Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
sananes ; Sarp'ın hamlesini anlamak çok zor değil, o pozisyonda ayağı yere çakılı olsaydı o darbeyle neler olabiliceğini düşünsene? Canı yanan bir futbolcu herşeyi yapabilir yapmaması gerekiyor olsa dahi. Haklı olmayabilir ama o tepkiyi vermesi garipsenemez. Sarp'ın o darbeyi isteyerek attığını düşünmenizi anlıyamıyorum, tekrar tekrar izledimde benim gözlerimdemi bir sorun var?
şey gibi aslında bu emre belözoğlu birine sarpın yaptıklarını yapınca bu söyle terbiyesiz oyuncu böyle cirkef oyuncu falan diye yorum yapılıyo ama emreye benzer kışkırtmalara sarp gelince kim olsa aynı şeyi yapar deniyo.Ben 5. sınıfı bitirdigimden beri lisanslı olarak futbol oynuyorum amatorde olsa.buda 10-11 yıl falan oluyo.zamanında genclerbirliği secmeleri denemem falan oldu ama herneyse işte sahaya cıkan bilir mustafaya yapılan harekete genelde mustafanın verdigi tepki verilir ama genelde mustafanın yaptıgı yapılıyo diye bu dogal yada dogru olan değildir yapmayacaksın kardesim tabata görecek cezası neyse hakem orda korkuluk değil sonucta.Ayrıca hakem dikkat ederseniz faul vermedi orda hakem atısıyla basladı sonradan oyun.bu kararda sacmalık zaten ama orda sarp kafasıyla rakibini ittirip yumruk gösterip bagırmışsa sonra bide düşeken tekme savurmuşsa karsılıgı bende kırmızı karttır