1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by erebosss View Post
    abi wolves maçında dribbling yapan 2 oyuncuyu da 75. dakikada oyundan çıkarmışsın bence çıkarmasaydın hiç olmazsa 1 puan çıkarabilirdin o maçtan
    2-2 lik maç ise tam fiyasko işte 9.0.1 saçmalıkları ve genel olarak fm'nin inatçı yapısı..

örnek vermek istiyorum en az bir trilyon defa yaşadım bu durumu :
    ilk yarı süper oynuyo takım ve 2-0 , 3-0 gibi net skoru yakalıyor..abi ikinci yarı bir başlıyor , hooooooop başladığı gibi bitiyo maç..tam hevesleniyorum işte süper fark yapıcam şimdi diye ama hevesim kursağımda kalıyor...

başka bir örnek bunu da en az bir trilyon defa yaşamışımdır :
    hangi maç hangi koşulda olursa olsun , maç başında aniden 2-0 yakalayan takım o maçta mutlaka zorlanıyor..asla skoru korumak yok , mutlaka karşı takım çeviriyor maçı..

son bir örnek :
    oyuncumun bütün defansif özellikleri harika , form grafiği müthiş..maçta karşı takımın vasat forvetini marke etmesini istiyorum..arkadaş o kazma forvet öyle fuleli dribblingler atıyor , öyle uzaktan bazuka gibi şutlar çekiyo ki inanamıyorum..2 veya 3 gol banko atıyor ve pozisyonların hiçbirinde benim defans adamın çevresinde değil..yahu markaj verdim nefes aldırmaması lazım marking 19 olan adamın..sonra forvetin özellikle bi giriyorum : bitiricilik 12 , hız-hızlanma 11 , dribbling 13 vs.. hadi buyur çıldır..

umarım fm2010'da oyunun bu inatçı yapısından arınmıştır sports interactive..
    Oyundan çıkarma sebebim kondisyonları %69'un altına düşmüştü. Bide maçtan önce penaltıcıları baştan düzenlemiş, ilk penaltıcıyı Fleck yapmıştım. Maçta da penaltı olup Fleck kaçırınca sinirlendim

Bende maçlarda ilk yarıyı 2-3 farkla önde kapayınca tedirgin oluyorum. Çünkü devre arasında takım konuşmasında motive edici bir seçenek olmuyor. Memnun kaldım desen gevşiyorlar hele de maç kendi sahandaysa. Performansınızın düşmesine izin vermeyin desen sadece zayıf rakiplere karşı işe yarıyor. Büyük takımlara karşı ters tepiyor. E takım takır takır oynarken memnun değilim de diyemiyorsun. 2-3 farkla önde kapatılan ilk yarılardan sonra ikinci yarılardaki düşüşün sebebi bu bence. Oyun maç konuşması seçeneklerini skora göre değilde sürekli tüm seçenekleri seçilebilir bıraksa daha mantıklı olur. Dikkat et 1-0 önde kapamışsan "encourage" (türkçe versiyonda nasıl çevirmişler bilmiyorum) konuşması oyuncuları çok iyi motive ediyor. Bu yüzden hep 1-0 öndeyken devre öyle bitsin başka atmayalım istiyorum

O trilyon defa yaşadıklarını hepimiz yaşıyoruz Hatırlatma şimdi sinirim bozuluyor

Özellikle son örneğindeki olay beni de deli ediyor. Markaj dışında 1.70 lik ve zıplaması düşük bir adam, 1.93'lük markajı 19 zıplaması 18 pozisyon alma, önsezi, konsantrasyon özellikleri 17-19 arası olan stoperimin üstünden kafa vurduğu zaman monitör cam çerçeve indiresim geliyor (idç kariyerimden örnek)

Bu kariyerimde de aynı durumu yaşadım. Owen 1.73 zıplaması 11 ve Tevez 1.68 zıplaması 11. Bu oyuncular gelip stoperlerimin üstünden kafa vurdular Tevez'in öyle bir golü var geçen sezon bana. Hani boşa kaçıp kafayı vururlar tamam ama, bildiğin.. adamın üstünden zıplayıp vuruyor :S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    bu arada leo nun üstüne gitme ayaklanma çıkarabilir
    Bu konuda uyardığın iyi oldu. Geçen kırmızı kart gördüğünde ceza verecektim sonra Brezilyalıların sağı solu belli olmaz diye son anda vazgeçtim
    Last edited by Walter Sakana : 13.Eylül.2009 at 08:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri