1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Sana güvenim sonsuz hocam
    Bu sattıklarının hiçbiri vazgeçilmez oyuncu değil , sadece hepsi bir anda satıldığı için takımın tekrar uyum yakalaması 5-6 hafta alabilir..
    Nacizhane önerilerim ise (umarım beğenirsin) :

Forvet :
    Victor Irineu
    Johan Audel

Orta saha :
    Sergio Busquets ( kiralayabilirsin )

Sol bek :
    Diego Calderon

Maliyetleri uygun ve hepsi de garanti ederim çok kaliteli transferler olur

Milevsyki yerine bence daha süratli bir forvet düşünmelisin

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by erebosss View Post
    Sana güvenim sonsuz hocam
    Bu sattıklarının hiçbiri vazgeçilmez oyuncu değil , sadece hepsi bir anda satıldığı için takımın tekrar uyum yakalaması 5-6 hafta alabilir..
    Nacizhane önerilerim ise (umarım beğenirsin) :

Forvet :
    Victor Irineu
    Johan Audel

Orta saha :
    Sergio Busquets ( kiralayabilirsin )

Sol bek :
    Diego Calderon

Maliyetleri uygun ve hepsi de garanti ederim çok kaliteli transferler olur

Milevsyki yerine bence daha süratli bir forvet düşünmelisin
    Irineu için teklif yaptım ama asistanım çalışma izni çıkmaz dedi. Çok beğendiğim bir forvet o, daha önce 2 kez almıştım eski oyunlarımda. Listemde yani Fiyatıda uygun, 300K ya anlaştım.

Audel'e baktım çıkmadı. Busquets'e teklif yapıyorum, kiralamayı deneyeceğim. Calderon'da çıkmadı. Bir sürü Calderon varda Diego yok

Senin daha önceki tavsiyen Albaek bir köşede duruyor, gelişimini takip ediyorum.

Milevskyi gayet süretli yaw Boyu 1.90, top sürmesi 18, hız/hızlanma 15/14. Teknik, güç, hava topu ne ararsan var. Ama gelmedi namıssız Klübünede trip attı teklifi kabul ettiler diye.

Arsenal, Man City, Man Utd ve Chelsea'nin reserve takımına gönderdiği oyunculara dadandım ama onlarda gelmiyorlar Leo'ya çalışma izni aldık zorla. Savunmayı iyice sağlama mı alsam. Forvete falan bi şekilde kiralık bir oyuncu buluruz belki. Baya sıkıştım anlayacağın

Laurito Udinesenin altyapısında, daha almamışlar A takıma ama o bile gelmiyor :S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Oyuncu konusunda tavsiye yapamayacağım ama bana kalırsa forvet hattını güçlendirmen savunmaya göre daha faydalı olur bence, ne de olsa gol atamadıktan sonra gol yememek çok da faydalı olmuyor.
    Valla bende öyle düşünüyorum ama Kerzhakov dışında gelen yok. Ona da çalışma izni çıkmaz diyor asistan :S Gignac'ı çok kötü kaçırdım ya. Gelecekti ama Werder girdi araya.

Az önce ilk maçımı oynadım, Heskey ile Paloschi tel tel döküldüler. Maç içinde bir ara 4.9, 4.7 ye düştü ratingleri. Şuan Leo için Kabul yada iptale basacam öyle duruyor hay allam ya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şimdi ya Leo'yu alıp oyuncu kiralamaya çalışacam. Yada Kerzhakov'a çalışma izni çıkarsa Kerzhakov ile Tiago Gomes'i alıp 1 tane daha kelepir bir adam bulacam.
    Last edited by Walter Sakana : 12.Eylül.2009 at 07:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri