Galatasaray kazanır
Berabere biter
Beşiktaş kazanır
Tebrikler Aslan'larım
Demişsinde Murat abi Ferrari'nin atılması lazımdı hakan balta'ya tokat atmıstı , tabata sucsuz degildi zaten Mehmet Topal'a arkaya dogru tokat atıp Mustafa'nın da ayagına basmıstı .
Leo ceza sahası dısında elle mi oynadı tartısılır ama o poziyon öncesi Ernst'in eli topa carpmıstı hakem görmedi
Maçın yıldızı tartısmasız Mustafa Sarp'tı...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Mustafa Sarp'ın yerdeyken kafa atması bence ona hiç yakışmadı.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Aklıma takılan bir şey var.Serdar Özkan bu takımın 1.kaptanı mı ? Rüştü,Yusuf,Nihat falan varken Serdar Özkan'ın kaptan olması dikkatimi çekti![]()
Pozisyonu tam süzmeden yorum yapmak iyi değil. Mustafa'nın Tabata'ya tepkisi resimdekinden dolayıydı. Sol ayağını yere sağlam basmış olsa kırılmıştı ayağı. Maç sonu röportajlarında gösterdi bacağını. Çiviler görünüyor. Bu pozisyonda hareketi yapan Tabata, üstüne birde yerde yatıp ayak yapan da TabataKırmızı verilecekse Tabata'ya verilmeliydi, gerçi pozisyona faul dahi çalmadı hakem; o yüzden kırmızı beklemek yanlış olur. Sarp'ın tepkisi de sarı kartlıktı ki 3 oyuncu da sarıyı gördü.
Ataklar çok iyi olmamasına rağmen 3-0 kazandık. Sabri ve keita süperdi. Defansda çok güzel olunca böule güzel bir galibiyet geldi.
Tebrikler Galatasaray
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yorgunluktan dolayı herhalde 5te golü atınca yaslandık yaslanmasaydık belki fark görebilirdik ama olsun tebrikler Galatasaray
Ferrari gelmese belki kimse sarı kart görmeyecekti. Mustafa Sarp'ın tepkisi normaldir. Galatasaray'a transfer olmuşsun. Goller atıyorsun, formayı garanti etmişsin. Ayağın kırıldı. Kim derdine yanar. Tabata mı? Hakem mi? Ferrari gelip adamı itince sol ayağı Tabata'nın kafaya geldi. Ortalık hareketlendi. Sonrada hepsi sarı kart gördü.
Bir Galatasaray'li olarak oynadigimiz futboldan memnun degilim.
Besiktas ilk yari daha organize idi ancak 2. yari ayni etkiyi gosteremeyince skor boyle oldu.
Macin yildizi Mustafa Sarp idi. Sabri'de cok guzel oynadi.
Besiktas da ise Serdar Ozkan cok iyi bir oyun cikardi.
futboldan memnun olmamamızın sebebi herhalde biraz insafsız olmamız. bir takım her maç 4/4 lük oynayacak diye birşey yok. kaldı ki 10 dan fazla oyuncu milli maçtan geldi. bunlardan en önemlisi arda. 2 tane "baba" maç oynadı. yorulması çok normal. o iyiolmayınca da inanılmaz etkilendi oyunumuz. + ayhan gibi oldukça stratejik bir oyuncu da yoktu sahada. sahada bundan iyisini yapma imkanı yoktu galatasaray ın . ayrıca maç istatistiklerinde de üstünlük var sarı-kırmızı tarafta . büyük çoğunluğu zinde oyunculara sahip beşiktaş a karşı bu yorgun takımla 3-0 yenmek "her babayiğidin harcı değil" . kötü performans denmesi "non-polyanna cılık" değil ancak insafsızlık olur bence. saygılar![]()
Yazık yahu sustum sustum. Gözünüzü nasıl bir hırs bürümüş.
Tabata haksız kardeşim sen kimsin Mustafa Sarp'ın yanında geçerken ayağına vuruyorsun. At oyundan Tabatayı. Ferrari seninde ne işin var niye ayırıyorsun gidip Mustafayı. Öldürsünler birbirlerini.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zaten nereden bakarsanız bakın Milli takım arası etkiledi. Kimimiz yorgunluk diyelim kimimiz oluşan havanın bozulması diyelim vs. Galatasaray bu süreci bir derbiyi 3-0 kazanarak geçti. Kötü oynadı ama 3 attı. 5 attığımız maçlarda bile defansta eksiklerimiz çok var. Bugünde orta alanı Beşiktaş'a bıraktık. 8 kişi ceza alanı önüne toplandı. Dönen her top Beşiktaş'taydı. Ancak geçmiş maçlarda olduğu gibi 5 yersek 7 atarız diyoruz. Galatasaray'ın iyi oluşunun sebebi bu.
