Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Porto'yu eleyeceğini düşünüyorum Kaan abi haydi göster kendini
Ortasahada Miller,Fatih,Selçuk ve Bora'dan hangi ikiliyi oynatırsam abisi bize maçı kazandırır sahamızdaki,ama avantaj elde etmeliyiz,defansta Spolli'nin yanında biraz Spolli gibi biri olsa 3 lü defanstan 2'ye iner 4'ünü birden oynatırım.. Morales artık dünya starı ,bizde kalacağını sanmıyorum seneye yerine oyuncu bulacağız. Diğerlerinin kontratlarını uzattım ama Miller'ı da seneye verebilirim. Kalu hala iyi oynuyor ama bilemiyorum Ukranyalı oyuncu geldi,bir iki önemsiz maç onu denerim beğenmezsem Ukranyalıyı gönderirim Kalu kalır ya da Kalu'da sezon sonu gider daha da kuvvetlendiririm.Bek bölgesinde seneye hiç sorunumuz olmayacak gibi. Schneider tam aradığımız kişi ve giderek gelişiyor,Emre Ballı da 6 kere maçın adamı seçildi. Biraz markaj problemi var defans çalıştırıyorum.Bek özellikleri fazlasıyla var çünkü. Seneye göbeğe Spolli'nin yanına daha da iyi defans lazım Şampiyonlar ligini almak istiyorsak ve ismimizi duyurduğumuz için sanırım seneye daha iyileri gelir. Bu arada çok iyi bir Arjantinli ofansif ortasaha ile anlaştım scoutlarımın raporuna göre sezon sonu. Felipe Monteneiro çok kötüydü , şimdi daha yeni yeni ısındı takıma eğer form grafiğini arttırırsa kalır arttırmazsa zaten parasız aldık güzel bir fiyata satar kar ederiz. Sercan, Alparslan ve Ufukhan da çok iyi birer yedek.