abi wolves maçında dribbling yapan 2 oyuncuyu da 75. dakikada oyundan çıkarmışsın bence çıkarmasaydın hiç olmazsa 1 puan çıkarabilirdin o maçtan

2-2 lik maç ise tam fiyasko işte 9.0.1 saçmalıkları ve genel olarak fm'nin inatçı yapısı..
örnek vermek istiyorum en az bir trilyon defa yaşadım bu durumu :
ilk yarı süper oynuyo takım ve 2-0 , 3-0 gibi net skoru yakalıyor..abi ikinci yarı bir başlıyor , hooooooop başladığı gibi bitiyo maç..tam hevesleniyorum işte süper fark yapıcam şimdi diye ama hevesim kursağımda kalıyor...
başka bir örnek bunu da en az bir trilyon defa yaşamışımdır :
hangi maç hangi koşulda olursa olsun , maç başında aniden 2-0 yakalayan takım o maçta mutlaka zorlanıyor..asla skoru korumak yok , mutlaka karşı takım çeviriyor maçı..
son bir örnek :
oyuncumun bütün defansif özellikleri harika , form grafiği müthiş..maçta karşı takımın vasat forvetini marke etmesini istiyorum..arkadaş o kazma forvet öyle fuleli dribblingler atıyor , öyle uzaktan bazuka gibi şutlar çekiyo ki inanamıyorum..2 veya 3 gol banko atıyor ve pozisyonların hiçbirinde benim defans adamın çevresinde değil..yahu markaj verdim nefes aldırmaması lazım marking 19 olan adamın..sonra forvetin özellikle bi giriyorum : bitiricilik 12 , hız-hızlanma 11 , dribbling 13 vs.. hadi buyur çıldır..
umarım fm2010'da oyunun bu inatçı yapısından arınmıştır sports interactive..