1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Transferler çok iyi olmus hocam maşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Transferler çok iyi olmus hocam maşallah
    Evet, uzun süre kararsız kaldıktan sonra doğru tercihler yapıp yapmadığımızı zaman gösterecek bakalım. Kalan parayla savunmayı güçlendirip forvete kiralık adamlar almak bana daha mantıklı geldi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Premier Lig

5.HAFTA

5.Hafta Sonuçları

6.HAFTA

6.Hafta Sonuçları

Puan Durumu

West Ham Menajerinden Övgü

Yorum: Wolves maçını bir kaza olarak görüyorum. Çok daha üstün oynadık, erken 10 kişi kaldık, penaltı kaçırdık. Özellikle ikinci yarıda 10 kişiyle müthiş baskı kurduk ancak olmadı.

Bu sezon deplasmanda daha iyi oynuyoruz. West Ham maçında bunu bir kez daha gördük. Lige fırtına gibi giren ve gol krallığında zirvede olan Dean Ashton ile Oscar Cardozo gibi çok etkili forvetleri var. Lige de iyi başladılar ve bu maç öncesi 3. sıradaydılar. Formda bir rakip karşısında üstün oynadık ve 2-0 öne geçtik. Ancak aşağıda da göreceğiniz gibi 2 klasik 9.0.1 golü yedik. Alttaki ekran görüntüsünde 2 asisti yapan isme bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Bu maçta Evans'ın attığı gol muhteşemdi. Bu golle birlikte 4 maçta 3 gole ulaştı ve isabetli bir transfer görüntüsü çizdi. Rafael Carioca'da -gol attığı için değil- müthiş oynadı. Asıl mevkisi orta sahanın ortası olan ve sağ kanatta oynama özelliği olmayan bu oyuncunun özellikleri onu defansif yada ofansif istediğim bölgelerde kullanabilmemi sağlıyor. O da görev verdiğim her bölgede başarıyla mücadele ediyor. Attığı golde çok klastı...

Ligin genel görüntüsüne gelince; şampiyonluk yarışının Man Utd, Arsenal ve Man City arasında geçeceğini düşünüyorum. Man City uyum dönemini aştıktan sonra zirveyi baya zorlayabilecek bir kadro kurdu.

Takımımın bu sezon ilk 10'a gireceğine inanıyorum. Maçlarda şans faktörü biraz lehimize dönse Uefa'ya katılmayı bile zorlayabiliriz. Sonuçlara karşın takımımın oynadığı futbol bana çok umut veriyor...

Bu hafta zorlu Arsenal deplasmanına çıkıyoruz.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri