1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Transferlerin çok güzel olmuş, yönetim yıldız oyuncuları para için satmazsa UEFA'ya çıkabilirsin bence.
    Geçen sezonki kadroya nazaran daha mücadeleci bir kadro kurduk gibi görünüyor. Kadro baya değişti, oyuncular uyum sıkıntısı çekmezse iyi başlayabiliriz.

Yıldız oyunculara gelince, Keirrison için ManUtd'dan 11 milyon euro peşin istedim vazgeçtiler. Oyuncu mutsuz oldu. Daha sonra Newcastle'dan yaklaşık 14.5 milyonluk bir teklif geldi, önce kabul ettim. O sırada Gignac'a teklif götürdüm. Werder Bremen araya girdi ve Gignac'ı onlar kaptı bende Keirrison'u satmaktan vazgeçtim. Newcastle peşin para teklif etseydi o zaman satardım belki. Tabi bide bu gelişmeler yaşanırken Keirrison'un 20 yaş altı dünya kupasının en iyi oyuncusu seçilmesi (altın top ödülü aldı) satmaktan vazgeçmemin bir başka nedeni. Bu ödülü son 2 organizasyonda Messi kazanmış dersem ne demek istediğimi anlarsın Yani bu sezon Keirrison müthiş bir patlama yapabilir, tabi mutsuzluğu uzun sürmezse..

Lewandowski içinde yaklaşık 9 milyonluk bir teklif aldım, kabul etmedim. Gelen teklifler taksitle ancak giden oyuncunun yerini doldurabilmem için peşin paraya ihtiyacım var. O yüzden kabul etmiyorum. Lewandowski de mutsuz oldu.

Şimdi asıl sıkıntı Barcelona kalecim Coman için 9.5 milyon euro teklif etti. Koskoca Barca bile taksitle geldi :S Henüz cevap vermedim ama reddedersem Coman da mutsuz olacak. Milan, Roma, Fiorentina gibi takımlarda peşinde. Elimde tutmam zor gibi.

Bu saydığım 3 oyuncu kolay kolay yerlerini doldurabileceğim oyuncular değil. Çünkü her oyuncu gelmiyor takıma.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Aldıgın defans oyuncuları zayıf kalmış. Heskey'i oynat bence defansta en iyi o aralarında.
    Defansa takviye yaptım. Ekran görüntüsünü birazdan ekleyeceğim. Ancak gerektiğinde Heskey'i zaman zaman o bölgede denemeyi düşünüyorum.
    Last edited by Walter Sakana : 12.Eylül.2009 at 01:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri