1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Herşey iyi güzelde hocam takımı 5-6 sene rahat götürcek oyuncuları neden sattın
    Ben satmak ister miydim o oyuncuları Keirrison'u başkan kendi kabul etti. Lewandowski'ye gelen teklifi önce kabul etmedim. Sonra oyuncu normalden fazla mutsuz olunca ikinci teklifi kabul ettim. Kalecimde de aynı şeyi yaşadım. Ochirosii de aynı... dellendim ve hepsini sattım. Satmasam Squad harmony baya düşecekti, üstüne birde yenilerin uyum süresi eklenince bu şartlarda başarılı olmamız çok zordu. Açıkçası kalecim Coman ve Ochirosii dışındakilere o kadar üzülmedim. Coman'ı arıyoruz, Ochirosii de ilerde süper oluyor...

Gidenlerin yerine aldıklarım bireysel olarak belki aynı kalitede değil ancak takım oyununa çok uygun bir kadro kurduk. Geçen sezona nazaran çok daha iyi oynuyor takım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Chelsea Galibiyeti Çok İyi Olmuş Hocam Fixtür Zorlu Başlamış İlerleyen Haftalarda Takımın Tam Oturacağını ve İstikrar Sağlanacağını Düşünüyorum..
    Sadece Chelsea değil. Man City - Liverpool - Chelsea maçlarından 5 puan çıkardık. Henüz oturmamış bir takımla çok iyi bir sonuç bence. Dediğin gibi ilerleyen haftalar için iyi sinyaller verdik. Ama ligdeki rakiplerimizde çok güçlü ve iyi transferler yaptılar. zor bir sezon olacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erebosss View Post
    Tebrikler hocam Chelsea'den deplasmanda galibiyet almak her babayiğidin harcı değil
    Teşekkürler biraz taktikle uğraşınca oluyor işte... Chelsea'ye yenilmemek değil de yenmek zor dediğin gibi. Takım savunmaları ve kalecileri çok sağlam. Ancak ofansif olarak tamamen orta saha oyuncularının performansına güvenen bir ekip. Tek forvet oynuyorlar. Bizde iyi savunma yaparsak kolay kolay gol atamayacaklarını tahmin ediyorduk.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by steal View Post
    hocam takım kendıne mı gelıyor acaba
    Yok daha 1 galibiyetle bunu söylemeye erken takım kötü değil zaten, yeni bir kadro için fena oynamıyorduk. Bolton bize çok ters geliyor, geçen senede 2 maçıda kaybetmiştik. Gerçi bu seneki maçta kendi hatamdan gitti. İlk yarı tek kale oynadık, ikinci yarı taktik hatası yaptım ve maç gitti. Türk milli takımı gibi, büyük maçlarda çok iyiyiz, zayıf rakiplere karşı tutuk oynuyoruz
    Last edited by Walter Sakana : 13.Eylül.2009 at 03:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri