sadece bir hüviyetten ibaret olan Mesut Özil, Almanya adına oynamamalı" dediği belirtildi.
Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild, internet sitesinde yer vediği bir haberinde, aşırı sağcı Ulusal Demokrat Partisi'nin (NPD), Werder Bremen'in yıldız oyuncusu ve Almanya Milli Takımı'nın yeni Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'e karşı olduğunu yazdı.
Bild, Almanya Milli Takımı'nın yeni gözdesi Mesut Özil'in, Güney Afrika maçında ortaya koyduğu başarılı futbulun yanı sıra attığı golle ülkede büyük sevinç yaşattığını, ancak bu duruma sevinmeyen tek kişinin NPD Sözsücü Klaus Beier olduğunu yazdı.
Bu çıkışın nahoş olduğu yorumunu yapan bild gazetesi, RBB TV'de seçim programına katılan NPD Sözcüsü Klaus Beier'in, "Ailesi Alman olmayan Mesut Özil, Almanya adına oynamamalı. Özil'in Alman vatandaşlığı bir hüviyetten ibaret" şeklinde konuştuğunu belirtti.
NPD Sözcüsü'nün gecmişte de buna benzer çıkışlarda bulunduğunu belirten gazete, bir dönem Almanya Milli Takımı'nda forma giyen siyahi oyuncu Patrick Owomoyela hakkında rencide eden açıklamalar yapmış ve mahkeme tarafından yedi aylık ihtar cezasına çarptırıldığını yazdı.
Bild, RBB TV moderatörü Justus Kliss'in konuğu Klaus Beier'e, "Mesut Özil, Almanya formasıyla gol attığında seviniyormusunuz? şeklindeki soruyu yönelmekle bu açıklamalara zemin hazırladığını ve Klaus Beier'in, "Başka oyuncuların attığı gollere seviniyorum" cevabını verdiğini ve bununda "hayır" anlamına geldiğine yer verdi.
Hürriyet