CM iyi satan Eidos güzel bir iş yaptı, tebrik etmek lazım ve destek olmak lazım. Bu pazara ilgi göstermesi Avrupa'da yok satmaktansa Türkiye gibi 3.lig pazarlara önem vererek, dil desteği sağlaması taktir edilecek bir girişim. Bundan hiç birimizin şikayeti yok üstüne üstlük sevinçliyiz. Oyun kötü bile olsa sırf bu girişim nedeniyle destek olunması lazım.

SEGA'nın da benzer şekilde önümüzdeki yıl ülkemizin dilinde oyun çıkartması ve daha satın alınabilir bir rakam ile tezgahlarda yer edinmesi gibi girişimlerini arzuluyoruz. CM'nin Türkiye pazarındaki alacağı sonuçlar hiç kuşkusuz SEGA'nın önüne gidecektir.

Sonuçta bu sene CM ile FM yi herkes test edecek ve sonucu görecek. Hatalar ile dolu olduğundan ve düzeltilmediğinden şikayet ettiğiniz ama ne hikmetse vazgeçemediğimiz ve yapay zekası ve veritabanı ile şu aşamada menajerlik oyunları alanında lider FM mi yoksa Türkiye pazarına Türkçe dil desteği ile giren ve yapay zeka ve oynanabilirlik bakımından geçtiğimiz yıllarda vasatı aşamayan CM mi?

Bunun cevabını oyunlar çıktıktan sonra denedikçe anlayacağız. Sonuçta ben oyunları ne kadar test etsemde ikisininde release sürümleri çıkmadığı için daha fazla yorum yapmak istemiyorum..

Gerçek olan şu ki ne kadar şikayet edilsede FM oynamaktan vazgeçmeyeceğiz, ister 90 TL olsun ister 120 TL olsun yine gidip korsan oyun alınacak.

Türkiye şartlarında bu üsteki cümlenin değişmesini görür müyüz? SEGA, Eidos gibi radikal bir adım atmadığı sürece çok zor...

Bunun dışında oyunu Türkçe yap alayım, oyunu sen bir satın al Türkçe eklemeyi düşünürüz.. Ben Türkiye'den para mı kazanıyorum ki Türkçe ekleyim, e sen benim dilimde oyun yapıyor musun ki ben gidip seni satın alayım lafları artık geçmişte kaldı, Bu lafları firma satış strateji olarak eleştirilebilir çok haklısınız. Dünya'da benzer örnekleri çok var esasta..

Herneyse artık bekleyip göreceğiz.