Ben satmak ister miydim o oyuncularıKeirrison'u başkan kendi kabul etti. Lewandowski'ye gelen teklifi önce kabul etmedim. Sonra oyuncu normalden fazla mutsuz olunca ikinci teklifi kabul ettim. Kalecimde de aynı şeyi yaşadım. Ochirosii de aynı... dellendim ve hepsini sattım. Satmasam Squad harmony baya düşecekti, üstüne birde yenilerin uyum süresi eklenince bu şartlarda başarılı olmamız çok zordu. Açıkçası kalecim Coman ve Ochirosii dışındakilere o kadar üzülmedim. Coman'ı arıyoruz, Ochirosii de ilerde süper oluyor...
Gidenlerin yerine aldıklarım bireysel olarak belki aynı kalitede değil ancak takım oyununa çok uygun bir kadro kurduk. Geçen sezona nazaran çok daha iyi oynuyor takım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sadece Chelsea değil. Man City - Liverpool - Chelsea maçlarından 5 puan çıkardık. Henüz oturmamış bir takımla çok iyi bir sonuç bence. Dediğin gibi ilerleyen haftalar için iyi sinyaller verdik. Ama ligdeki rakiplerimizde çok güçlü ve iyi transferler yaptılar. zor bir sezon olacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürlerbiraz taktikle uğraşınca oluyor işte... Chelsea'ye yenilmemek değil de yenmek zor dediğin gibi. Takım savunmaları ve kalecileri çok sağlam. Ancak ofansif olarak tamamen orta saha oyuncularının performansına güvenen bir ekip. Tek forvet oynuyorlar. Bizde iyi savunma yaparsak kolay kolay gol atamayacaklarını tahmin ediyorduk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok daha 1 galibiyetle bunu söylemeye erkentakım kötü değil zaten, yeni bir kadro için fena oynamıyorduk. Bolton bize çok ters geliyor, geçen senede 2 maçıda kaybetmiştik. Gerçi bu seneki maçta kendi hatamdan gitti. İlk yarı tek kale oynadık, ikinci yarı taktik hatası yaptım ve maç gitti. Türk milli takımı gibi, büyük maçlarda çok iyiyiz, zayıf rakiplere karşı tutuk oynuyoruz
![]()