tabata mustafa sarpa bastı evet kastiydi hatta ama hakem görmedi pozisyonu devam ettirdi cezasını sarpın verme hakkı mı doguyo yani? ayrıca mustafa sarp kafası ile itti sonra tekme savurdu pesinden sakatlanıp cıktı yani onun bunca efelenmeden sonra sakatlanması oyun değil mi? tabatanın sarısı normal topla karısık rakibinede bastı ama sarp atılmalıydı orda
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Topla karışık mı ? Üstteki resime bir bak istersenBir ayağı topa bir ayağı Mustafa Sarp'ın ayağına gidiyor.O darbenin acısıyla ve tekme attığı halde Tabata öyle rol yapınca sinirlenip bir kafa attı..Mustafa'nın sakatlanmasına oyun diyorsun da Tabata'nın vurup yere yatıp kendisine faul yapılmış gibi davranmasına neden oyun demiyorsun ?
ferrari "ayırdı" öyle miaynı ferrari 5 dk. önce balta yı tokatlamadı, okşadı zaten, makas aldı.. de mi ?..
![]()
sananes ; Sarp'ın hamlesini anlamak çok zor değil, o pozisyonda ayağı yere çakılı olsaydı o darbeyle neler olabiliceğini düşünsene? Canı yanan bir futbolcu herşeyi yapabilir yapmaması gerekiyor olsa dahi. Haklı olmayabilir ama o tepkiyi vermesi garipsenemez. Sarp'ın o darbeyi isteyerek attığını düşünmenizi anlıyamıyorum, tekrar tekrar izledimde benim gözlerimdemi bir sorun var?
Tribünde de bilmem ne çocuğu Ali Sami Yen diye bağıran Bjk taraftarlarına da helal olsun. Ona buna karşı, duyarlı çarşı mağlup olurken demek ki ölü insana bile küfredebiliyormuş.
Hiçbir taraftar grubu hiçbirşeye duyarlı değil.
Duyarlı demek herşeye duyarlı demektir.
Tüm taraftar grupları Anneler gününde pankart açar. Sonra anneleri içeren her türlü küfür basarlar.
Şiddete hayır derler bırak rakip taraftarla yapmayı kendi tribünlerinde birbirlerine dalarlar.
şey gibi aslında bu emre belözoğlu birine sarpın yaptıklarını yapınca bu söyle terbiyesiz oyuncu böyle cirkef oyuncu falan diye yorum yapılıyo ama emreye benzer kışkırtmalara sarp gelince kim olsa aynı şeyi yapar deniyo.Ben 5. sınıfı bitirdigimden beri lisanslı olarak futbol oynuyorum amatorde olsa.buda 10-11 yıl falan oluyo.zamanında genclerbirliği secmeleri denemem falan oldu ama herneyse işte sahaya cıkan bilir mustafaya yapılan harekete genelde mustafanın verdigi tepki verilir ama genelde mustafanın yaptıgı yapılıyo diye bu dogal yada dogru olan değildir yapmayacaksın kardesim tabata görecek cezası neyse hakem orda korkuluk değil sonucta.Ayrıca hakem dikkat ederseniz faul vermedi orda hakem atısıyla basladı sonradan oyun.bu kararda sacmalık zaten ama orda sarp kafasıyla rakibini ittirip yumruk gösterip bagırmışsa sonra bide düşeken tekme savurmuşsa karsılıgı bende kırmızı karttır
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
KaptanLık bir gaz verme bir ödüllendirme metodu olarak kullanılıyor bu tamamen yanLış kaptan saha içindeki liderdir sahada kaptanın sözü geçer futbol sahasında 1TD'dir 2Kaptan, kaptan saha içindeki düzeni sağlayan adamdır aynı zamanda mesela bu dediklerime Kewell-Keita arasındaki penaltı anlaşmazlığında Arda'nın kaptanlık otoritesini ve görevini kullanıp Keita'yla konuşup takımın penaltıcısnın Kewell olduğunu anlatması ve sonuçta Penaltı'yı Kewell'ın kullanması en güzel örnektir bence...
Screw you guys, I'm goin' home
Tamam Sananes Sarp'a 321073120 maç ceza gelecek.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
maçı seyrederken bi ara bende küfür edildiğini duydum.Yani duydum ama kim neye ediyo tam anlayamadım zaten bastırıldı sonra küfür.gsliler ediyo zannedip şaşırmıstım hem yeniyolar hem küfür diye tüm gs camiasından özür
Serdar Özkan çok kaçırdı ama ben begendim bugün sabride bi değişikti ha şimdi bildiğimiz sabri olacak,şimdi hata yapar derken macın en iyilerindendi gs farklı bi takım bu sene ayhanı bile aramadılar bence oyunu iki yönlü oynamasıyla cok rahatlatıyo savunma yapmak zorunda olan ön liberoyu ama aramadılar zevkli maçtı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
neyse kardesim
Last edited by sananes : 13.Eylül.2009 at 05:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)