1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Abi Altidore fena forvet değil , bende malesef aldığım gibi kaldı geliştiremedi kendini ama riske girmeye değer bence , istersen bi dene
    Diego Calderon yerine Roma'nın sol beki Antunes şiddetle tavsiye ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Orta sahaya da sanırım en ucuz ve world-class tadında takviye Morgan Schneiderlin olacaktır
    Last edited by erebosss : 12.Eylül.2009 at 07:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by erebosss View Post
    Abi Altidore fena forvet değil , bende malesef aldığım gibi kaldı geliştiremedi kendini ama riske girmeye değer bence , istersen bi dene
    Diego Calderon yerine Roma'nın sol beki Antunes şiddetle tavsiye ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Orta sahaya da sanırım en ucuz ve world-class tadında takviye Morgan Schneiderlin olacaktır
    Altidore hiç tarzım değil bide bana genç değilde daha sağlam golcü lazım. Heskey ile Paloschi mücadeleci ama bitiricilikleri zayıf. Onların yanına bitirici bir adam lazım.

Antunes beni 2008 de hayal kırıklığına uğratmıştı. 2009 da hep içim gidiyordu almadım. Şimdi teklif yolladım bakalım gelirse...

Hmm Schneiderlin için geleceğin Platini'si diyor. Listeye aldım, duruma göre almaya çalışırız, fiyatı uygun.

Bu arada Ochirosii de mutsuz oldu, vatana millete hayırlı olsun Man U teklifini reddettim, Chelsea'ninki duruyor. 2.6 milyon. Satarsam ilerde çok ağlarım biliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    takımından ayrılmak isteyen Doyle bile gelmedi yaw. Reading gibi kıytırık bir takımda oynuyor üstelik :S adamlar yeni çıktılar premier lige
    Last edited by Walter Sakana : 12.Eylül.2009 at 07:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri